WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
Liga 5 w grze! @kosa1234567890 czas miałem do 23:00
POWODZENIA!
-
@dino-ligenza to wiem ...
ale za długo kazałeś czekać . spoko lecimy -
Za długo? Czy coś Ci się nie pomyliło? Czy ja jestem przykuty do forum/gry? Oświecę Cię — otóż nie, nie jestem!
Masz uwagi do mnie, to zapraszam na priv, a nie atencji szukasz na forum.
Usuń ten manifest w postaci baneru dotyczący moderatorów, a jeśli to żart to Ci się nie udał.
-
@dino-ligenza spokojnie .. chodziło mi ze kilka grup już działało a nasza nie i tyle ... zluzuj
a baner jak baner .. nie ma nic do tego .... -
Lions c przyjmie kare oczywiscie
-
@ochowiak Super. Pilnujmy tego Panowie, żeby zabawa była uczciwa. Jak ktoś bierze udział w poważnym turnieju, w którego zorganizowanie zaangażowało się i włożyło dużo wysiłku kilka osób, to lekko aroganckie wydaje mi się nie poświęcenie minuty na przeczytanie regulaminu. Bez uczciwej gry ta zabawa traci sens.
-
@pawełpaweł Z drugiej strony patrząc przy obecnej promocji na transfery Lew C trochę sobie nieświadomie zrobił krzywdę tymi transferami, ale to już na szczęście nie mój problem
-
Witaj. Oczywiscie pablinho_520 poniesie konsekwencje swojego zagrania w postaci minusowych pkt. Aktualnie badam sprawe dlaczego tak zrobil wiedzac i znajac regulamin. Kapitan Lions C tez zostal poinformowany o zaistnialej sytuacji czekam na wyjasnienia od graczy jak sam dobrze stwierdziles zrobil sobie bardziej tym krzywde niz jakies nieuczciwe zagranie majace na celu wyprzedzenie konkurencji pozdrawiam
-
@km1992_1992_1 Nie badaj sprawy, bo sprawa jest jasna. Nie przeczytał regulaminu.
-
@km1992_1992_1 Ja jestem za tym, żeby nie odbierać mu żadnych punktów, czy nawet grupie, bo widać gołym okiem że to było nieświadome, tylko wyjaśnijcie koledze, że zasady pewne obowiązują i trzeba ich przestrzegać.
-
Regulamin mowi wprost o minusowych pkt i my je przyjmiemy my tez znalezlismy nie prawidlowosc jedna w innych grupach ale ta osoba zostala poinformowana przeze mnie i mysle ze bledu kolejnego nie popelnipowodzenia w turnieju
-
@km1992_1992_1 Nie zgadzam się, bo sam fakt, że jest to Lew z trzeciego sortu można mu wybaczyć.
-
@pawełpaweł W ogóle po co sobie komplikować życie restrykcjami w sytuacji kiedy nie są 100% konieczne. Ważne że problem został nakreślony i wyjaśniony. To nie ma wpływu na dalszą rozgrywkę. Gramy jakby nic się nie stało, taka jest moja propozycja.
-
Decyzja nalezy do organizatorow. A to ze padlo na gracza z lions C to nie ma roznicy bo rowniez po zgloszeniu gracza z lions B czy Lions Of Poland tez bysmy przyjeli kare jesli byla by jakas nieprawidlowosc u nas nie ma podzialow jestesmy jedna rodzina OSMowska wiec jeden za drugim stanie
-
I takie zdanie szanuje czekamy na decyzje organizatorow turnieju... pablinho_520 juz zostal poinformowany o tym
-
@km1992_1992_1 Ja to wszystko rozumiem, dlatego zamiast nakładać kary w postaci minusowych punktów, wystarczy grać dalej, jakby nic się nie stało, ale wewnętrznie połóżcie nacisk na to, żeby Wasi zawodnicy przestrzegali zasad i tyle. Na razie te transfery nie zrobiły nikomu krzywdy, więc grajmy dalej, bez żadnych punktów karnych, taka jest moja propozycja.
-
Ok rozumiem. Poczekamy na decyzje organizatorow. Z mojej strony osobiscie dopilnuje kapitanow zeby takiej sytuacji juz nie bylo.
-
@km1992_1992_1 Tak przy okazji, nie chcę żebyś to źle odebrał, ale czasem warto pójść w jakość zamiast w ilość w stylu Koty C, Koty D, Koty E... Wszystko drapieżne, ale średnio kumate.
-
To ze mamy 3 zespoly to nie znaczy ze nie idziemy w jakoscale rozumiem twoj tok rozumowania chlopcy dostaja szanse to czy ja wykorzystaja zalezy juz tylko od nich