馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
@maloba
Ci臋偶ko by艂o by takim sk艂adem Realowi walczy膰 w Europie z najlepszymi. Brakuje troch臋 do艣wiadczonych graczy. -
@Byku-Duma-Warmii Jasne ze tak my nie Ajax 4-5 jak najbardziej reszta stara gwardia
-
@pimus1910 Jeszcze nie jest, trzeba czeka膰 na oficjalne info a nie pisa膰 to co pisz膮 media, chce odchodzi膰, znaczy 偶e i tak by kiedy艣 odszed艂 wi臋c wi臋kszego po偶ytku z niego by nie by艂o, i to 偶e Real z nim prawdopodobnie ustala艂 warunki kontraktu bez wiedzy Atleti
-
@CorreThe
Czasem tak bywa, 偶e zainteresowanie ze strony Realu, to dla nie kt贸rych graczy bardzo wa偶na sprawa z karierze pi艂karza i tylko na to czekaj膮. By膰 mo偶e w艂a艣nie tak by艂o w tym przypadku. Mo偶e gra dla Realu to jego marzenia. -
@Byku-Duma-Warmii Dobra ale czy granie w najwi臋kszym rywalu danego klubu to dla kogo艣 marzenie? No chyba nie, chyba 偶e jest si臋 Theo (oczywi艣cie jeszcze nie oficjalnie)
-
@maloba
Ale nie co ich por贸wnywa膰, bo to dwa inne typy zawodnik贸w o innym charakterze oraz innej pozycji na boisku, wi臋c takie por贸wnania raczej nic nam nie daj膮. Dok艂adnie zobacz sobie jak ambitnym graczem jest Neymar i jak reaguje gdy mu nie wychodzi, w艂a艣nie po prosie tego by艂y w wi臋kszo艣ci te kartki, a Pepe raczej takim zawodnikiem nie jest, on by艂 od przerywania akcji rywala i tyle. -
@pimus1910 jest 21 wiek wpisz sobie w google albo youtuba cos napewno wyskoczy Konsekwencja byla czerwona za glupi faul tak ? bedziemy bawic sie w rozbieranie fauli , kartek na czynniki pierwsze ? Neymar i Pepe w pewnym okresie czasu maja podobna statystyke kartek nie wiem po co sie doszukujesz dziury w calym ?
-
-
@maloba
Bo偶e widzisz i nie grzmisz :face_palm_tone1:
Chodzi o to,偶e jak mo偶na zestawia膰 por贸wnanie czerwonych kartek pilkarzy,z kt贸rych jeden celowo depcze innemu po plecach, natomiast drugi nie wiem czy dosta艂 w meczu-podkreslam- bezpo艣rednia czerwon膮 kartk臋 za faul. Nie znam jego czerwonych kartek z Santosu-nie chce mi si臋 tego szuka膰, natomiast znam dokonania Pepe-jak wi臋kszo艣膰 zapewne co wiecej-porownaj liczb臋 meczy rozegranych przez Pepe i Neymara w tym samym okresie i wtedy si臋 oka偶e,kto tak naprawd臋 cz臋艣ciej te kartki dostawa艂. Tyle ode mnie-zaskocz nadziej臋,偶e wreszcie zrozumiesz o co mi chodzilo m贸wi膮c,偶e to durne por贸wnania.