馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
@pimus1910
Niestety, masz racj臋, dlatego moim zdaniem ka偶dy cz艂owiek powinien by膰 traktowany tak samo czy to Ronaldo czy Messi. -
@pimus1910 Nie che mi sie wierzyc ze Ronaldo zrobil to umyslnie tym bardziej ze przeznacza miliony na rozne fundacje , operacje czy ofiary powodzi zamachow , trzensien . W przypadku Messiego jego Tatus krecil lody . trzeba poczekac na dalsze sledztwo .
-
@maloba
Ale b膮d藕 obiektywny wobec nich, Messiego 艂atwo Ci przychodzi obarczenie win膮, ale je艣li chodzi o Ronaldo ju偶 tak nie jest. A to wszystko przez to, 偶e Ronaldo gra dla Realu, kt贸ry Ty tak lubisz, a Messi dla najwi臋kszego wroga. Szczeg贸lnie, 偶e za bardzo to raczej nie wiesz jak to by艂o. -
@Byku-Duma-Warmii Napisalem juz gdzies wczesniej jesli zdefraldowal niech za to zaplaci . tylko roznica miedzy Messi i Ronaldo jest kolosalna pod wzgledem rozdawania swoich pieniedzy na cele charytatywne . Dla mnie nie ma ze to Ronaldo Messi czy Zenek kowalski kazdy musi placic podatki
-
@maloba
Tak masz racj臋, ale skoro nie s艂ysza艂e艣 o 偶adnym dzia艂aniu Messiego na rzecz fundacji to powiem Ci, 偶e z okazji zbli偶aj膮cego si臋 jego 艣lubu powiedzia艂, 偶e nie chce 偶adnych prezent贸w, tylko woli by to wszystko posz艂o na rzecz jego fundacji charytatywnej. -
@Byku-Duma-Warmii Ronaldo w 2016 roku rozdal najwiecej pieniedzy ze wszystkich sportowcow na swiecie . To co on na to wesele bedzie dostawal samochody i worki z kasa ?
-
@Byku-Duma-Warmii
I wystarczy wspomnie膰 o fundacji Messiego je艣li kto艣 nie s艂ysza艂 o pomocy innym -
@pimus1910
Dok艂adnie tak, niekt贸rzy pomagaj膮, bo chc膮 pom贸c, a inni pomagaj膮, bo fani mu dzi臋ki temu przybywaj膮 oraz ma wi臋ksz膮 reputacj臋 na 艣wiecie, a tak przecie偶 nie powinno by膰, bo najwa偶niejsza jest pomoc ubogim. -
-
-
Nie ma co si臋 spina膰 kto ma racj臋, bo jak by艂o to tylko Ronaldo wie, wi臋c upieranie si臋 przy swoim nic nam nie da.
-
@Byku-Duma-Warmii wymiana zdan spokojnie
-
@maloba
Wiem, ale jak sam za pewne wiesz ci臋偶ko by艂o by powiedzie膰 kto tu ma racj臋. -
@Byku-Duma-Warmii okaze sie za jakis czas .