Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@damian_skinek Dzięki za duży wkład i bardzo ciekawą oprawę finału
-
@troczek13 Dziękuję, na pewno skorzystamy, Brawo TY!
-
Już dziś czeka nas finał batalii o miano Gladiatora Lipca! Do walki staje dwóch menadżerów: @Mormo666 z grupy Polish Eagles i @Damian_Skinek z grupy Polish Legends. Zdecydowanym faworytem u bukmacherów jest reprezentant Orłów, który zagra u siebie z "czerwoną latarnią" ligi, @Szpoton 1983. Natomiast @Damian_Skinek zagra na wyjeździe z @Halit007. Obydwoje pretendentów zgromadziło do tej pory 56 punktów w tabeli ligowej, lepszy bilans bramkowy zgromadził @Mormo666 - 51 bramek strzelonych i 18 straconych, daje nam bilans +33. Drużyna prowadzona przez @Damian_Skinek zdobyła 44 bramki i straciła ich 13, co daje nam wynik +31.
Procentowe szanse na końcowe zwycięstwo:
- @Mormo666 - 97%
- @Damian_Skinek - 3%
Kto zwycięży w ostatecznej batalii? Kto zdobędzie tytuł Gladiatora Lipca? Czy wydarzy się coś niespodziewanego? Te odpowiedzi poznamy już dziś!
Plan ostatniej kolejki:
Tabela przed ostatnią kolejką:
-
@damian_skinek Zapowiada się ciekawa końcówka
-
Polish Eagles
@Rhett1 -
Lions of Poland
@Koshaolin -
@Damian_Skinek Dzieki. Swietna oprawa i bardzo wyrownana koncowka. Szkoda, ze nie udalo Ci sie pierwszego miejsca zajac.
@Imx_PL Swietby meczyk. Obawialem sie porazki, ale jakos poszlo Dzieki Panowie za gre, to byla dobra nauka gry -
@Damian_Skinek dzięki za emocjonującą rywalizację o mistrzostwo od pierwszej do ostatniej kolejki. Zasłużyłeś na zwycięstwo tak samo jak ja Myślę, że ostatecznie zadecydowały nawet nie detale, ale łut szczęścia. No i regularne wrzucanie aktualnych wyników oraz komentowanie najważniejszych wydarzeń – świetna robota!
@Sebastian-Corby gratuluję wygrania pucharu (dzięki temu mogę powiedzieć, że zostałem wyeliminowany przez ostatecznego zwycięzcę ) i świetnej postawy w trakcie całego sezonu. Fakt, że rozegrałeś wszystkie mecze pucharowe i jednocześnie zająłeś trzeciego miejsca w lidze z dużą ilością punktów mówi sam za siebie
Dziękuję również wszystkim pozostałym uczestnikom za grę i zaangażowanie. Z mojej perspektywy nie było łatwych meczów i nawet jeżeli pomiędzy konkretnymi drużynami były znaczące różnice pod względem wartości kadry, nie można było odpuszczać, o czym świadczą poszczególne wyniki na przestrzeni całego sezonu.
-
Koledzy wyżej już wszystko napisali, więc mi zostało tylko wrzucić małe podsumowanie Nie było niespodzianki, @Mormo666 pewnie wygrał swój mecz 4:1 i zdobył tytuł Gladiatora Lipca. GRATULACJE! O końcowym zwycięstwie zadecydował bilans bramek, cóż to były za emocje do samego końca!
Wyniki ostatniej kolejki
Tabela końcowa
Wartości końcowe
-
Dziękuje wszystkim za rywalizację do końca. Niewiele zabrakło do wygranej, zaledwie 1 punkcik. Po bardzo dobrej pierwszej połowie sezonu liczyłem na wygraną, niestety kilka wpadek w końcowej fazie sezonu pozbawiło mnie tego przywileju. Kolejne doświadczenie za mną, na pewno jeszcze kiedyś w przyszłości wystąpię w tym turnieju i wtedy będę starał się tych błędów wystrzegać.
Chciałbym tutaj wyróżnić @adiceglihno, który dołączył do ligi po 8. kolejce, zastępując byłego już swojego kolegę z grupy. W momencie przejęcia zespołu miał bilans 8 porażek, najgorszą kadrę z zerowymi moralami, a mimo to potrafił osiągnąć dobry rezultat. Gdybyś grał z nami od początku, to jestem pewien że spokojnie celowałbyś w TOP3. Brawa dla Ciebie!
-
Przyłączam się do Gratulacji dla całej Top3! @Mormo666 @Damian_Skinek @Sebastian-Corby, a także Brawa dla każdego za walkę do końca. Jak widać, ta edycja udowadnia, że tak warto bić się o każdy punkt! Ceremonia medalowa jutra, dzisiaj tylko kwiaty
-
-
jak są miejsca to chciałbym zapisać gracza
Polish Golden Lions
@michał_6140 -
Kolejna odsłona Koloseum dobiegła końca, a w niej byliśmy świadkami pogoni @Mormo666 za @Damian_Skinek, który przez 23 kolejki przewodził w tabeli ligi, w pewnym momencie posiadał aż 7pkt przewagi nad drugim wojownikiem. Pościg powiódł się na remis, a o zwycięstwie zadecydował bilans bramkowy, który wyłonił Gladiatora Lipca, którym został @Mormo666 Orzeł z Polish Eagles, jest to drugi Gladiator z tej frakcji z takim sukcesem. Oczywiście Witamy w finale w walce o „tron”
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Gratulację dla Drugiego @Damian_Skinek, który z głównym bohaterem miesiąca zapewnił nam wiele emocji z tym związane, a także ubarwieniem tej edycji swoją osobą w wątku imprezy, które promowało w sposób godny Koloseum i z wielkim zaciekawieniem przeżywało się jego posty, które jeszcze bardziej wpływały na doznania walki, Dziękujemy.
Również Gratuluję Trzeciemu zawodnikowi miesiąca @Sebastian-Corby, o którym jeszcze dziś usłyszymy!
Gromkie Brawa Dla całej Czternastki, za walkę, za emocję i odwagę, że podjęliście to wyzwanie i zapisaliście się w historii Koloseum!
Brawo Wy!
-
Do finału po wielu zaciętych bojach dotarło dwóch Gladiatorów @Sebastian-Corby i @Imx_PL Brawo WY! Wygrać mógł tylko jeden z nich! Zwycięzcą pojedynku, a zarazem nowym Stalowym Gladiatorem został @Sebastian-Corby, czyli tytuł pozostał w rękach „Spartan”, którzy zapisują kolejnego swoje gracza w finale!
Wiwat-fanfary Brawo Ty!
-
Polish Sparta
@tadziuu1 -
Polish Legends Academy
-
Jako moderator zgłaszam również gracza @borys2010