Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@seba191995
Po czesci sie zgodze kazdy wie jak transfery wygladaja ale uwierz mi ze 200 czy 300 mln roznicy az takiej roznicy nie robi ( to w formie ciekawostki)
Wracajac do tematu ja jestem za aktualnym regulaminem ale co za tym idzie ( nie wiem jak inne pary funkcjonuja) ja z moim partnerem z zeszlego roku do konca półfinału wymienialismy tyle wiadomosci tyle analiz szlo ze glowa mała i to ze byl taki sam regulamin musielismy sie jako debiutanci solidnie napracowac na nasz sukces dojscia do półfinalu tak tak polfinal zeszloroczny to dla takiego ogorka jak ja wielki sukces bo potrafilismy wyeliminowac wielkie tuzy osm
I tak czytajac wszystkie posty i wracajac do zeszlorocznej dyskusji tak sie zastanawiam sa organizatorzy starujemy akceptujemy regulamin jak ktos ma jakies obiekcje chce czegos innego proponuje zeby dany delikwent sam zorganizowal jakies zawody po akceptacji wladzy naszej i zagramy na jego zasadach
Wiadomo o kim mowie
Pozdrawiam -
@km1992_1992_1 wszyscy chyba sobie zdają sprawę że zasady rozgrywek są już ustalone i nie będzie tutaj żadnych zmian w regulaminie , ale skoro jest to temat do dyskusji to podyskutować sobie można
A o kim mówisz bo ja nie wiem ?
-
@łuksal Dla mnie to ta gra opiera się na taktykach oraz na budowaniu coraz to lepszego składu. I to jest to większość graczy tak gra. A no niestety dla takich jak ty co nie potrafią budować będzie to okazja do pokazania się. Oczywiście nie ujmuje Ci umiejętności Tylko liga z transferami na pewno byłaby o wiele ciekawsza
-
@łuksal said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@daroo933 Bo wygrywać ligę na samych transferach to każdy głupi potrafi a żeby coś finezyjnie taktycznie i na tym bazować to trza umić
HIT Transferować też trzeba "umić" Ty nie potrafisz dlatego piszesz głupoty, że każdy głupi potrafi. Napisz kiedy wygrałeś ligę jakąkolwiek swoimi magicznymi taktykami Większość społeczeństwa tutaj leci na transferach i taktykach. Niestety taka gra chcesz być w czołówce musisz tak grać. Ale cieszę się w sumie teraz, że będzie bez transferów będą miał możliwość spróbowania gry z takimi mistrzami taktycznymi ala Gmoch jak Ty🤭
-
-
@seba191995 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@km1992_1992_1
Transfery w osm to są proste jak budowa cepa...
Nic wielkiego jak chcesz ugrać bez coinsow też u grasz, ale na starcie jesteś spalony bez skauta.... Tyle w temacie
I potem bez wkładu gotówki w grę nadrabiasz cała ligę z osłabionym składem. ( zbudujesz dobra kadrę ) ale zawsze te 150/200 mln gorsza, bo na starcie cię wydymają, np 7 kolejek z listy wszystko masz czyszczone na okraglo, musiał byś być 24 h na dobę by być przed hienami, które czekają na lt całe dnie.Dolicz SB skauta 7kolejek.
Na jedną 45 coinsow na 3 zawodników
45 X5 = 315c koszt około 20zl.
Ogólnie bez skauta na liście 6/7 dzień rb się luźniej o od tego czasu masz okazję zacząć się wzmacniać, ale w połowie ligi zaczyna widać różnicę i nie dogonisz.Wiem jak to działa sobie przetestowałem jak na początku ligi po cisniesz w skauta z 30zl w grę łapiesz wiatr w żagle i lecisz jak dzik.
Plus taki tego regulaminu że możesz sobie zagrać z większym luzem nie siedząc od rana w ekranie, tylko pod wieczór podczas meczu, sb porywalizowac dodatkowo zmierzyć się fair Play nie wydawajac kasę w grę.
A kto powiedział, że na Boss Coinsy trzeba wydawać prawdziwe pieniądze?
-
@cezarro @Rusewicz @daroo933 akurat tutaj stane w obronie @ŁukSal co wam tak przeszkadza regulaminmieliscie PPG i co wtedy sie stalo?? Mieliscie transfery mieliscie wszystko i co?? Pozatym mowicie o taktykach i wogole a przypomnijcie bilans z zeszlych mistrzostw @sniki26 i @Rusewicz z mpp z para km i miki?? uwazacie sie za mistrzów swiata reszta to ogorki a w zeszlym roku tylko jedno zwyciestwo z debiutantami w tej grze nie lekcewazy sie nikogo
-
@km1992_1992_1 ty chyba nie wiesz co piszesz.
