CCW (Crew Cup World) - SEZONY: 1,2,3,4,5,6,7,8
-
-
-
- Można się rejestrować na kolejną edycję turnieju:
@maris-14 said in Crew Cup 2021: New and refreshing format:
Hi all,
Registration for next CCW season is now open.
To avoid crews forgetting to pass their line-ups, we've made a form for registration and line-up in one.
Deadline registration
Friday March 26th, 23:59 GMT+1 (Dutch Server Time)Start CCW season 3
Monday March 29th, between 21:00 and 23:00 GMT+1 (Dutch Server Time)Link to form
https://forms.gle/pABuQcyK7WsVmHkg6 -
Aktualna sytuacja:
@maris-14 said in Crew Cup 2021: New and refreshing format: -
Rozgrywki w lidze Champions League/Europa League w której miałem okazję zagrać z @Fajresss szczęśliwie się zakończyły Nie było lekko ponieważ poziom był wysoki ,ale to było z góry wiadome. Dużo defensywy ,nieraz wręcz murarstwa , o punkty było ciężko bo nikt nie chciał przegrać co zapewne kolega z grupy PAM może potwierdzić . W ostatniej kolejce ,czyli rzutem na taśmę udało mi się wskoczyć na 5 miejsce i osiągnąć swój cel. Nie znam jeszcze oficjalnych wyników końcowych wszystkich lig ale mam nadzieję że mój wynik pomoże mojej grupie w utrzymaniu się w Europa League .
-
Aktualnie:
The colors are mentioned for next season.
Crews in green, will get promoted to the divisions above. And the crews in red, will be relegated to the divisons below.The crews mentioned in white, will stay in their division normally. But extra promotions can be given if a higher crew decides not to participate in next season CCW
-
@cezarro Mi niestety nie poszło tak jak oczekiwałem, w pierwszej połowie długo bylem w czołówce ale pod koniec sezonu 6 porażek z rzędu, poziom mega wysoki, dużo nauki. Mega miałem stykowych meczy gdzie nie mam pojęcia dlaczego przegrałem ale tak to jest na takim poziomie. Fajna sprawa zagrac w takiej lidze, pewnie to zaprocentuje w przyszłości, dzięki Cezaro, powodzonka.
-
Ostateczne wyniki w mojej lidze w CCWE
I jeszcze tabelka z wartościami zespołów
Zakończyłem zmagania w 2 edycji nowego CCWE. W lidze miałem przyjemność rywalizować ze @sniki26. Rozgrywki stały na bardzo wysokim poziomie, liga była bardzo wyrównana i również u mnie jak pisał wyżej Czarek nikt nie chciał przegrać, co pokazał ostatni mój mecz, którym zaprzepaściłem szansę na 3 miejsce. Najważniejsze, że udało się osiągnąć minimum cel 5 Lekki niedosyt pozostaje bo jednak liczyłem na top3 ale trzeba się cieszyć z tego co mamy, a cel minimum został spełniony Liczę, że jako PAM utrzymamy się w najwyższej dywizji CL, czekam na oficjalne wyniki z niecierpliwością. Kolejna edycja pokazała, że mega ciężko gra się z celem 1, o czym mógł przekonać się @sniki26, któremu poszło w lidze ciut gorzej, jednak też jestem przekonany, że mimo delikatnego kryzysu szefa, Husarzy utrzymają się w drugiej dywizji EL , a może nawet będzie nam dane spotkać się w następnej edycji w najwyższej dywizji bo świetny wynik w swojej lidze osiągnął @Wojtyn84 jak słyszałem, ale szczegółów nie zdradzę I na koniec taka ciekawostka, po raz kolejny zespół Lazio okazał się szczęśliwy dla menadżerów nim grających u mnie w ligach. W 1 edycji udało mi się wygrać ligę właśnie Lazio, w 2 edycji również @renkie grając Lazio też zdołał wygrać. Ode mnie jeszcze gratulacje dla najlepszej trójki w mojej lidze:
Congratulations @renkie, @jeffro-davies, @Triarius Great job guys -
@Janex123 dzięki za komplement, bardzo ciężkie ligi CCW. Gratulacje również dla ciebie. Przepraszam, nie rozumiem polskiego, więc musiałem skorzystać z tłumacza.
-
@triarius thanks bro I wonder which of our groups will manage to win CL. If it goes well, maybe we will meet in one league in the next edition, if of course I will be selected to the PAM four for this tournament Forgive me for my English
-
@jeffro-davies thanks bro, no worries I sometimes use a translator myself because my English is not good enough
-
-
-
-
I na koniec "finalne drzewko":
@maris-14 said in Crew Cup 2021: New and refreshing format:With the final leagues completed, hereby the complete and final standings of CCW season 2
-
Ogromne gratulacja na ręce @Magic-89 od całej naszej społeczności z powodu zajęcia 2 miejsca PAM w Champions League .
I've like to congratulate REVENGE with the win this season
@PROF-CONSY @Triarius @Rafelmaz @Moeyii1993 Well done.REVENGE
Polska Akademia Menadżerów
PASTELDENATAFurthermore, I'd like to congratulate all crews that earned promotion.
We still have some decisions to make in Divisions 6. 7 and 11, so these standings will be updated in the next days
Please note, that extra promotions can be given based on registrations for the next season
-
Ogromne słowa uznania dla HPL za utrzymanie się w EL składam na ręce szefa grupy; @sniki26. To nie było łatwe i proste, a jednak udało się! .
-
Wielkie brawa dla PL za awans do 2 Dywizji! Dla grupy słowa uznania otrzymuje jej szef @Mati-Colchoner .
-
Trwa proces rejestracji
@woopertje said in Crew Cup 2021: New and refreshing format:
Update list participants:
Hi all,
Registration for next CCW season is now open.
To avoid crews forgetting to pass their line-ups, we've made a form for registration and line-up in one.
Deadline registration
Friday March 26th, 23:59 GMT+1 (Dutch Server Time)Start CCW season 3
Monday March 29th, between 21:00 and 23:00 GMT+1 (Dutch Server Time)Link to form
https://forms.gle/pABuQcyK7WsVmHkg6@language-AR @language-DE @language-EN @language-ES @language-FR @language-HU @language-ID @language-IT @language-PL @language-PT @language-RO @language-RU @language-TR @language-NL
Don't forget to register for next season