Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
@Rusewicz Dziękujemy i czekamy na Twoje dzieła.
-
@Rusewicz O proszę, Człowiek Orkiestra projektuję, piszę teksty i śpiewa i kto wie co jeszcze?!
-
-
@Rusewicz Wrzucaj, co się da, niech serwy zwolnią!
-
Przy okazji zapraszam wszystkich na swój fanpage na FFBB https://www.facebook.com/emer69 - niedługo płyta w wersji fizycznej. Ciekawostką jest, że świat OSMA nie opiera się tylko na rywalizacji, dzięki temu światu udział w powstawaniu materiału na krążek bierze również @Dino-Ligenza - który pracuje nad okładką płyty, mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )
-
@rusewicz said in Dotyk Duszy — Chwalimy się!:
Przy okazji zapraszam wszystkich na swój fanpage na FFBB https://www.facebook.com/emer69 - niedługo płyta w wersji fizycznej. Ciekawostką jest, że świat OSMA nie opiera się tylko na rywalizacji, dzięki temu światu udział w powstawaniu materiału na krążek bierze również @Dino-Ligenza - który pracuje nad okładką płyty, mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )
Oto żywy dowód tego, że OSM to nie tylko gra OSM łączy i kreuje wspólne działania daleko poza OSM, łącząc i cementując przyjaźnie w realnym życiu .
-
@Rusewicz "mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )"
Nie może być inaczej!
-
Siemanko Panowie
ja przy Was to jestem kompletny amator
za dzieciaka bawiłem się trochę w fotoszopki. Odkąd wróciłem do gry OSM w zeszłym roku po 3 latach przerwy i dołączyłem do AMP to na potrzebę grupy urodził się we mnie wewnętrzny mały artysta i zacząłem się bawić w darmowej appce na andka
Dlatego też możecie zobaczyć w avatarkach grupy AMP moje koszulki oraz, jeśli zajmiecie miejsce w TOP4 w naszej lidze wewnętrznej AMP (do udziału w której gorąco zachęcam) lub wygracie puchar, to otrzymacie pamiątkowy stempelek spod mojej ręki. Robię też koszulki okazjonalne na różne eventy.
A jeśli chodzi o szczególne pasje, to moim numerem jeden bezapelacyjnie jest fotografia - pejzaże i architektura. -
@Majkelowich Świetnie! Każdy od czegoś zaczynał, tym bardziej na apce, ja bym nie dał rady. Dziękujemy, że odpisałeś i czekamy na Twoje fotografie. Oczywiście te, które możesz pokazać.
-
@majkelowich Bardzo fajne prace, zwłaszcza grafika za udział w waszej lidze, miałem przyjemność zdobyć jedną i mam nadzieję, że w przyszłości do mojej kolekcji trafią kolejne
Pochwal się swoimi fotografiami -
@toomanyways dziękuję, rusyzlo pełna para
-
Dzięki @Dino-Ligenza @Damian_Skinek Po więcej fotek zapraszam na swoje konto na Instagramie