WARRIORS CUP 2021 by Polish Warriors
-
Dla mnie to jest jedna grupa i typowa ustawka.po losowaniu specjalnie miał być jeden manager w lidze z grupy przecież ci ludzie wszyscy są razem i teraz zrobią wiatrak z ligi ja w takiej lidzenie będę grał.jak mają tyle akademii czy jak to zwać niech wystawia jeden skład wtedy to jest normalne i sprawiedliwe
-
A ty znow placzesz po pierwsze mamy 3 grupy i 3 pelnepo drugie roszady byly juz robione pod ccw a w pw cup chlopaki moga sobie wywalczyc miejsce w skladzie...po trzecie niektorzy przeniesli sie do zespolu b i c ale uzupelnilismy sklad pierwszy i walka o pierwszy zespol trwapo 4 ktos ci broni zalozyc sobie husarie b lub c lub d lub nawet z?? Zaloz i zglaszaj chlopakowpo 5 jak tak bardzo sie boisz rywalizacji z moimi chlopcami to powiedz dla twojego spokoju ducha mozemy sie wycofacpo 6 nie lamentuj juz tak bo od kwesti formalnej turnieju speljilismy wszystkie warunki
-
Jesli sugerujesz nam poddawanie meczy to przemysl jeszcze raz swoje slowa na kazdy mecz pomiedzy graczami moge ci przedstawic ze nie ma zadnych oddan w formie ss jak ci ulzy
-
@km1992_1992_1 kto jak kto ale od ciebie o żadnych dowodów nie chce o. dziękuję z daleka z tym. Na tobie się już poznaliśmy
Wiemy jaki jesteś dziękuję pozdrawiam. Już byłeś u mnie w grupie do widzenia. -
Nie wyzywamy, to nie piaskownica!
-
Takze no kazdy niech sie zajmie swoja grupa i niech je prowadzi jak uwaza...
-
@km1992_1992_1 prawda jest taka, że w rzeczywistości nie ma możliwości aby dwa zespoły z tego samego klubu grały w jednej lidze. Wyjątkiem jest puchar krajowy gdzie i tak nie ma możliwości aby się że sobą spotkały w drabince, więc granie dwoma czy trzema garniturami z tej samej grupy jednak różniącymi się jedynie cyferka czy literka to istne jaja. Ja tam nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o takie turnieje, ale już patrząc przyszłościowo mając na tapecie mpg protestuje możliwości wystawiania akademii w turniejach, niech mają swoje turnieje tak jak to jest w rzeczywistości. Jol
-
No i spoko rozumiem twoj pkt widzenia. Nie mam nic przeciwko ale gdy bylo PPG czemu wtedy nie protestowaliscie o akademie PL czy PE?? Przeciez byla taka sama sytuacja jak tutaj i biorac pod uwage to ze awanse i degradacje sa rzecza naturalna prowadzac 3 zespoly to juz wtedy brakuje argumentow. Pozatym moim zadaniem jest zbilansowanie zespolu b i c na rownym poziomie i zapewnienie rozwoju grupy
-
@km1992_1992_1 z tego co pamiętam to były jakieś protesty co skutkowało jakimś oddzielnym liczeniem akademii
-
Odzielnie akademia puchar dostawala to prawda ale w liczeniu 2 x 10 tez byly akademie liczone czyli logicznie rzecz mowiac mogli wleciec na podium pomimo wygrania swojwgo pucharu akademi
-
Pozatym czemu sie uczepiliscie tylko mojej grupy skoro startuja rowniez inne akademię
-
@mati-colchoner
Mocna ekipa, głodni sukcesu
Sama przyjemność rywalizować z takim graczami. Powodzonka Panowie -
G1 @Xydron
G3 @DYZIO_STW
G5 @Pablo Klemensis
G7 @Adekiusz
G9 @sadek 86
G11 @sok jabłkowy
G13 @marekburzyk -
Polish Legends Academy 2