Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
@pawełpaweł chyba Ci bardzo zależy że tak czekasz i interpretacja też kuleje
-
@babaduk-sarri said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
@pawełpaweł chyba Ci bardzo zależy że tak czekasz i interpretacja też kuleje
Na niczym mi nie zależy. I interpunkcja u Ciebie też kuleje
-
@babaduk-sarri said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM:
@pawełpaweł 5-styczeń ,pasuję na start
Tak. Wiemy. Powiadomię media.
-
W imieniu @konix1982 potwierdzam jego udział w Finale. Start 5 stycznia oczywiście Piotrkowi odpowiada
-
@pawełpaweł 5-styczeń ,pasuję na start
Tak już serio pisząc, to nie wiem, miałem ochotę się powygłupiać. Twoje "pasowanie" bardziej przypomina rezygnację z rozgrywki przy słabych kartach w Teksasie na blindzie. Uczepiłem się literówki, przyznaję, ale też liczę sobie w głębi duszy na czyjeś rezygnacje, fakt. Chciałbym w tym finale wystąpić, bo fajny klimat ma ten turniej, a dwukrotnie otarłem się tutaj o pierwsze miejsce.
-
Cześć.
Wczoraj zwyciężyłem w pucharze mierząc się w finale z @kondziowa1 - Chciałbym zrezygnować z udziału w finale i przekazać swoje miejsce właśnie mojemu przeciwnikowi który swoją postawą zasłużył na udział w nim. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby jak najszybciej i informację czy administracja wyraża zgodę na taki krok.
Pozdrawiam. -
@rusewicz Dziwna decyzja z Twojej strony.
-
Podsumowanie ligi
-
@pawełpaweł Ja tu nie widzę nic dziwnego.
-
**Gotowi do Walki** ✅
@AC-Bubol Nie aktywny
Oczekujący
Sprawa "Rusewicza" Wolę Zwycięscy należy uszanować. (jest to wyjątkowa sytuacja i domyślam się, czym kierował się Marcin). Jeśli @kondziowa1 zgadza się na ten gest, to My również.
@troczek13 poinformuj swojego gracza, z góry Dziękuję.
-
@dino-ligenza w imieniu @IliasMontana potwierdzam jego udział w Finale rozgrywek
-
Dzięki pięknie @Rusewicz za tę propozycję, ale wydaje mi się, że za sam udział w finale pucharu w jednej z miesięcznej edycji nie powinienem grać w
wielkim finale koloseum, tak więc zrezygnuję z udziału mimo takiego miłego gestu z Twojej strony -
W imieniu @Dovco_HandF @ToomAnyWays @Mati-Colchoner @troczek13 @Dino-Ligenza
Życzymy Wam: @language-pl -
Na szybko, jutro już oficjalnie. Edycja grudniowa 21 wprowadziła zamieszanie w „lista dopełniająca”
Zarówno @Fajresss, jak i Tomasz Rosolek zwyciężyli 23 razy na 34 spotkania, co daję 67,65% triumfów, z tym że lepszy bilans bramkowy ma ten pierwszy, dlatego to on jest teraz drugim oczekującym zawodnikiem.
Czekamy na Wasze potwierdzenie.
Ceremonia „medalowa” Gladiatora Grudnia i Stalowego pojawi się na dniach.
-
**Wielki Finał** ⚔️
**Gotowi do Walki** ✅ 20/20
@Ochroniarz_123 (PM)
**oczekujący** ✅ 3/4
**Suma** ✅ 23/24
@Janex123 zajmuję miejsce nieobecnego @AC-Bubol
Do jutra poczekamy na potwierdzenie @Fajresss oraz Tomasz Rosolek
jeśli któryś z nich bądź żaden nie potwierdzi udziału do jutra, to zastąpią go/ich kolejni z „listy dopełniającej”
W finale zagra 22 gladiatorów, arena, na której powalczą o miano Cesarza Imperium to słoneczna Hiszpania II liga
-
Ja idący na śmierć przyrzekam grać honorowo, nie odpuszczać żadnej walki, nie cofać nigdy miecza, dla Chwały Imperium, a radości ludu Tomasz Rosolek
-
Miło, że mój wynik z ostataniego miesiąca koloseum wystarczył do gry w finale ale postanowiłem zrezygnować, w takim razie za mnie zagra @Majkelowich. Powodzenia!
-
opis w nowym roku
Wiwat-fanfary Ave Ty!
Brawo Wy!
-
Wiwat-fanfary Brawo Ty!