WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
@pawełpaweł
Paweł wyluzuj, chłopaki z Polish Sparty pierwszy raz dostali szansę zebrania doświadczenia w takim turnieju.
Punkty bierzemy na klatę wynik dla nas bardzo nie gra roli, a bardziej ogranie i zbudowanie lepszej i mocniejszej kadry. Przynajmniej taką sytuacje uczą, że jak się przystępuje do turnieju trzeba przeczytać coś 3 razy.
Sytuacja może wynika z tego że jak na liście nie było nic do kupienia do policman dał szansę zarobić rywalowi ( co uważam za troszkę głupie), ale na sile chciał się wzmocnić, a to jest właśnie nie ogranie i niedoświadczenie w turnieju.
W ekipie się szanujemy i nie mam nic mu za złe ani cała ekipa.
Raczej nas to powinno interesować a nie bardzej cb co zrobimy z tym fantem.
Jak takie rzeczy dostrzegasz to daje wam większe szanse wygrania turnieju.
I brawo że się interesujesz i spostrzegasz takie rzeczy plus dla twojego zespołu i rywali.
Dajemy młodym szansę (pisałem o tym wcześniej) i wyluzujcie. Lecimy dalej Powodzenia Wszystkim. -
@krystian16061994
Krystian masz dwa screeny o niedozwolonym transferze więc powinieneś uznać -2pkt ( takie małe pouczenie z mojej strony ) ale bez spinki, dziś wszyscy wczorajsi .
A Paweł powinien wrzucić 3 screna, który da ostateczna odpowiedź o przewinieniu na punkt minusowy -3. -
@krystian16061994 said in WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors:
pablinho_520 zrobił 7 transferów przed północą -7 punktów idzie na jego konto (Lions C)
Policman-3punkty ( Polish Sparta)
ToomAnyWays -1 punkt transfer przed północą(Polish Eagles)
Kary nie możemy zbytnio anulować pablinho trochę popędził. Kary jakoś drakońskie nie są. Błedy każdemu się zdarzają. Ma okazję sprawdzić się z lepszymi niech ją dobrze wykorzysta. Priorytetem jest gra fair play żeby nikomu nie przyszło podkładać się bo wtedy będziemy musieli zdecydowanie reagować.Kurde, nawet mi się udało zrobić transfer przed północą. To chyba przez te transfer madness xd
-
WC'21, Liga 4, wyniki 1. kolejki
-
@seba191995 Proszę Seba screen
-
-
Pierwsza kolejka w lidze nr 7 za Nami
-
Warriors Cup 2021 liga 5
-
@mati-colchoner początek całkiem udany
-
Liga nr. 6 również wystartowała
-
Warriors Cup'21, Liga nr 4, kolejka 2
-
Liga nr. 6, kolejka 2:
-
Liga 7 kolejka nr
-
Warriors Cup 2021 liga 5 - Kolejka
-
Liga 4, wyniki kolejki nr 3 oraz tabela
-
Liga nr. 6 , kolejka 3:
-
3/30 (wyniki postaram się wrzucać co 3 kolejki ligowe)
-
Panowie z PLA2 wasz zawodnik Lichon94 nie angażuje się kompletnie. Zawodnicy w obronie są na nie na swoich pozycjach. Kadrę ma ubogą (tylko 13). Nie chce was karać za złe jego ustawienie. Jeśli możecie wymieńcie go na kogoś kto będzie bardziej się starał.