Złote Piłki Edycja "ÓSMa"
-
@toomanyways said in Złote Piłki Edycja "ÓSMa":
@jasiuk88 doszedł do 'sufitu' i odszedł w glorii i chwale
Już sądziłem że jakaś przygoda z multikontem się pojawiła no cóż chłopak sprawił mega sensację i jak poszedł na sylwestra świętowac bardzo ciekawa sytuacja że po zdobycie IMP kończysz z gra zamiast ten czas wykorzystać
-
@dino-ligenza kto jak kto, ale grafy znowu doszlifowane perfecto
-
Praca wykonana perfekcyjnie jak zawsze mistrzostwo jako przedstawiciel LOP dziekujemy za to wyróżnienie nie spodziewalismy sie tegogratulacje wszystkim zwyciezcom
-
@dino-ligenza o proszę A jednak znalazło się i dla mnie miejsce w objawieniach choć chyba według mnie nie jestem objawieniem, po prostu kontynuuje względnie dobrą passę po poprzednim roku Niemniej bardzo dziękuję za wyróżnienie i za głosy również te oddane na mnie jako dla najlepszego menadżera Bardzo się z nich cieszę choć sam wiem że do najlepszych trochę mi zabrakło, ale bardzo mi miło że ktoś postanowił swój głos oddać na mnie w tej kategorii
-
Brzmi dumnie i dumny jestem z tej nagrody, dziękuję z całego serca. Nie ma nic piekniejszego jak świadomość, że czas poświęcony wielu projektom dla polskiej społeczności OSM jest zauważany i doceniany. To motywacja do jeszcze większego wysiłku. Dziękuję również za pzostałe nagrody, w tym dla dwóch stworzonych przeze mnie grup: PAM i AMP, które również są zauważalne w naszej społeczności. W obu grupach stawiamy na podnoszenie umiejętności idywidualnych, wzajemną pomoc w złych chwilach, ale może najważniejsze jest to, że stawiamy na integralność w grupie, stworzyliśmy miejsca, gdzie ludzie mają nie tylko dobrze grać, ale też zrelaksować się i pogadać/pożartować o wszystkich ważnych i mniej ważnych tego świata. U nas w grupach szanuje się zdanie każdej jednostki, ponieważ tylko poprzez wzajemny szacunek można coś w życiu osiągnąć. Dziękuję. -
@dino-ligenza
@Dovco_HandF
Sorry for the delay guys...
I just wanna say Thanks for the award!
It’s nice to see that someone is paying attention to managers and events outside of their own community.
I see polish community is growing from day to day and hope it will remain so...there are some great crews and managers.
Big thanks again and good luck to whole polish community!
Hope to meet you soon in some big competition!
-
Wow! Wielkie dzięki za worek nagród, zarówno indywidualnych, jak i za docenienie sukcesów odniesionych przez Polish Legends oraz Polish Legends Academy w turniejach. Bardzo to doceniamy Zeszły rok był udany dla rodziny Polish Legends. Zwyciężyliśmy w najważniejszych turniejach w zeszłym roku, wygraliśmy Puchar Polski Grup 2020, oraz Puchar Polski Grup 2020 w kategorii "Najlepsza Akademia", dodatkowo zgarnęliśmy trofeum w Warriors Cup 2020. Gablota z trofeami już się ugina, ale z pewnością zmieścimy zacne Złote Piłki, tym cenniejsze, że przyznane przez społeczności OSM. Jeszcze raz wielkie dzięki
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu