Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@zbrzyzny-tomek Teraz to już chyba po ptakach.. Już dołączyłeś do ligi organizatorzy nie podjęli ostatecznej decyzji więc chyba nie ma już co bo zrobi się z tego komedia
-
@daroo933 decyzja byla podjeta wczoraj , zaproszenie Tomek otrzymal ,a co z tym zrobia to juz ich sprawa
-
@zbrzyzny-tomek dołączyłeś, ok. Wygrałeś ze mną, gratuluję. Wyjaśnij tylko, dlaczego zrobiłeś to w ostatniej chwili, bez żadnej informacji? Pech chciał, że to ja dziś miałem zagrać z ŁukSal. Ustawiłem się na mecz z botem, taktyką nie na realnego menadżera. Ty ustawiłeś się inaczej, bo przestawiłeś taktykę. Zwlekając z dołączeniem do ostatniej chwili (był komunikat "mecz trwa" a Ciebie w lidze nadal nie było) i nie informując o tym, uniemożliwiłeś mi zareagowanie na Twoją taktykę. Gdybym wiedział o tym z wyprzedzeniem, byłoby fair. Teraz, moim zdaniem, nie jest...
-
@łowkiet-łukasz zaproszenie mial wiec mogl dolaczyc w dowolnym czasie nikt nie kazal ci sie ustawic na bota
-
@kacper-z-bejuru Rozumiem, taka taktyka. W porządku. Nie mam więcej pytań...
-
@łowkiet-łukasz niekoniecznie taktyka, czekalem caly dzien az dostane jeszcze jakos wiecej informacji od administracji, nie dostalem wiec podjelismy decyzje w ostatniej chwili poprostu . pozniej bylo by gadanie ze jeden gral z botem a drugi z menadzerem
-
Mam małe rozwiązanie, gdybyście chcieli ukarać za ten błąd całą parę usuwając ją z turnieju.
My gramy z parą botów i wyniki z nimi nie liczymy w tabeli końcowej. Problem był z klasyfikacją drużyn z trzecich miejsc, zatem można by policzyć te pozostałe trzecie pary tak jak trzecią parę naszej grupy, mianowicie bez wyników z ostatnią parą z tabeli końcowej danej grupy.
To tylko luźny pomysł. -
@kacper-z-bejuru no tutaj organizatorzy przespali bo z tego co napisał wczoraj @Damiś27 to nie była ostateczna decyzja tak to rozumiem? Uważam też, że mecze które miał twój partner poprzedni powinny nie być w ogóle liczone. Jakieś konsekwencje błędu powinny być poniesione. Czekam na odpowiedź bo każdy już czeka jaki wyniknie z tego finał.
@Damiś27
Panowie rozumiem wasze obawy. Jednak kto powiedział że dla nas sprawa jest zakończona?My dalej pracujemy nad tą sytuacją
Jak pisałem decyzja była podjęta na podstawie wad i zalet dla każdej decyzji.
Staramy się rozwiązać tą sytuację w najlepszy sposób jaki możemy.
Proszę o cierpliwość. -
@daroo933 boli cie ze przegrales w wyjazdowym meczu z luksalem? skoro jestescie tak dobrze to grajcie napewno awansujecie
-
@łowkiet-łukasz rozumiem Cię, jednak decyzja wczoraj była taka że zastępstwo jest zaakceptowane, mam tylko potwierdzić - potwierdziłem. Rano dostałem zaproszenie, nie skorzystalem z niego tylko przez dyskusję jaka wywiązała się na forum, czekalem na rozwój wydarzeń, do ostatniej chwili czekalem i nie bylo oficjalnej zmiany decyzji więc wydaje mi się że popełniłeś błąd ustawiając się na bota, bo nikt nigdzie nie napisał oficjalnej decyzji że będziecie kontynuować z botem, prawda? Podjąłem decyzję jaką uznalem za słuszną w tym momencie, myślę ze wybralem mniejsze zło, ale może się mylę. Rozumiem ze czujesz się trochę oszukany jednakże, gdybyś zagral dzis z botem a decyzja pozniej czy jutro zostałaby podjęta że mam wejsc do ligi, lub wejdzie inna osoba która nie uczestniczyła w turnieju to cała reszta zostałaby oszukana. Dodam, że dołączyłem może z minutę przed symulacją, nie miałem pojecia jak jesteś ustawiony, do końca sam nie zdążyłem się ustawić i ogólnie podjąłem bardzo ciężką decyzję o tym żeby dołączyć samodzielnie, jeśli moderacja uzna że źle zrobilem to zrozumiem, mogą wyciągnąć konsekwencje, natomiast wydaje mi się że zasad nie złamałem, wszedlem na zaproszenie po wcześniejszej decyzji.
-
@kacper-z-bejuru Kacper, nie przeginaj!
-
@pawełpaweł pisze jak jest i z niecierpliwoscią czekam na kogoś z góry
-
@zbrzyzny-tomek Tomek, w porządku. Też rozumiem Wasze (Twoje) rozterki. Uważam jednak, że nie musiałeś czekać do ostatniej chwili. Tak byłoby po prostu fair play. To tyle, jeśli chodzi o nasz dzisiejszy mecz. Jeszcze raz Ci gratuluję. Bardziej jednak zastanawia mnie bierność organizatorów, bo ostatni komunikat Damisia wcale nie wskazywał, że sprawa jest zakończona, tylko że dalej nad nią pracują.
-
@kacper-z-bejuru said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@daroo933 boli cie ze przegrales w wyjazdowym meczu z luksalem? skoro jestescie tak dobrze to grajcie napewno awansujecie
Nie boli kolego przegrałem sporo meczy a wygrałem jeszcze więcej. To nieodłączny element tej gry
-
@zbrzyzny-tomek może jeszcze jedna uwaga do tego, że zakładałem, że zagram z botem - niezależnie od wyniku meczu z botem, nie zakładałem, że będzie on brany pod uwagę w punktacji końcowej par, bo nie byłby to mecz z kimś z pary.
-
@daroo933 wporządeczku
-
@łowkiet-łukasz said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@zbrzyzny-tomek może jeszcze jedna uwaga do tego, że zakładałem, że zagram z botem - niezależnie od wyniku meczu z botem, nie zakładałem, że będzie on brany pod uwagę w punktacji końcowej par, bo nie byłby to mecz z kimś z pary.
To Cię nie tłumaczy tym bardziej, że nie znamy decyzji organizatorów. Powinieneś być czujny do końca. Jeżeli nie zapadły wiążące decyzje to nie możesz czegoś sobie zakładać.
Koniec końców wyszło z tego masło maślane
-
Ja tylko informacyjnie że dopóki nie będzie decyzji odnośnie tej pary nie licze pkt w tabeli bo ja się już zgubiłem i nikt mi nie potrafi powiedzieć jak pkt liczyć. Jak będzie decyzja finalna to wtedy wstawię tabelę.
Co do decyzji Tomka to czekał do ostatniej chwili na finalną decyzję i się jej nie doczekał więc zrobił co uważał. Wygrał z Łukaszem więc już na pewno ktoś będzie poszkodowany. Teraz rywalizacja w grupie D jest trochę nie do końca poważna -
@jasiuk88 moze poprostu poczekamy aż góra napisze co o tym mysli i tyle?