10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 馃弳 馃憫
-
@dpiotrowski218 b艂膮d by艂 jeden na pocz膮tku turnieju, nie do ko艅ca by艂o jasne, kiedy ma mie膰 kadra 100mln ale to w pierwszych kolejkach wszystko si臋 wyja艣ni艂o. Dlatego te偶 by艂 zgrzyt i jest niezadowolenie Janexa i do tego si臋 przyznaje jak najbardziej.
Ale ty panie Piotrowski ja nie wiem co ty nam zarzucasz ko艅c贸wka turnieju a ty twierdzisz 偶e nie znasz zasad ? I sobie chlastasz na lewo i prawo coinsami i masz problem ze liga zostaje powt贸rzona? A by艂y informacje na whatsappie, tam by艂o tyle wymian zda艅 na ten temat, 偶e lig臋 musieli艣my powt贸rzy膰 i bardzo dobrze si臋 sta艂o, bo zasady trzeba si臋 trzyma膰 i po to jest regulamin.
(Tyle czasu na zapoznanie si臋 z regulaminem, kt贸ry by艂 dla cb ju偶 tak mocno poprawiony i innych graczy 偶e naprawd臋 nie masz podstaw m贸wi膰 偶e to nasz b艂膮d).
Sw贸j b艂膮d przekierowujesz nam. W regulaminie by艂o jasno napisane, 偶e zakaz u偶ywania coinsow na rozbudow臋 stadionu itd, wi臋c przy utworzeniu ligi jak powsta艂 b艂膮d, to powiniene艣 mie膰 honor i nie u偶ywa膰 tej funkcji ( ale to by艂o dla cb bardzo skomplikowane, jak nikt z tym nie mia艂 problem贸w w ca艂ym turnieju). Liga i tak zosta艂a by powt贸rzona, ale by艣 zatrzyma艂 8k monet, ale to nie moja wina 偶e tak w prost nie dotar艂a do cb informacja z regulaminu.
Janexa rozumiem b贸l, bo to inna sprawa, ale twoje argumenty s膮 naprawd臋 nie w porz膮dku. -
@seba191995
I tak szczerze ode mnie wielki szacun maj膮 ekipy Polish Legends, Akademia menad偶er贸w PL czy Polish Wariors wida膰, 偶e tam ch艂opaki robi膮 robot臋, i gratuluj臋 Mati Colhoner, Dovco_Handf i Dino Logenza to by艂o czu膰 w turneju, a偶 idzie wyczu膰 komunikacj臋 grupowa .
Aaa czyli w Husarya, PAM czy innych grupach ju偶 tej komunikacji nie ma? Dla naszej grupy ten turniej nie by艂 na pierwszym miejscu gramy inne bardziej wa偶ne turnieje i mo偶e dlatego tak to wygl膮da艂o zagrali艣my z szacunku dla grupy Spartacus baa nawet ledwo sk艂ad uzbierali艣my na t膮 rund臋 gdzie liga by艂a zak艂adana od pocz膮tku.
Sebus jak ju偶 piszesz kogo艣 nicki to pisz poprawnie -
@daroo933 nie do ko艅ca.
Chodzi mi o to 偶e komunikacja nie jest za dobra, bo jak to obejmiesz?
Je偶eli powiedzmy 6 graczy z 10 bior膮cych udzia艂 w turnieju gra wed艂ug zasad i wie jak to robi膰 by nie z艂apa膰 minusowych pkt, a 4 w po艂owie turnieju je z艂apie i ma potem problem o zasady? To co wed艂ug cb jest 藕le co nie zagra艂o, dla mnie komunikacja w grupie .
