🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@Michal_ACM
Też za nikim z nich nie jestem, ale ogladam tylko po to by zobaczyć mecz na najwyższym poziomie :slight_smile:.I taki był. Świetne widowisko i Barca wygrywa po golu Messiego w doliczonym czasie
-
@mihau1878
Druga połowa zwłaszcza. Messi-koncert!! Navas wybronił mecz Realowi,uchronił ich od przynajmniej od 2-3 bramek. Sędzia bez większych zastrzeżen,ale Casemiro nie powinien dotrwać do końca pierwszej połowy. "sanki" Ramosa-bez komentarza-po nim bym się tego nie spodziewał -
@pimus1910 Farcik i tyle
-
@ToomAnyWays
Tak tak oczywiście -
@pimus1910
Dokładnie też jestem tego zdania, że gdyby Marcelo wystawił nogę i wyciął Sergiego Roberto to były remis, ale przecież Marcelo to taki doświadczony gracz, że nie musi faulować i właśnie ten błąd na takim poziomie się przydarzył zespołowi Realu. Coś co jest wpajane od najmłodszych lat w każdym klubie:By groźne akcje przerywać w zarodku !
-
Mecz był świetny, pełen zwrotów akcji. To co stało się po czerwie dla Ramosa było zaskakujące. Nagle Real rzucił się do ataku grając w osłabieniu. Wpakował gola na remis i miał kilka okazji na wyjście na prowadzenie. Aż tu ostatnia akcja meczu i znowu zwrot akcji A Messi? Pokazał swoje najpiękniejsze oblicze.
-
@Michal_ACM
Ale to co najpiękniejsze to celebracja bramki Messiego. Cudowne zachowanie Leo Lepiej tego nie mógł zrobić -
@Byku-Duma-Warmii
Szukam jakiegoś zdjęcia od przodu,ale póki co nic nie znalazłem To byłoby już drugie takie magiczne zdjęcie po tym z PSG:
-
@pimus1910 Kurcze, widziałem wczoraj na facebooku jedno genialne ujęcie. Tylko jak teraz to znaleźć...
-
@Michal_ACM
Pewnie nie pamiętasz kto udostepnił? -
a jednak mam! Co prawda nie do końca z przodu, ale najlepsze jakie widziałem
-
I jeszcze takie bardziej z przodu:
-
@Michal_ACM
To drugie jest świetne A zobacz to-magik
-
@pimus1910 To jest chyba najbardziej popularne dlatego go nawet nie wstawiałem Jest chyba zrobione w momencie gdy puszczał koszulkę
-
@Michal_ACM
Uchwycone w idealnym momencie Ja dopiero dzisiaj je zobaczyłem -
Mecz cudo, byłem bezstronny oglądając mecz ale liczyłem na potknięcie Realu przed półfinałem. Messi dreptał po boisku ale jak już dostawał piłkę to robił rzeczy niesamowite. Powiem szczerze że ucieszył mnie gol Jamesa, ostatnimi czasy pomijany, zasłużył na tego gola. Barca w pierwszej połowie nie istniała, w drugiej pomógł czerwony Ramos bo gdyby nie on to mogło by być różnie
-
@CorreThe
Mnie totalnie zszokował-bo nawet nie zaskoczył-brak Isco w podstawowym składzie. A tym bardziej nie wpuszczenie go w ogóle na boisko. Byłem zszokowany i zadowolony bo wiem jak Isco ostatnio gra i jego nieobecność to duży plus dla Barcy