10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
Postanowiłem podsumować turniej. Fajne grafiki, fajna oprawa, ciekawy pomysł lecz organizacja słaba.
Nie wykluczam grania w przyszłości ale proszę was ogarniacie sprawy lepiej, by nie było wśród innych złościAle mi wierszyk wyszedł. Nie no Seba, za dużo niedomówień jak na jeden turniej, ale no sam w sobie pomysł nienajgorszy. Ufam, że jak będzie on organizowany ponownie już te mankamenty będą wykluczone, a przede wszystkim zrobiony będzie przejrzysty regulamin
-
@dpiotrowski218 mogę was zapewnić panowie że dla polskiego społeczeństwa napewnwo już nie zorganizujemy turnieju :).
To było jednorazowe na nasze 10lecie istnienia tej grupy, z małymi przerwami, ale nie patrząc 10 lat istniejemy.
Dziękujemy raz jeszcze wszystkim, którzy w nim wzięli udział, rozumiem wasze zdenerwowanie, ale jak po angielsku dla ekip było wszystko jasne gdzie nas angielski jest średni a po polsku dla was nie, to chyba coś z wami jest nie tak. -
@Bananowy991 @leucostin @krystian16061994 @Majkelowich @Andrei_Jardel @Wojtyn84 @Roby-von-neu-bau @555555حازم @Wojtyn84 @verebadi @OnlyDybi @Pawel-Wis @tadziuu1 @Marek-Overmars @Steaua4ever_79
League created, invitations sent, good luck! -
Seba191995 każdy się może pomylić tylko trzeba umieć przyznać się do błędu/nie myli się ten co nic nie robi/.Sam pewnie przyznasz że ten turniej troszkę nie wypalił za bardzo chcieliście.Seba widzisz do błędu trzeba umieć się przyznać a nie szukać winnych.Ja również dziękuję a złość mi trochę przeszła.
-
@seba191995 pierw prosisz o opinię jak wypadł turniej a gdy ktoś Ci odpowie to twierdzisz, że nie potrafią czytać regulaminu. Dla mnie ten turniej był za bardzo przekombinowany i takie jest moje zdanie. Uważam, że można było go zrobić znacznie lepiej organizacja słaba. Jednak na plus na pewno grafiki. Przyjmij to na klatę i następnym razem nie popełniaj tych samych błędów krytyka czasem się przydaje
-
@daroo933 Ja nie mam nic przeciwko krytyce.
Pisze to co wiem na tą chwilę z organizacją czy kontynuowaniem turnieju, po prostu wiemy że to jest mnóstwo pracy, a czasu naprawdę włożyliśmy sporo, a połowa graczy z Polski twierdzi że słaba organizacja, gdzie z zagranicy spływają pochwały ️.
My cieszymy się że wyszło to dobrze, bo według opinii ekip z zagranicy im ten turniej się podobał i się nie za martwiamy.
Krytyka zawsze będzie, a przynajmniej w Polsce bo trzeba przyznać że polskie ekipy co nie które wzięły udział, zarzucając nam słaba organizacje, ale problem leży gdzieś po środku, gdzieś w grupie słaba komunikacja i widać to czarno na białym.Szkoda mi jest ekipy Polish Eagles, grali bardzo przyzwoicie ale w ostatniej rundzie w dwóch ligach chłopaki, naprawdę im popsuli całą pracę, lekko mówiąc.
-
@daroo933
Dodatkowym atutem jest to że merah puthi czy herminos sintra zrobią podobny turniej i nas Spartę zaproszą do gry, dlatego nie myślimy narazie o kontynuowaniu turnieju, tym bardziej że naprawdę, żeby to miało angaż powiedzmy dzienny przynajmniej 4h na 24h to człowiek musiał by nie pracować, a zajmować się tylko osm, a jest to nie możliwe przy moim trybie życia, czy chłopaków z Sparty.
I tak szczerze ode mnie wielki szacun mają ekipy Polish Legends, Akademia menadżerów PL czy Polish Wariors widać, że tam chłopaki robią robotę, i gratuluję Mati Colhoner, Dovco_Handf i Dino Logenza to było czuć w turneju, aż idzie wyczuć komunikację grupowa . -
@dpiotrowski218 błąd był jeden na początku turnieju, nie do końca było jasne, kiedy ma mieć kadra 100mln ale to w pierwszych kolejkach wszystko się wyjaśniło. Dlatego też był zgrzyt i jest niezadowolenie Janexa i do tego się przyznaje jak najbardziej.
Ale ty panie Piotrowski ja nie wiem co ty nam zarzucasz końcówka turnieju a ty twierdzisz że nie znasz zasad ? I sobie chlastasz na lewo i prawo coinsami i masz problem ze liga zostaje powtórzona? A były informacje na whatsappie, tam było tyle wymian zdań na ten temat, że ligę musieliśmy powtórzyć i bardzo dobrze się stało, bo zasady trzeba się trzymać i po to jest regulamin.
(Tyle czasu na zapoznanie się z regulaminem, który był dla cb już tak mocno poprawiony i innych graczy że naprawdę nie masz podstaw mówić że to nasz błąd).
Swój błąd przekierowujesz nam. W regulaminie było jasno napisane, że zakaz używania coinsow na rozbudowę stadionu itd, więc przy utworzeniu ligi jak powstał błąd, to powinieneś mieć honor i nie używać tej funkcji ( ale to było dla cb bardzo skomplikowane, jak nikt z tym nie miał problemów w całym turnieju). Liga i tak została by powtórzona, ale byś zatrzymał 8k monet, ale to nie moja wina że tak w prost nie dotarła do cb informacja z regulaminu.