Ja po prostu dałem swój pomysł że ciekawiej by było gdyby była liga z transferami. To kolega LukSal napisał że transferują tylko głupi i tak wygrywają ligi czym obraził większość ludzi tutaj. Ja nigdy nikogo nie lekceważę więc nie wiem czemu do mnie insynuujesz. I tak będzie liga retro i oczywiście zagram bo grałem w każdych mistrzostwach i coś udało się wygrać ale podtrzymuje swoje zdanie, że z transferami byłoby lepiej to menadżer piłkarski i na tym polega ta gra@Ochowiak dokładnie nie trzeba ładować kasy. Ja wyciągnąłem ponad 5000 z gier i kupuje jak są fajne promocje np ostatnio było 8000 za śmieszna cenę w porównaniu z tymi jakie są normalnie
-
Rozłóż sobie mój wpis na czynniki pierwsze i akurat moj wpis do ciebie w malej mierze byl skierowany ale odpowiedzialem tez na to co napisales
Nadal nie odpowiedzieliscie na pytanie PPG tam mieliscie wszystko i tak nie udalo sie wygrac wiec moze na aktualnych zasadach sie uda ja nie lekcewaze nikogo wiem ze mam sporo nauki przed soba ale niektorzy z was ro chyba juz mistrza swiata zdobyli bedzie nastepne PPG bedziecie mieli szanse na turniej z transferami i wygranie aha zeby nie bylo mi to nie robi roznicy czy transfery sa czy nie czy teningi sa czy nie akceptuje warunki i tyle -
@ochowiak no w sumie tak, ale to już w ogóle bym musiał rzucić wszystko by na reklamach czy grach się dorobić hahah. ( zrezygnować z rodziny i pracy itd...) Tak na poważnie zes mnie rozbawił, ale wiem o co ci chodzi, no jak ktoś miał czas i juz uzbierał tych monet to dokładnie, nie musi wydawać kasy. Także zgadzam się w po części do tego co napisałeś
-
A tak schodząc z tematu - zbaczając.
Szykuje się chyba największa edycja MPP
Z tego co widziałem jest już 52 pary co daje wynik 104 menadżerów. W poprzednich edycjach jak to wyglądało? Jaka była ilość chętnych?.
-
@km1992_1992_1 Nigdy nie napisałem nigdzie, że jestem 'mistrzem swiata' albo wywyzszalem się ze jestem lepszy od kogoś, w tej grze dziś wygrasz z jednym jutro z nim przegrasz, za to Ty wciąż udajesz pseudo inteligenta i szukasz wojny z HPL, gdzie widać to na każdym kroku. Napisałem co sądzę o wizji Luksala kierując wypowiedź w jego kierunku a Ty znowu się wpieprzasz między wódkę a zakaske... Bicz plis
-
@daroo933 Ja też się cieszę, dopiero to pokaże kto tak naprawdę jest najlepszy bo nie uważam się za gorszego. To że nie jadę na transferach nie znaczy że nie umiem transferować. Dla mnie liczy się to by gra w miarę oddawała rzeczywistość. Ale przeproszę Cię jeśli przejmiesz jakiś polski klub w rzeczywistości i sprowadzisz zawodnika pokroju Mbappe. I daruj sobie te sarkastyczne stwierdzenia. Chyba że wy w Husarii tylko tak umiecie dyskutować.
-
@daroo933 Nie napisałem że transferują tylko głupi tylko że każdy głupi umie wygrywać ligę po transferach, wpierw naucz się czytać ze zrozumieniem a potem komentuj. Bo ja nikomu transferów nie zabraniam. Chodzi mi o to że nie jest trudno wygrywać ze składami z grajkami ponad 100 skilla.
-
@łuksal said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
I jeszcze do asów z Husarii, to wy najwięcej mnie atakujecie. Skoro jesteście takie kozaki to co wam szkodzi spróbować się w takiej formule? Chyba że boicie się że bez transferów będziecie przegrywać jak leci, co?
Najbardziej to boimy się tych Twoich "finezyjnych taktyk ", już cała Husarya drży przed nimi ze strachu , a wielu kolegów z mojej grupy ( łącznie ze mną ) nie mogąc opanować strachu i stresu z tym związanego zaczęło pić wódkę w dużych ilościach żeby się uspokoić
Zatem do zobaczenia w mistrzostwach , i niech Ogórkowa Moc będzie wtedy z Tobą