Ciągle powtarzający się błąd!!!
-
Witam Wszystkich.
Proszę o pomoc ponieważ , ta sytuacja ciągnie sie juz od ponad 6 miesiecy a polega na tym ze gdy wejde na kadre, wybiorę gracza i chcąc wystawić go na liste przekierowuje mnie na kadre z powrotem, nie mam możliwości wystawienia gracza a nawet ustalenia kwoty sprzedazy. W innych przypadkach, np gdy chce kliknac graczy po treningu, wywala mnie na strone glowno z napisem blad jest to irytujace bo nie jeste w stanie nic ogarnac. nie liczcie na sreeny poniewaz nie jestem w stanie ich zrobic. -
@Joel-II-Smith
Sprawdzałeś na różnych przeglądarkach? Czyściłeś dane przeglądarek? -
@Joel-II-Smith Witaj! Też by mnie taka syytuacja jak twoja irytowała, a nawet doprowadzała do szału. Doskonale cię rozumiem. Bez screenów, na słowo honoru, nie licz, że coś ogarniemy z tego, co piszesz :thumbsdown_tone1:. W każdym zgłoszeniu błędu musi być screen dla informatyków. Zainstaluj Mozillę, Google Chrome, Operę czy Microsft Edge lub nawet Explorer. To wcale nie musi być błąd gry tylko błąd zapaskudzonej ciasteczkami internetowymi przeglądarki jak kolega napisał. Nie podajesz jakiej przeglądarki używasz i czy grasz na wersji mobilnej czy PC-owej, a żądasz usunięcia błędu . Pomożemy ci jak ty pomożesz nam i podzielisz się szczegółami/screenami - tak to działa, Mistrzu :thumbsup_tone1:.
-
Nie ma dowód na błędy w grze, nie można założyć sprawy. Zamykamy .