馃嚜馃嚫 [Futbol] Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...
-
@maloba
Nie rozsmieszaj mnie z tymi kryteriami Bo Ci przypomn臋 chocia偶by faul Alvesa na 偶elusiu metr przed polem karnym Faktem jest,偶e s臋dzia si臋 pomyli艂 przy drugiej kartce,ale sam jest cymba艂 sobie winien bo po co koszulk臋 zdejmowa艂? Druga rzecz-karny-bardzo mocno naci膮gany. W powt贸rkach wida膰,偶e baaaaaardzo du偶o Suarez do艂o偶y艂 od siebie,ale... zwr贸膰 uwag臋,偶e s臋dzia jest zas艂oni臋ty,on tak na dobr膮 spraw臋 nie widzi n贸g Suareza ani r膮k Navasa. W takiej sytuacji pomyli艂oby si臋 7/10 s臋dzi贸w,mo偶e nawet 8..zreszt膮 mamy na osm s臋dziego,wi臋c mo偶e si臋 wypowiedzie膰,a dodam,偶e on nie lubi Barcy -
@pimus1910 said in [Futbol]Primera Division, hiszpa艅ska pi艂ka, pi艂karze...:
@maloba
Ot贸偶 to. Zesz艂oroczne pomy艂ki da艂yby tytu艂 BarcyTak samo mo偶na powiedzie膰, 偶e w poprzednim sezonie to Legia zdoby艂a MP przez pomy艂ki s臋dzi贸w. To s膮 oczywisto艣ci, ale ca艂a dyskusja o tym jest zakrzywianiem rzeczywisto艣ci. To co by艂o to jest, a reszta si臋 nie liczy. Za 5 lat nikt nie b臋dzie pami臋ta艂, spojrzy tylko tabelk臋 i tyle. Ostatnio mam niech臋膰 do Barcy i Realu, a z Hiszpanii to kibicuj臋 Valencii.
Ogl膮da艂em oba mecze i jak dla mnie to Real zas艂u偶enie wygra艂.
-
@maloba
Gol ze spalonego, czyli norma w La Liga :(. -
@byku-duma-warmii Z kazdym rokiem jest coraz wiecej kontrowersji i bledow . Technika idzie na przod , sedziowie stoja w miejscu .
-
-
-
@mihau1878 26 minuta i mamy sensacje ..
-
@toomanyways jeszcze 45 minut ale zaskoczenie duze ..