10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 馃弳 馃憫
-
@seba191995
I present my objection clearly and frankly, it has no meaning for my role to be the creator made a mistake in the settings ,, and the coaches wait and not resign !!! ,, All coaches must resign and the championship will be held again on April 12th
-
Hi Everyone.
You know there was mistake with League B and C in round 3 (using coins was available) , and we have to create them again, as some managers have complained about it.Because there is NO option to resign from tournament we are giving everyone time to have free slots.
The new leagues will be created on 14th of April, so please ask the managers to have slots ready. You can use 1st or 2nd round managers , or whoever has free slots in your crews.
You can send us the new lineups if you need any changes.
Sorry for any problems. -
@pawel-wis tak偶e dla polskich ekip w skr贸cie
Czas na modernizacj臋 sk艂ad贸w, b膮d藕 u偶ycie tych samych, menad偶erowie maj膮 czas na ogarni臋cie slot贸w do 14 kwietnia.
Przepraszamy za komplikacje, ale nie mo偶emy uzna膰 rundy 3 w lidze B i C za gr臋 wed艂ug naszych zasad, chcemy by zwyci臋zyla ekipa, kt贸ra s艂usznie na to zas艂u偶y.
Jeszcze raz przepraszamy za problemy techniczne. -
@seba191995 a powiedz mi czy Ci menad偶erowie kt贸rzy zdobyli ju偶 punkty jeszcze w tym turnieju to czy one b臋d膮 si臋 liczy膰 dla grupy z tego turnieju czy dopiero z nast臋pnego?
-
@wojciech-wieland no z ligi B i C si臋 nie licz膮, ta liga jest nie brana pod uwag臋.
To zwyk艂a liga, kt贸ra mo偶esz teraz potraktowa膰 jako przygod臋 z mocnymi graczami na sw贸j rachunek. -
Drabinki do 3 rundy.
Ladders for 3 rounds
A
B
C
D
-
Akademia Menad偶er贸w PL (AMP) wprowadza zmiany na restartowane ligi:
- liga B - El Ahly - zamiast @艁ukSal zagra @adiceglihno
- liga C - Teungueth - zamiast @Ravvuu zagra @Pakooo00
-
@majkelowich ok przyj臋te
Start 14 kwietnia 19-23 -
@Seba191995
Grupa/Liga A
Przed meczem:
-
@dami艣27 no przed meczem w trakcie meczu otrzyma艂em dwa inne screeny od rywali, dlatego pkt b臋d膮 naliczone dla dw贸ch graczy.
Na what'sapie s膮 s膮 odpowiednie.
Dla wgl膮du wrzuc臋 to po pracy jak nie zapomn臋, b膮d藕 popro艣 przedstawiciela swojej grupy o udost臋pnienie dowodu. -
@seba191995 Nie wiem czy u mnie tez nie przekraczaja, bo nie pilnuje, ale dzis sprawdze!
-
Liga B wystartowa艂a ponownie, gdyby kto艣 nie otrzyma艂 zapa pisa膰 PW.
Wszystko tym razem jak trzeba zaczynamy ostatni膮 rund臋 czas na piek艂o -
@rusewicz wczoraj arab glory z艂apa艂o du偶o pkt dzis silver bullet dwie ekipy co walczy艂y o mistrza na ostatniej prostej, teraz tak si臋 brama otwiera ze wszyscy z miejsca 1-10 mog膮 podj膮膰 si臋 walki , takze jazda panowie oby jakas polska ekipa !!
-
@rusewicz said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@seba191995 Nie wiem czy u mnie tez nie przekraczaja, bo nie pilnuje, ale dzis sprawdze!
Przekraczali, gramy w tej samej grupie. Wymkn臋艂o si臋 to troch臋 spod kontroli.
-
Grali艣my. Ja ju偶 sobie serdecznie odpad艂em z dalszej rywalizacji
-
@rusewicz said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Najfajniejsze jest to, 偶e te wcze艣niejsze ss kt贸re Dami艣 wrzuci艂, to s膮 w艂a艣nie z naszej grupy. Nie ogarn膮艂e艣?
-
@seba191995 To ca艂e weryfikowanie, kto w kt贸rym momencie jak膮 mia艂 warto艣膰 kadry trudne jest technicznie. Pomys艂 dobry, z tym 偶eby nie gra艂y tylko Coinsy, limity warto艣ci kadry przemy艣lane i racjonalne, ale kontrolowanie tego na bie偶膮co jest prawie niemo偶liwe.
-
@pawe艂pawe艂 wszystko pod kontrol膮 ch艂opaki
-
@pawe艂pawe艂
To jest 艂atwe, mo偶e z forum wynika 偶e komu艣 co艣 si臋 uda艂o, ale na spokojnie.
Dostaje codziennie przynajmniej jeden rzut ekranu z warto艣ciami jakie s膮 podczas meczu z ka偶dej ligi, a jak s膮 przewinienia to 4/5 na PW w tym zawsze kto艣 zg艂osi na what'sapie.
To 偶e komu艣 si臋 wydawa艂o 偶e wcze艣niej co艣 te偶 by艂o ale nie sprawdza艂 nie znaczy 偶e kto艣 go nie uprzedzi艂. Wszystko pod kontrol膮 b臋d膮 wyniki podliczone to wszystko wyjdzie. -