🇪🇸 [Futbol] Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
https://transfery.info/101143,oficjalnie-vincius-jnior-dolaczy-do-realu-madryt-rekordowe-pieniadze
Co myślicie o transferze młodego Brazylijczyka?Tyle kasy za dziecko?!?! Jak dla mnie to kpina. Jak nie mają co robić z kasą w Madrycie to niech mi część odpalą Dzieciak nic nie osiągnął i taka kasa tylko wytwarza na nim presje, a dodatkowo będzie się miał za nie wiadomo kogo, skoro Real za niego tyle zapłacił. Paranoja.... Zobaczycie że nie będzie z niego nic. Odegaard też na razie w Holandii na wypożyczeniu pokazuje sie z beznadziejnej strony.
-
@Michal_ACM no kurde jakby mnie była stać niech fani Barcy widzą jak się chowa Madristas
-
@maloba said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@maloba
Czemu nie napiszesz o problemach z podatkami Ronaldo -
@maloba
CoÅ› kosztem czegoÅ› :slight_smile:. -
-
@mihau1878
Trochę będzie tych roszad na posadach trenerskich przed rozpoczęciem sezonu. -
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Primera Division, hiszpańska piłka, piłkarze...:
@mihau1878
Trochę będzie tych roszad na posadach trenerskich przed rozpoczęciem sezonu.Już dziś poznamy nowego trenera FC Barcelony, a tym czasem Marc-André ter Stegen podpisał nowy kontrakt
-
@mihau1878
Czyli trenerem został ten, który dostawał najwięcej szans u bukmacherów. Zobaczymy czy uda mu się przywrócić dobrą formę FC Barcelony :thinking:.