🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@pimus1910 said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@maloba
Widać,że jesteś typowym piknikiem to jest BAJKA!!!Dokładnie tak!
@maloba said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@pimus1910 Ja jako kibic nie chcialbym pojsc na mecz i znalezc sie w taki piekle przeciez to zaczadzic sie idze czy nawet stratowac w takim kipiszu ..
Dlatego w Polsce mamy różne sektory
-
@Stefan-Joptwojmać dlatego w Polsce nie mozna odpalac rac
-
@Stefan-Joptwojmać dlatego w Polsce nie mozna odpalac rac
Tzn dlaczego wg. Ciebie?
-
@maloba
Ostatni mecz na stadionie mojego Radomiaka:
I jeden z ostatnich meczów tego sezonu:
I powiesz mi,że to jest dzicz? To jest kibic,który ostatnie pieniądze jakie ma oddaje na oprawę,żeby sławić w całej Polsce swój ukochany klub!! To tak na zakończenie tej dyskusji bo ide spać,pobudka o 5 -
@Stefan-Joptwojmać w Polsce jest zakaz odpalania . placi sie kary
-
@Stefan-Joptwojmać w Polsce jest zakaz odpalania . placi sie kary
Darmozjady muszą na czymś zarabiać
-
@pimus1910
Coś pięknego, ale musi być gorąco grać na takim stadionie ekipom gości. Te trybuny mogą ponieść gospodarzy do kolejnych zwycięstw . -
@Stefan-Joptwojmać chodzi o bezpieczenstwo w oraganizacji imprez masowych ogolnie ladnie to wyglada jak na zdj Radomia ale w turcji to istny ogien
-
@pimus1910
Dokładnie tak, tylko prawdziwy kibic to zrozumie -
@Stefan-Joptwojmać chodzi o bezpieczenstwo w oraganizacji imprez masowych ogolnie ladnie to wyglada jak na zdj Radomia ale w turcji to istny ogien
Zawsze chodzi o bezpieczeństwo w każdej dziedzinie życia, ale to pic na wodę, w sylwestra też zakazać odpalania fajerwerków? Przecież chodzi o bezpieczeństwo, a jest masa wypadków przy tym, a czy słyszałeś o wypadkach na stadionie?:)
-
@Stefan-Joptwojmać Kilka trybun sie zawalilo oczywiscie nie z winy rac ..ale krzeselka sie spalily race na boisku ma lecznej Legia zaczela odpalac to kilka osob w szpitalu wyladowalo
-
@Byku-Duma-Warmii W Hiszpanii kibice nie uzywaja rac a oprawy mimo to sa imponujace mozna ich nazwac nieprawdziwymi kibicami ?