CCW (Crew Cup World) - SEZONY: 1,2,3,4,5,6,7,8
-
@Łukasz-Wierzbowski Dałem znać wszystkim
-
@daroo933 said in Crew Cup 2021 - nowy format/topik dla polskich grup:
PL nie gra? @Ochowiak
Podobnie jak PE tak i PL z akademiami ma czas do jutra do północy, żeby się zarejestrować, stąd moje przypomnienie
-
@Dovco_HandF warto aby zagrało jak najwięcej ekip z Polski
-
@Dovco_HandF warto aby zagrało jak najwięcej ekip z Polski
Dokładnie, a do tego jest to świetne miejsce na poromocję grupy na arenie międzynarodowej oraz szansa na ogranie się dla wielu nowych gwiazd w grupach.
-
@Dovco_HandF miejmy nadzieje ze chłopaki z PE i PL się zapiszą, ale sporo grup również zagranicznych brakuje, nigdzie nie mogę znaleźć choćby The Alliance, The French Mercenaries, La Ultima Legion czy A good looking imperium choć to byłoby dziwne bo jeden z ich graczy to główny organizator CC prawda?
-
Sparta też się zapisała, ale bez wielkich oczekiwań do wszystkich turnieji wpuszczamy świeża krew można powiedzieć młody narybek u21 Sparty. Niech się ocierają i ćwiczą, wynik nie jest najważniejszy a możliwość podnoszenia chłopaka umiejętności.
-
PL nie gra? @Ochowiak
PL ma już skład ustalony, tak samo akademia. Podejrzewam, że Mati zgłosi w trakcie deadline'u, jak to ma w zwyczaju
@Łukasz-Wierzbowski said in Crew Cup 2021 - nowy format/topik dla polskich grup:
@Dovco_HandF miejmy nadzieje ze chłopaki z PE i PL się zapiszą, ale sporo grup również zagranicznych brakuje, nigdzie nie mogę znaleźć choćby The Alliance, The French Mercenaries, La Ultima Legion czy A good looking imperium choć to byłoby dziwne bo jeden z ich graczy to główny organizator CC prawda?
Zapewne też zgłoszą uczestnictwo i składy jutro
-
@Dovco_HandF Polish Eagles jest zapisane ze składem od 11.11.2020
Wracamy do turnieju -
Aktualne
@woopertje said in Crew Cup 2021: New and refreshing format:
Already 101 crews made their registration.
-
@km1992_1992_1 said in Crew Cup 2021 - nowy format/topik dla polskich grup:
Lions of Poland Academy
Zgłoszone
Nie widzę małych lwiątek na liście...
-
@Dovco_HandF
Dziwne na pierwszej liście jesteśmy na drugiej nie może mu ucielo jakos jak wrzucal
Napisałem do woopertje w tej sprawie
Dzięki za info -
Sprawa wyjaśniona młode lwiatka tez startuja jeszcze raz dzięki @Dovco_HandF za informacje bo byłem pewny po pierwszym skrinie że są oba zespoly
-
@km1992_1992_1 said in Crew Cup 2021 - nowy format/topik dla polskich grup:
Sprawa wyjaśniona młode lwiatka tez startuja
I to jest najważniejsze .
-
No to mamy wszystko rozlosowane. Wszystkie grupy startują w nowym formacie od zera i od ich wyników w tych kwalifikacjach zależy w jakiej Dywizji będą grali od następnej rundy. Poniżej tabele z grupami, założycielami lig i zespołami jakie należy wziąć w poniedziałek.
@Maris-14 said in Crew Cup 2021: New and refreshing format:
ATTENTION!!
Some adjustments have been made
@frk038 @km1992_1992_1 @daroo933We'd like to remind everyone that in this season, every crew is on the same level. The points collected in this season, will determine your crew's league in the next season (like CL, EL, 2A etc)
Every crew will start at 0.
For more information and explaination, please read the first post on page 1Thaaaaaaaaaank you
-
Jak czytać tabele? Podaję na przykładzie Akademia Menadżerów PL:
Liga 1, @KACPER-Z-BEJURU, Cel 5, Drużyna: Club Brugge
Liga 2, adiceglinho, Cel 9, Drużyna: Rangers
Liga 3, @huzar-shakir, Cel 13, Drużyna: Heracles Almelo
Liga 4, @Majkelowich, Cel 1, Drużyna: Lazio -
@Dovco_HandF jak tak liczyłem to 12 polskich ekip gra w tym turnieju.
w tym w 4 dywizji 4 polskie ekipy -
@Seba191995
Moje mlode Lwiątka trafiły na Sparte
Widzimy sie w lidze
Powodzenia panowie -
@km1992_1992_1 tam też grają młode lwiątka, nie wystawialiśmy najlepszej 4
-
@Seba191995 said in Crew Cup 2021 - nowy format/topik dla polskich grup:
@Dovco_HandF jak tak liczyłem to 12 polskich ekip gra w tym turnieju.
w tym w 4 dywizji 4 polskie ekipyNie ma 4 dywizji, to jest runda kwalifikacyjna i na jej podstawie zostaniemy rozdzieleni do odpowiednich dywizji. Obecnie wszyscy startujemy z poziomu 0
-
@Ochowiak tak wiem, ale ja tak sobie nazywam nasze grupy, jak nasz przytoczono, ale zdaje sobie sprawę że na 4/3/2/1 dywizje to bdz trzeba w odzwierciedleniu tak naprawdę powalczyć, bo pierwsza runda pokaze każdego poziom gry i tak naprawdę gdzie trafi.
Co do zasad to widziałem jakiś post jak ma być tworzona liga.
Mają być transfery
Tajne treningi.
Obozy mają być wyłączone.
Na tą chwilę wygląda to tak z zasad, jakiś szczegółów nic nie widziałem co gdyby, czy jakieś kary gdyby...itd
Chyba że gdzieś są pod innym linkiem i nie wiem to proszę podajcie.