🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
Twoj obiektywizm mnie zdziwił no ale szczerzr nie ma nad czym dyskutować bramka była zdobyta prawidłowo a na liczniku Atletico nadal 0...trzeba przyznać ze wyśmienicie zagrali z klepli
Ale czemu Konczyli w 8 -kę to nie wiem , wytłumacz -
Ale żeby znowu tak karnego przestrzelic naprawde w tym Madrycie nie ma kto strzelac !? Jestesm przekonany ze Felipe Luiz by sobie dał radę
Ale jaak tylko chwycił piłkę było widać że jest spięty - bałem się o ten rzut karny... -
Sędzia wyjaśnił mecz, gol Gameiro, przywrócił nadzieje ale potem jak było trzeba to nikt nie skończył dośrodkowania a chwile potem Grizi źle dołożył nogę, po za tym czerwo dla Suareza jako druga żółta się należała, wjechał mu z łokcia, karny dla Atleti w 80, faul był czy nie, sędzia trudna sytuacja do oceny, postąpił jak postąpił. Roberto i Carrasco to... Sergio napędził strachu Barcelonie a Yanick ten strach oddalił z głów kibiców Barcelony. Busquets i jego zachowanie... takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Co do meczu to bardzo dobry mecz dla oka, miło się oglądało
-
@Przemek-Kaszti
Zawsze jestem obiektywny,tylko czasami trochę przekorny co do karnego-moim zdaniem z każdej decyzji w tym przypadku by się wybronił,zdecydował tak-trudno..Ale mina Cillesena przed strzałem Gameiro-on jakby wiedział,że on tego nie strzeli -
Haha a ja w trakcie meczu widzialem ten uśmiech szczerze mnie też tym zdeberwował tak samo głupio wyglądał jak go sędzia upominał ze gra na czas
-
@borynos czy ja wiem że popsuł....z doświadczenia wiem że taki mecz może łatwo ucieć z pod kontroli. Był konsekwentny od 1 minuty i to było ważne, że dostali tyle kartek to tylko winna zawodników ktorzy nie zwracali uwagi na sędziego. Żadnej kartki bym nie zarzucił. Przy "symulującej " Barcelonie i aresywnym zawsze Atletico takie sędziowanie to konieczność
-
@Przemek-Kaszti
Gdzie w tym meczu widziałeś symulujaca Barcelonę? -
@Rusewicz Jeszcze dodaj UEFALONE jak 10 letnie dziecko
-
@CorreThe
Zgadzam sie jak najbardziej,też mnie często to irytuje..Ale czy to tylko domena Barcy? Nie ma teraz w żadnej drużynie na świecie piłkarzy,którzy nie symuluja ani nie dodają od siebie..W złym kierunku poszła piłka nożna. Moim osobistym zdaniem jest to poniekąd wina sędziów,którzy nie zwracali uwagi na faule,jeśli piłkarz biegł dalej albo nie upadł mimo faulu rywala.. -
Rozumiem dać się sfaulować, bo gdy ktoś kogoś ciągnie mocno za koszulkę w biegu albo podkłada nogi to danie się sfaulować to nic złego tylko chodzi o to że po faulu piłkarze udają jak to oni nie zostali sfaulowani. Czasem też z pozoru niegroźny faul jest na prawde groźny dla zawodnika, wszystko wychodzi po meczu, jak już na spokojnie da się przeanalizować, jak np. to czerwo Suareza które jako druga żółta się należała. Podczas meczu w emocjach różne rzeczy się wyzwalają
-
-
No wbtym meczu akurat bylo mało symulek ale sędzia skad mial o tym wiedzieć? Założył sobie przed meczem że bedzie konsewenty od 1 min i tak robil. A że Barcelona ma łatkę takiej drużyny tobjuz nie wina sędziego. A że to wina sędziego że symuluja to juz przesada....gwizdza tak jak przepisy karza a że one są nieścisłe to juz winna kogoś do góry ja sam się z wieloma przepisaminnie zgadzam.....chociażby jest preferowanie ofensywnej gry i minimalnych spalonych zwłaszcza przy mijankach nie powinno sie nawet sygnalizowac a potem co robia wszyscy w studio!? Maluja 5 kresek robia 3 razy stop klatke zoom i widzą ze pół stopy był na spalonym ! O przepisach z ręką się nawet nie wypowiadam bo są tak nieścisłe że praktycznie z każdej decyzji mozna sie wybronić