Janexa rozumiem ból, bo to inna sprawa, ale twoje argumenty są naprawdę nie w porządku. -
@seba191995
I tak szczerze ode mnie wielki szacun mają ekipy Polish Legends, Akademia menadżerów PL czy Polish Wariors widać, że tam chłopaki robią robotę, i gratuluję Mati Colhoner, Dovco_Handf i Dino Logenza to było czuć w turneju, aż idzie wyczuć komunikację grupowa .
Aaa czyli w Husarya, PAM czy innych grupach już tej komunikacji nie ma? Dla naszej grupy ten turniej nie był na pierwszym miejscu gramy inne bardziej ważne turnieje i może dlatego tak to wyglądało zagraliśmy z szacunku dla grupy Spartacus baa nawet ledwo skład uzbieraliśmy na tą rundę gdzie liga była zakładana od początku.
Sebus jak już piszesz kogoś nicki to pisz poprawnie -
@daroo933 nie do końca.
Chodzi mi o to że komunikacja nie jest za dobra, bo jak to obejmiesz?
Jeżeli powiedzmy 6 graczy z 10 biorących udział w turnieju gra według zasad i wie jak to robić by nie złapać minusowych pkt, a 4 w połowie turnieju je złapie i ma potem problem o zasady? To co według cb jest źle co nie zagrało, dla mnie komunikacja w grupie .
Ogólnie to dla mnie są bardzo śmieszne pkt, bo to była proscizna zagrać z składem 100mln od momentu jak wyświetli się komunikat " mecz trwa"
Była dozwolona opcja szybkiej sprzedaży za 5 coinsow, 2 minuty do meczu kadra ma 120mln sprzedajesz gracza o wartości 20mln za 5 coinsow bądź dwóch za 10mln i nie masz pkt karnych, bardzo prosta czynność, ale dla innych to bardzo skomplikowane jak związki w obecnych czasach.
Z całym szacunkiem, ale nie pisz do mnie Sebuś, bo nie jestem małym dzieckiem. -
Ja bardzo jestem zadowolony że Husarya czy Pam zagrało w tym turnieju i wyraziły chęć bycia promotorem na plakacie, co napewnwo pozwoliło by taka ekipa jak RO MANIA czy Glory Arab zdecydowały się zagrać, w nieznanym im turnieju.
I wielki szacun dla was wszystkich że wzięliście w tym wydarzeniu z nami udział, pierwszy nas turniej wszystkie nasze błędy podkreśliła pierwsza runda, i wyciągaliśmy wnioski, wiem że było dużo niedomówień, ale każdy miał jeszce przed sobą dwie rundy, więc dla mnie to jest nie fer że zbierając w kolejnych rundach pkt minusowe, czy wydawajac coinsy na ligę, przez błąd moderatora zakładającego ligę ktoś kto nie znał zasad wydał 8 tys coinsow, takie osoby są same sobie winne, a lawinę hejtu powinny schować w kieszeń.Pamiętaj ja takie polskie grupy jak Husarya PAM, Polish Eagles te które są bardzo długo na rynku bardzo szanuję i traktuje równo, ale tłumacząc się że inne turnieje były na innym miejscu ważniejsze, bo nie wyszło trochę poziom przerósł, ktoś nie wytrzymał ciśnienia, to takie wymówki to tak samo jak zarzucając nam słaba organizację, schodzi to wszystko w jeden worek i wychodzi na to że nikt nie potrafi się przyznać do swoich błędów i przyjąć na klatę porażkę czy błędy przy tworzeniu turnieju.
Jeżeli każdy ma taki wielki honor i chce pouczać osoby drugie, niech zaświeci przykładem. -
@dino-ligenza said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Thank you for the invitation! It was a good organization! Really good tournament!
All respect!
Good Luck to the Final 16! -
@jfpd-ubi Thank you that you like it and that you could play, I am glad that the managers abroad are satisfied, maybe we will meet you at the tournament soon;)
-
@seba191995 dzięki za turniej, ode mnie dodam tyle że zagrałem w jednej rundzie, regulamin dostałem w dniu rozpoczęcia ligi bo aktualnie mam przerwę od gry w osm,i ani jednego punktu karnego nie złapałem, także panowie nie spinajmy się, takie spiny nie mają sensu, każdy ma prawo popelnic błąd, a propos niedomówienia w regulaminie są w dużo większych turniejach i trzeba się z tym liczyć, nie wszystko da się przewidzieć
-
All participant from GLORY ARAB thanks you for the nice organisation . In this time we happy for 3rd position but next time the goal of our crew be the first and champion.
-
@المفكر00 Great performance of your team , if not one mistake it would have been the final.
we are glad that such a strong team as
Arab Glory, Total ReBorn, Herminos Sintra, Merah Putih, RO MANIA Romanian Lions and Silver Bullet enjoyed the tournament so much, thanks again for good news on what'sap and forum . -
@łukasz-wierzbowski super że się podobało, tym bardziej szacun że raz przeczytałeś zasady i to nie te poprawione i zagrałeś jak trzeba
-
@wojtyn84 dobrze ci wróży pierwszy meczyk wszedł
-
Matchday 2