STSL 2020-2021 Sezonu
-
@bayburt-il-ozel-idare bol şanslar dilerim wolwese
-
antalyasporun süper serisi bitti ve 8 maçtır kazanamama serisi beliriverdi.kupada da alanyayla oynicaklar 4 gün sonra bakalım ne olacak
-
@bayburt-il-ozel-idare büyük ihtimalle elencez
-
Ve bugün ziraat kupasında Beşiktaşın final rakibi belirlenecek ve iki antalya takımında bol şanslar dilerim ama gönlümden antalyaspor'un kazanması geçiyor ama 4-0lık maçtan sonra %1lik umudum yok bu yüzden bence finalde alanyaspor - Beşiktaş oynuyacak kazanırsak iki takım arasında anlaşma olduğunu düşünürüm ikiside dost takım (bildiğim kadarıyla)
-
@yersen_6 antalyanın intikamı alacağını düşünüyordum öyle de oldu podolski süper vurdu öyle 4 atarsan kupada elerler seni
-
@bayburt-il-ozel-idare hakan özmerti unutmamak lazım 83e kadar izledim iyi defans yaptık
-
@yersen_6 ersun yanal doğru yapıyor kadronuz çok kısıtlı yanlış bilmiyorsam transfer yasağınız da vardı defans yaptırarak doğru yapıyo bi kaç nokta transferle kademe atlarsınız
-
@bayburt-il-ozel-idare doğru kadromuz kötü değer olarak filan ama takım defansı iyi yapıyor Ersun Yanalda takımın bu iyi faydalanıyor bence
-
@yersen_6 bu arada serik eyüp deplasmanından 1 puanla döndü
-
@bayburt-il-ozel-idare ben akşam seriğin maçına bakcaktım desene berabere kaldık ama eyüpspor şampiyonluğa oynuyor 1 puan gayet iyi
-
@yersen_6 biz de büyük ihtimal ligde kalıcaz çok kötü dibe çökmüştük transfer yaptık baya kurtardık gibi şu an ama yine de belli olmaz
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam bizim kadro bir üst lige çıkmaya oynuyacak bir kadro ama sorun ne bilmiyorum en değerli 5. Takım bizim hocam sizde Tarsusu yemişsiniz tebrik ederim inşallah bizde yeneriz
-
@yersen_6 yanlış hatırlamıyorsam iki sene önce aynı gruptan çıktılar 2.lige serikle bayburt play ofu geçmiştiniz heralde
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam ben daha 1 yıl önce Serik Spor diye bir takım olduğunu öğrendim
-
@yersen_6 bjk fener maçı yaklaşıyor
-
@bayburt-il-ozel-idare normalde olsa kaybederdi fb büyük ihtimalle ama şimdi Erol yenilirse gitcek bu 3. Kez oluyor ve 2sinde paçayı kurtardı bu maç içinde elinden gelenin kazanacağını düşünüyorum yoksa kovulcak ama sonra gene bizi delirtir pelkası inşallah ortada oynatır
-
@yersen_6 bjk trabzona benzemez baya iyiler kendi sahalarında ghezzal larin abo süper ben bjk nin bu fırsatı kaçıracağını düşünmüyorum kazanırlar ztn biz de kötüyüz sahamızda yendiniz
-
@bayburt-il-ozel-idare yani bjk koyar ama erol kovulmamak için götünü yırtar bir yolunu bulmaya çalışır ama pek umudum yok bide Trabzon dışında bir maç daha vardı ama hangisi hatırlayamadım şimdi
-
@yersen_6 seyirci gelmeli akyazı ve kadıköy sorunlu artık