馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
-
-
@mihau1878
Bardzo dobrym rozwi膮zaniem by艂a rewolucja kadrowa przed sezonem oraz zatrudnienie nowego trenera :slight_smile: -
@mihau1878
W klasyfikacji strzelc贸w chyba mo偶na powiedzie膰, 偶e Messiego ju偶 raczej nikt nie dogoni i to w艂a艣nie on zdob臋dzie tytu艂 Pichichi. -
@Byku-Duma-Warmii
13 bramek to przepa艣膰 -
@maloba
W艂a艣nie to cechuje najlepszych pi艂karzy na 艣wiecie, 偶e strzelaj膮 wtedy, gdy w艂a艣nie dru偶yna tego potrzebuj臋. -
@maloba
Za to w lidze strzela licho,ledwo 20 bramek-jak na niego to malutko,zw艂aszcza na tym etapie sezonu. Za to Messi-norma-sezon w sezon. Jednak w tym sezonie jedynie Messi strzela tak du偶o-wida膰 znaczny regres w por贸wnaniu do ostatnich sezon贸w-nie jest tak skuteczny Suarez,Neymar,Griezzman,Aduriz..czy偶by to sezon przej艣ciowy przed kolejnym sezonem po kt贸rym nast膮pi膮 Mistrzostwa? -
@pimus1910
Nie strzela tak du偶o w lidze, bo bramki zdobyte przez Real roz艂o偶y艂y si臋 na wi臋ksz膮 ilo艣膰 zawodnik贸w ni偶 to zwykle bywa艂o w poprzednich sezonach. -
@pimus1910 Niestety w tym sezonie nie ma juz takich fajerwerkow jak w poprzednich latach . Co moze byc przyczyna ? nie wiem ale napewno wiek , filozofia Zidana , brak formy Benzemy i Bale , czesto sam nie strzela tylko asystuje , delikatne kontuzje , wystawiany 2 garnitur , no i swego czasu Irina
-
@maloba
Ja nie wiem czy to wa偶ne kto strzela, jak dla mnie zawsze najwa偶niejsze by艂o, 偶eby dru偶yna wygra艂a, wi臋c nie ma co si臋 rozpisywa膰 nad s艂ab膮 form膮 Ronaldo w lidze skoro Real jest pierwszy w tabeli, a on sam prawie na pewno wprowadzi艂 ich do fina艂u LM. -
@Byku-Duma-Warmii Puki co Real jest drugi Jak dla mnie wazne jest kto strzela . Maja robic to napastnicy
-
@maloba
To po co na sta艂e fragmenty wchodz膮 na przyk艂ad obro艅cy :thinking:, skoro maj膮 strzela膰 napastnicy. Jak by艣 troszk臋 pogra艂 w pi艂k臋, to sam by艣 zobaczy艂, 偶e ka偶de zwyci臋stwo cieszy nie wa偶ne kto strzeli艂 t膮 bramk臋. -
@Byku-Duma-Warmii Rozegralem mnostwo meczy w Lubelskiej lidze okregowej Po co ? zeby robic przewage , bo sa wysocy i zapewne dlatego ze dobrze graja glowa A dlaczego ma napastnik strzelac ? Bo jest rozliczany z goli i to jego glowne zadanie na boisku . Wazny jest kazdy gol nawet bramkarzza w doliczonym na wage remisu lub wygranej , jednak to napastnicy sa odpowiedzialni za gole
-
@maloba
Aj po mistrzostwie i wygraniu LM nikt na to nie b臋dzie patrzy艂. -
@Byku-Duma-Warmii Na boisku gra 11 i kazdy z nich moze strzelic gola taka kolei rzeczy Kazdy ma okreslona role , zadania ktore musi realizowac a ze sytuacja pozwala na zdobycie gola to tylko plus dla gracza Zobacz taki Ramos on to ma Timing ale potrafi tez spieprzyc sprawe w obronie albo wsadzic nam samoboja