Winners Cup
-
Wszelkie informacje, uwagi, nasze poczynania w Pucharze Zwycięzców
-
Od razu mam pytanie, jak pozbyc się biletu do winners cup. Wiem ze mozna na innym slocie ale jak wszystkie zajete to automatycznie laduje na tym co gralismy po zakonczeniu sezonu zaczyna sie przygotowanie do winners cup. Ktos wie czy da się z rezygnować z tego. Nie chce na koncie głównym w to grać. Mało punktowany puchar...
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays coś wiecie?
-
@Maziu90 Ja nawet jeszcze w takiej lidze nie zagrałem? Może spróbuj dołączyć do jakiejś innej ligi, gdzie chcesz zagrać albo załóż swoją ligę. Nie słyszałem, żeby ktoś kombinował jak zrezygnować, raczej narzekania są w drugą stronę, że nie widać tego bietu na kontach...
-
@Dovco_HandF to moj 5ty bedzie xD
-
Nie da sie na tym slocie nic zrobić jest juz zablokowanie i czas odlicza nie koniec sezonu a czas do pucharu zwycięzców... dobra zagram może wygram wreszcie... tylko tam wszyscy obozami graja od 1/8 a szkoda mi monet... i najczęściej na polfinale sie k0nczy @Dovco_HandF
-
@Maziu90 To szybko odzyskasz konto
-
Niezłe menadżerskie punkty są do zagarnięcia w nowym rankingu w przypadku wygrania w Pucharze Zwycięzców. Mnie się udało w pokonanym polu zostawić Man Utd, Juve czy Real Madryt, grając amerykańską drużyną:
-
Czy zauważyliście @language-pl, że bilet do Pucharu Zwycięzców wygasa już po 7 dobach? Nie wiem czy we wszystkich przypadkach, ale w moim tak się zdarzyło. Wcześniej zdaje się, że bilet był aktywny cały miesiąc.
-
@dovco_handf Jakiś czas temu też mi wygasł. Nie wiem czy było to 7 dni, czy 5. Jednak na pewno nie miesiąc.
-
@dooshek said in Winners Cup:
@dovco_handf Jakiś czas temu też mi wygasł. Nie wiem czy było to 7 dni, czy 5. Jednak na pewno nie miesiąc.
To jest złe, że tak szybko wygasa. 30 dni było ok do zaplanowania gry w takim Pucharze Zwycięzców.
-
@dovco_handf raczej należy się do tego przyzwyczaić.. niestety. Chyba że masz jakiś wpływ na to?
-
@dooshek Mam taki wpyw jak ty Jedyna różnica, że mam większe pole manewru ze zgłaszaniem pomysłów, czy wytykaniem błędów w grze, ale wpływu na grę nie mam żadnego. Moja rola to pośredniczenie pomiędzy graczami z Polski i adminami oraz zarządzanie polską społecznością w grze.
-
Wygrałem Winners Cup i zostałem za to "nagrodzony" odjęciem 189 medali Gdybym przegrał finał to bym pomyślał "okey, przegrałem to mi odjęli". Jednak po zwycięskim finale odjęcie medali trochę mnie zaskoczyło
Kiedyś był system punktów menadżerskich ,jednak zrezygnowano z niego ponieważ nikt nie wiedział jak one są liczone ,wielu menadżerów się o to pytało ale nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi. Dlatego punkty menadżerskie zlikwidowano . Teraz są medale i miało być wszystko jasno i przejrzyście ale jak dla mnie to dalej jest ta sama czarna magia jak przy punktach menadżerskich.
Bo niby dlaczego odjęto mi medale za zwycięstwo w Pucharze Zwycięzców ? Wcześniej przegrałem w finale ale pomimo tego medale mi dodano. Gdzie tu sens i logika ? Może ktoś mądry mi wyjaśni o co tu chodzi ?
-
@cezarro nie mam pojęcia... Dla mnie to jest jakaś czarna magia,bez większego sensu. A tym bardziej możliwości przewidzenia ilości zdobytych medali. W CCW z tym samym celem... Wyrobiłem cel i poczęstowany zostałem odjęciem prawie 10 tysięcy medali. A w rundzie wcześniejszej CCW niezrobiłem celu, i odjęte zostało 5200.
-
@dooshek said in Winners Cup:
@cezarro nie mam pojęcia... Dla mnie to jest jakaś czarna magia,bez większego sensu. A tym bardziej możliwości przewidzenia ilości zdobytych medali. W CCW z tym samym celem... Wyrobiłem cel i poczęstowany zostałem odjęciem prawie 10 tysięcy medali. A w rundzie wcześniejszej CCW niezrobiłem celu, i odjęte zostało 5200.
Gorszy system naliczania punktów miał zostać zastąpiony lepszym, ale raczej nie za bardzo się to powiodło
-
Witam wszystkich.
Oto w jaka stronę niestety idzie OSM...
Grałem sobie ligę USA aby zdobyć bilet do pucharu zwycięzców gdyż jeszcze nigdy go nie wygrałem (nie lubię lig z top 5 grać A tam najłatwiej o bilet a te mniejsze gdzie można bilety już dużo wcześniej miałem wygrane). Ale aby zbyć osiągnięcie postanowiłem że zagram sobie i udalo się wygrać i uzbierać skład w okolicach 2mld. Według mnie przy początkowej wartości 60 mln dość dobry wynik, biorąc pod uwagę że korzystałem tylko z eventow w OSM bez inwestowania dużej ilości monet.
Myślałem że kadra 2 mld pozwoli powalczyć w Pucharze Zwycięzców ale po dołączeniu zostałem taka sytuację.... OSM idzie w bardzo zła stronę skoro jeden Lewandowski kosztuje tyle ile cała moja kadra.... Ile tam moment musiało pójść i OSM się robi gra P2W... gracz na poziomie 4 medalowym ma kadrę 8mld bo wydał kupę kasy...
GB musi się zastanowić w która stronę to idzie bo idzie w bardzo zła o niedługo myślę że nawet tacy weterani jak ja będą mieli dość... -
@jasiuk88 to się robi bardzo irytujące, co nam funduję GB... Niestety na pewno zrobili badania rynku i ten powiedział, że my weterani jesteśmy w mniejszości, generalnie gramy niekupujac BC. A są też ci z drugiej strony co chcą szybko się wybić i pokazać swoją zajebistosc używając kasy.
-
@Dooshek ja nie mówię że nie kupuje "coinsow" bo kupuje aby korzystać z skauta chociażby ale nie wydaje kasy aby podnosić wartości kadry do takiego poziomu... To naprawdę robi się przykre i odechciewa się grać... a myślę że na pewno był "Community Survey" i to gracze chcieli aby można było za jedne 100 zł kupić 100mln w grze!
-