Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@janex123 mam podobnie do cb. Gra i wynik indiwidualny mnie nie kreci, bardziej grupowy.
Jak to mówią w grupie siła.
Można podyskutować jeden z drugim i fajnie się przy tym bawić dla całego składu.
Indiwidualne osiągnięcia mnie nie kręcą, dlatego nie gram żadnych lig prywatnych by nabijać pkt. -
@janex123 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@cezarro przede wszystkim zacznę od Ciebie. Nie mogę już znieść ciągłego ataku na innych menadżerów, których po prostu poniżasz nazywając ich ogórasami. Gdzie tu jest szacunek do przeciwnika? Każdy wie jaki jesteś Czarek, większość się przyzwyczaiła do Ciebie i Twojego charakteru ale jednak trochę szacunku do każdego rywala się należy, nawet jeśli nie gra tak wybitnie jak Ty. To po prostu element kultury co żeby móc sensownie dyskutować jest niezbędna. Tym bardziej że to wychodzi od Ciebie bezpośrednio, nikt nie atakuje Ciebie personalnie żebyś mógł na kogoś mówić ogóras. Ja rozumiem dwa czy trzy razy ok dystans trzeba mieć ale to się powtarza notorycznie i to mnie boli i myślę że nie tylko mnie.
jesteś chyba nieco nadwrażliwy , fakt że często używam określenia " ogóras " czy " ogór " wobec graczy o mniejszym doświadczeniu nie znaczy że ich atakuję czy poniżam . To są bardziej takie jajca , czyli po prostu żarty. Trzeba to po prostu przyjmować z przymrużeniem oka i nie przejmować się tak bardzo
-
jak gracie w csa to tam mówi się "ale noob" lub "lamus" tutaj jest zaledwie ze słownika marketowo ogrodniczego określenie 'ogóras' - nawet piosenki są "ogórek, ogórek, ogórek..." trochę luzu, sam nie raz chciałbym dostać taką grafikę ogórkową od Czarka, lecz jestem za słaby. POKÓJ.
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
jak gracie w csa to tam mówi się "ale noob" lub "lamus" tutaj jest zaledwie ze słownika marketowo ogrodniczego określenie 'ogóras' - nawet piosenki są "ogórek, ogórek, ogórek..." trochę luzu, sam nie raz chciałbym dostać taką grafikę ogórkową od Czarka, lecz jestem za słaby. POKÓJ.
Przyznawałem już wiele "ogórkowych nagród " jak chociażby " Złoty Ogórek " czy " Ogórek Pocieszenia " , a dla Ciebie mam taką oto specjalną i wyjątkową nagrodę której jeszcze nikt nigdy nie dostał
-
@cezarro hahaha rozwaliłes mi system
-
Panowie z Husarii, może zdajcie sobie sprawę iż nie każdy życzy sobie, aby nazywać go "ogórkiem", "noobem" czy jakimkolwiek innym zwrotem. Z tego co zauważyłem po wpisach na forum, to tylko was bawią takie zwroty, natomiast menadżerzy z innych grup są temu przeciwni. Tak więc, mam jedną radę: na forum OSM zwracajcie się z szacunkiem do innych graczy, a swoje "porównania" zachowajcie na swój kanał na discordzie.
Co do reguł MPP, jestem jak najbardziej za tym, aby zachować te wprowadzone przez organizatorów. Transfery, towarzyskie oraz wszystkie inne dodatki zostawmy dla zwykłych lig. Nie każdy ma tyle monet, aby używać ich na każdym slocie. A nie ukrywam, że ja używam ich na skauta, lub czasem dołożę do transferu gdy zabraknie mi finansów.
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
siemaneczko co słychać Panowie?
Wow , " starzy" mistrzowie wracają do gry
-
@cezarro a tak się jakos zgadaliśmy. Ciekawe czy coś pamiętamy
Pewnie pamiętacie , a jak nie pamiętacie to będzie okazja sobie przypomnieć
-
@cezarro i zebrać solidny wpierdel
stary po przerwie nie są takie straszne, raczej taktyki działają:) Witaj
-
Cześć wszystkim
Jeśli został tu jeszcze ktoś kto nie ma pary, a chciałby zagrać w MPP to niech da znać. Szukam ogarniętego partnera do gry.
-
@michal_acm polecam Ci @UberekStaszak od nas z grupy, chyba stracił partnera:)
-
@language-pl
Zapraszam do zapisów na PM w MPP
Rozstawienie Par w przypadku, gdy jeden z graczy jest PM podczas obecnej rundy.
Zapisy na założycieli ligi (PM)- Para @km1992_1992_1 i @Miki_gol
PM - @km1992_1992_1
- Para @km1992_1992_1 i @Miki_gol
-
- Para @Dino-Ligenza i @Picia2407
PM - @Dino-Ligenza
- Para @Dino-Ligenza i @Picia2407