Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Od razu piszę do ziomeczków którzy zagrają w mojej lidze, że postaram się założyć między 21 a 22 i mniej więcej w tych porach można oczekiwać zaproszeń
-
Informuję, że edycja sierpniowa wystartuje chwilę po godz. 19:00
-
Wszyscy sierpniowi menadżerowie otrzymali przed chwilą wiadomość priv z informacją dot. godziny utworzenia ligi oraz z nazwą zespołu, jaki mają objąć.
-
Liga KWG Sierpień 2022 uruchomiona i zaproszenia rozesłane.
-
Liga założona, jak ktoś nie dostał zaproszenia to szybciutko proszę dać znać ale powinni dostać wszyscy
-
Powodzenia Panowie @Chivas1997, @djakub, @Docencik, @grzechu111, @Jyndrek-Potkon, @Karol-KŁOSOWSKI, @ŁukSal, @Piotrek-Nowik, @Szymon-Orlak, @wolo26, @Woźniak_139
-
A kogóż to moje oczy widzą, czy ja jeszcze śnie? @Byku-Duma-Warmii
-
@dino-ligenza
Czasem wpadam do was chłopaki -
U nas w edycji sierpniowej brakuje piotrsks i Jacek Jaworski
-
@Byku-Duma-Warmii i pięknie, zawsze jesteś mile widziany tutaj!
@xSilverGhost Zaraz poinformuję ich szefostwo, o zaistniałem sytuacji.
-
@dino-ligenza
Dziękuję, bardzo miło mi to słyszeć -
Szymon Orlak i grzechu jeszcze nie dołączyli, napisałem do nich na priv
-
W dalszym ciągu @piotrsks oraz @Jacek-Jaworski-111 nie dołączyli do ligi. Wysłałem im wiadomość priv. Obaj byli dzisiaj zalogowani w grze.
-
@łuksal mamy komplet, czekamy na start
-
@majkelowich do tej pory niema ani jednego ani drugiego, ciekawe co się wydarzyło:D nieukrywam szkoda gdyby były aż dwa boty w turnieju
-
@xSilverghost Rozmawiałem wczoraj z szefem @Zbyysiu-v2 LoP, a przed chwilą z wodzem @troczek13 PLV (był wczoraj nieosiągalny) obaj mają dopilnować, aby ich wojownicy dołączyli do ligi.
-
@dino-ligenza już wszyscy są dzięki:D
-
Koloseum lipcowe kolejka 1
-
KWG SIERPIEŃ - 1/30