10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 馃弳 馃憫
-
Wrzucam drabink臋, b臋dzie ona aktualizowana z przej艣ciem do nast臋pnych faz, co pozwoli nam i wam mie膰 pe艂n膮 kontrole nad wynikiem punktowym.
XXXXXXXXXXX
I'm throwing up a ladder, it will be updated with the transition to the next phases, which will allow us and you to have full control over your score.
League A
League B
League C
League D
-
There was some misunderstanding with the rules.
Instant sales are allowed.Direct sales (from other managers) are allowed until the manager is out of the Tournament.
It was made so the eliminated manager doesn't help others with the transfers.Dodatkowy Punkt Regulaminu , przez pomy艂k臋 nie uwzgledniony w g艂贸wnym po艣cie.
Transery miedzy manadzerami sa zakazane po odpadnieciu z turnieju, aby nie pomagac w transferach manadzerowi ktory jeszcze gra . -
@dooshek no jak do meczu tego nie zniweluje i tak zagra to b臋d膮 minusowe
-
@dooshek ale ckw czy p贸jdzie w zaparte, i si臋 narazi przynajmniej na -12 pkt czy wi臋cej, i jak ta ca艂a ekipa Arab Glory czyta regulamin, no mecze kiedy ruszaj膮 dzi艣 czy jutro?
-
@seba191995 dzi艣. Za 12,5 godziny
-
@dooshek ooo to czas na fajerwerki
-
@seba191995 si臋 oka偶e
-
@dooshek wychodzi na to 偶e nie b臋dzie minusowych, ka偶dy wie i zna zasady, to jest ich taktyka, do meczu kadra b臋dzie mia艂a 100 mln. Ckw podej艣cie, ja ju偶 wiem chyba na czym to b臋dzie polega艂o.
-
@seba191995 u nas te偶 dw贸ch ju偶 kadra ponad 100mln
-
ss sniki, a i pami臋tajcie punkty minusowe b臋d臋 uwzgl臋dniane co kolejk臋, gdy w czasie rzeczywistym od czasu gdy wyskoczy "mecz trwa" i kadra b臋dzie wi臋ksza, zamiast 100 b臋dzie 101mln wtedy mamy podstaw臋 do naliczenia -1 pkt na kolejk臋 meczowa. Je偶eli do startu meczu zniweluje do 100, nie mamy podstawy kara膰.
Dodatkowo dla wszystkich napisze, bo gdzie艣 nam uciek艂o to z regulaminu.
Je偶eli cos nie jest uj臋te w regulaminie oznacza ze jest dozwolone, np rozbudowa stadionu, a je偶eli jest uj臋te w regulaminie to dana mo偶liwo艣膰 okre艣la regulamin danej opcji.
Dodatkowo transfery miedzy graczami s膮 dozwolone do czasu a偶 nie zostanie gracz zdyskwalifikowany w fazie grupowej b膮d藕 w 膰wier膰finale czy p贸艂finale, je偶eli odpadnie np w fazie grupowej i nie opu艣ci ligi nie mo偶e wykonywa膰 transfer贸w kupuj膮c graczy od innego gracza z ligi. Ka偶dy transfer r贸wna si臋 -1 pkt ( ma prawo zosta膰 do ko艅ca, lub ja opu艣ci膰) ale zakaz handlu miedzy graczami.Np gracz xxx odpada w fazie pucharowej zostaje wykonuje transfery ma na koncie 40mln i pomaga innemu z grupy bo go lubi kupuj膮c od niego pi艂karzy, kt贸rych wystawi艂, by zrobi膰 przewag臋 nad innymi jedni maja kadr臋 w 7 kolejce 150mln a on z pomoc膮 kolegi 200.
