馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
@pimus1910 To jest chyba najbardziej popularne dlatego go nawet nie wstawia艂em Jest chyba zrobione w momencie gdy puszcza艂 koszulk臋
-
@Michal_ACM
Uchwycone w idealnym momencie Ja dopiero dzisiaj je zobaczy艂em -
Mecz cudo, by艂em bezstronny ogl膮daj膮c mecz ale liczy艂em na potkni臋cie Realu przed p贸艂fina艂em. Messi drepta艂 po boisku ale jak ju偶 dostawa艂 pi艂k臋 to robi艂 rzeczy niesamowite. Powiem szczerze 偶e ucieszy艂 mnie gol Jamesa, ostatnimi czasy pomijany, zas艂u偶y艂 na tego gola. Barca w pierwszej po艂owie nie istnia艂a, w drugiej pom贸g艂 czerwony Ramos bo gdyby nie on to mog艂o by by膰 r贸偶nie
-
@CorreThe
Mnie totalnie zszokowa艂-bo nawet nie zaskoczy艂-brak Isco w podstawowym sk艂adzie. A tym bardziej nie wpuszczenie go w og贸le na boisko. By艂em zszokowany i zadowolony bo wiem jak Isco ostatnio gra i jego nieobecno艣膰 to du偶y plus dla Barcy -
@mihau1878
Zawsze wiedzia艂em, 偶e Suarez ma talent aktorski -
Legendy La Liga na stadionie Legii ju偶 9 czerwca: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,mecz-la-liga-legends-poland-2017-na-stadionie-legii-w-warszawie,artykul,779313,1,459.html
-
@mihau1878
Mo偶na powiedzie膰, historyczna chwila. Dobry moment jak Suarez na 艂awce trzyma kciuki za niego przy karnym -
@mihau1878 Rewelacyjny mecz Isco , byl wszedzie mial ponad 100 kontaktow z pilka asysta i gol ! Jesli Zidan wciaz bedzie go sadzal na lawce to go kibice zlinczuja ! Benzema i Bale zasluguja na lawke , Bale w sumie sam sie wyeliminowal z lekka pomoca Zidana ktory wystawil go bezposrednio po powaznym urazie . Real czekaja wazne mecze i jesli Zidan zacznie stawiac wedle formy i umiejetnosci na chwile obecna mozemy cieszyc sie z LM i LL .
-
@maloba
Zapowiada si臋 ciekawa ko艅c贸wka sezonu w Hiszpanii :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii Real ma naprawde szeroka wyrownana kadre i potrzeba tylko skutecznosci bo tego brakuje nam najbardziej
-
Wczorajsz膮 wygran膮 2:1 Ahletic Bilbao z Realem Betis zako艅czy艂y si臋 mecze 34 kolejki Primera Division. W czwartek zosta艂 rozegrany r贸wnie偶 mecz Sevilla-Celta Vigo, "g贸r膮" w tym starciu okaza艂a si臋 dru偶yna gospodarzy , pokonuj膮c zesp贸艂 z Vigo 2:1, przy wyniku 1:1 zawodnik Celty( Hernandez) otrzyma艂 2 偶贸艂t膮 kartk臋 os艂abiaj膮c sw贸j zesp贸艂 w 56 minucie spotkania. Deportivo Alaves mimo przewagi 1 zawodnika przez wi臋kszo艣膰 meczu nie zdo艂a艂o strzeli膰 bramki i zremisowa艂o z Eibar 0:0. W meczu Sporting Gijon-Espanyol Barcelona pad艂 bramkowy remis 1:1. Malaga po 2 bramkach Ramireza pokona艂a 2:0 w Granadzie zesp贸艂 gospodarzy . Leganes pewnie strzelaj膮c 3 gole zwyci臋偶yl 3:0 w starciu z Las Palmas. W zaci臋tym pojedynku Valencia przegra艂a 2:3 z Realem Sociedad. FC Barcelona rozgromi艂a swojego rywala z Osasuny 7:1, 8 bramek pad艂o r贸wnie偶 w La Corunie gdzie Real Madryt ogra艂 Deportivo 6:2. Villareal po strzale Soriano w 82 minucie wygrywa na Estadio Vicente Calder贸n 1:0 z Atletico Madryt:
skr贸ty->:goal:
Dzi艣 ju偶 pierwszy mecz 35 kolejki La Liga: