Android Uygulaması İle ilgili Öneri
-
Merhaba,
Oyunu çok uzun yıllardır oynuyorum. Oyun android sürümüne geçtiğinden beri onlarca kez yazmama rağmen önerim ciddiye alınmadı. Çok basit bir istekde bulundum. Android sürümünde sattığım oyuncunun mevkisini göremiyorum. 4 takımdan 16 oyuncu eder ben her gün hangi mevkiden oyuncuyu transfer listesine koyduğumu aklımda tutamam ki. İOS sürümünde var webde var fakat androidde hiç olmadı. Android beta test ekibinde olmama rağmen play storeden yaptığım geri bildirimlerde, daha önce buraya açmış olduğum önerilerde zerre dikkate alınmadı. Artık bu durum gerçekten can sıkıyor. Modlardan ricam ilgili yerlere iletirlerse mutlu olurum.
Bir de oyunun hem mobil hem de web sürümünde ekip isteklerini reddedemiyoruz, sürekli ekip sekmesinin üzerinde ünlem işareti olması hoş değil. Ekip isteklerini reddetmek de bir opsiyon olmalı.
İyi Geceler, İyi Oyunlar -
@Wesley-Selçuk reis webden reddedebiliyoruz ben reddediyorum gelen istekleri kaptanlarım da reddedebiliyor ama onlar nerden oynuyor bilmiyorum.
Ve 1. Öneriye işime yarayacak olmasada olumluyum. -
@yersen_6 yok öyle değil yanlış anlaşılmış sanırım. Benim herhangi bir ekibim yok ve bana gelen ekip davetlerini reddetmek istiyorum.
-
@Wesley-Selçuk tamam anladım reis ekibe girip çık davet silinir gözükmez öyle eskiden ben öyle yapıyordum
-
@Wesley-Selçuk Öneri için teşekkürler.