Ta zasada ma zapobiega膰 temu 偶eby menad偶erowie z tych samych kraj贸w nie pomagali sobie w uzyskaniu np po rundzie fazowej w par臋 godzin kadry 200 mln ( Tak trzeba zrobi膰 to umiej臋tnie by zaskoczy膰 rywala w 膰wier膰finale swoja kadra, ale bez pomocy graczy) unikniemy wtedy "a wezm臋 kupie od xxx zawodnika za maxa" i dzi臋ki mojej pomocy uzyska szubka wymian臋 zawodnika, b膮d藕 polepszy kadr臋
Pierwsza nasz organizacja na taka skale turnieju i jednak musimy czuwa膰 ca艂y czas, wszystko rodzi si臋 na bie偶膮co i pokazuje gdzie jest b艂膮d lub niesprecyzowana zasada, pracujemy na 3 frontach platformowych, mam nadzieje ze na ko艅cu b臋dzie to turniej do kt贸rego b臋dziecie t臋sknic i b臋dziecie zadowoleni z jego przebiegu, oraz zostanie on rozegrany bez karania grup, bo jednak tego chcemy unikn膮膰
czas poka偶e. -
@seba191995 Regulamin m贸wi o tym, 偶e w fazie grupowej warto艣膰 kadry nie mo偶e przekracza膰 100 mln, a w fazie pucharowej 200 mln. Zapis jest precyzyjny, przynajmniej dla mnie. Rozumiem go, 偶e dop贸ki gramy w grupie, nie przekraczamy 100 mln. Wyt艂umacz, sk膮d ta interpretacja o niwelowaniu warto艣ci do czasu symulacji, bo nigdzie w regulaminie nie znalaz艂em o tym wzmianki. Wiadomo, oby kar by艂o jak najmniej, lecz regulamin wyznacza zachowanie graczy w turnieju. Tutaj ewidentnie co艣 nie zagra艂o.
-
@艂owkiet-艂ukasz 藕le to sprecyzowaliwmy, jedni zrozumieli tak drudzy znowu dobrze.
Chodzi艂o nam dok艂adnie o to by w meczu z rywalem sk艂ad nie przekracza艂 100mln. Wi臋c jak rywal zagra z tob膮 w trakcie meczu b臋dzie przekracza艂 dozwolona warto艣膰 robisz ss 偶e mecz trwa i warto艣膰 jest wi臋ksza wtedy naliczamy ujemne pkt. -
@seba191995 w porz膮dku, rozumiem, dobrze, 偶e zosta艂o to wyja艣nione. Mam nadziej臋, 偶e nasi zagraniczni koledzy te偶 to wiedz膮, bo co niekt贸rzy maj膮 jeszcze kadry powy偶ej 100 mln. Do symulacji jeszcze troch臋 zosta艂o, przynajmniej u nas, oby zd膮偶yli z redukcj膮
-
@艂owkiet-艂ukasz Ich problem...Nag艂a艣niali艣my wsz臋dzie o tym gdzie si臋 da艂o, a dla zagranicy x5 razy wi臋cej zasady t艂umaczyli艣my ni偶 naszym gracza, albo i jeszcze wi臋cej, dlatego jak nie dociera to my艣l臋 ze pkt ujemne do艣膰 szybko dotr膮 ze cos jest nie tak
-
@seba191995 mecze trwaj膮, a tuu duuuu偶o nadmiaru
-
@dooshek
-34pkt
I -2pkt dla drugiego. Poszli jak kuny. -
I to faworyt turnieju RL. Dow贸dca napisa艂 mi ich 偶e tak si臋 dzieje jak w grupie graj膮 idioci . Ale b臋d膮 walczy膰. A araby si臋 z tego 艣miej膮, a sami zdobyli -2pkt co za ludzie
-
@seba191995 no no sypi膮 si臋 kary
Dobrze, 偶e czuwacie
Swoj膮 drog膮 sam mam kadre 135 mln XDD ale mecz dopiero jutro
-
@janex123 to jest do艣膰 dziwne ligi za艂o偶one o podobnych godzinach a jeden dzie艅 p贸藕niej mecz.