Og贸lnie to dla mnie s膮 bardzo 艣mieszne pkt, bo to by艂a proscizna zagra膰 z sk艂adem 100mln od momentu jak wy艣wietli si臋 komunikat " mecz trwa"
By艂a dozwolona opcja szybkiej sprzeda偶y za 5 coinsow, 2 minuty do meczu kadra ma 120mln sprzedajesz gracza o warto艣ci 20mln za 5 coinsow b膮d藕 dw贸ch za 10mln i nie masz pkt karnych, bardzo prosta czynno艣膰, ale dla innych to bardzo skomplikowane jak zwi膮zki w obecnych czasach.
Z ca艂ym szacunkiem, ale nie pisz do mnie Sebu艣, bo nie jestem ma艂ym dzieckiem. -
Ja bardzo jestem zadowolony 偶e Husarya czy Pam zagra艂o w tym turnieju i wyrazi艂y ch臋膰 bycia promotorem na plakacie, co napewnwo pozwoli艂o by taka ekipa jak RO MANIA czy Glory Arab zdecydowa艂y si臋 zagra膰, w nieznanym im turnieju.
I wielki szacun dla was wszystkich 偶e wzi臋li艣cie w tym wydarzeniu z nami udzia艂, pierwszy nas turniej wszystkie nasze b艂臋dy podkre艣li艂a pierwsza runda, i wyci膮gali艣my wnioski, wiem 偶e by艂o du偶o niedom贸wie艅, ale ka偶dy mia艂 jeszce przed sob膮 dwie rundy, wi臋c dla mnie to jest nie fer 偶e zbieraj膮c w kolejnych rundach pkt minusowe, czy wydawajac coinsy na lig臋, przez b艂膮d moderatora zak艂adaj膮cego lig臋 kto艣 kto nie zna艂 zasad wyda艂 8 tys coinsow, takie osoby s膮 same sobie winne, a lawin臋 hejtu powinny schowa膰 w kiesze艅.Pami臋taj ja takie polskie grupy jak Husarya PAM, Polish Eagles te kt贸re s膮 bardzo d艂ugo na rynku bardzo szanuj臋 i traktuje r贸wno, ale t艂umacz膮c si臋 偶e inne turnieje by艂y na innym miejscu wa偶niejsze, bo nie wysz艂o troch臋 poziom przer贸s艂, kto艣 nie wytrzyma艂 ci艣nienia, to takie wym贸wki to tak samo jak zarzucaj膮c nam s艂aba organizacj臋, schodzi to wszystko w jeden worek i wychodzi na to 偶e nikt nie potrafi si臋 przyzna膰 do swoich b艂臋d贸w i przyj膮膰 na klat臋 pora偶k臋 czy b艂臋dy przy tworzeniu turnieju.
Je偶eli ka偶dy ma taki wielki honor i chce poucza膰 osoby drugie, niech za艣wieci przyk艂adem. -
@dino-ligenza said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Thank you for the invitation! It was a good organization! Really good tournament!
All respect!
Good Luck to the Final 16! -
@jfpd-ubi Thank you that you like it and that you could play, I am glad that the managers abroad are satisfied, maybe we will meet you at the tournament soon;)
-
@seba191995 dzi臋ki za turniej, ode mnie dodam tyle 偶e zagra艂em w jednej rundzie, regulamin dosta艂em w dniu rozpocz臋cia ligi bo aktualnie mam przerw臋 od gry w osm,i ani jednego punktu karnego nie z艂apa艂em, tak偶e panowie nie spinajmy si臋, takie spiny nie maj膮 sensu, ka偶dy ma prawo popelnic b艂膮d, a propos niedom贸wienia w regulaminie s膮 w du偶o wi臋kszych turniejach i trzeba si臋 z tym liczy膰, nie wszystko da si臋 przewidzie膰
-
All participant from GLORY ARAB thanks you for the nice organisation . In this time we happy for 3rd position but next time the goal of our crew be the first and champion.
-
@丕賱賲賮賰乇00 Great performance of your team , if not one mistake it would have been the final.
we are glad that such a strong team as
Arab Glory, Total ReBorn, Herminos Sintra, Merah Putih, RO MANIA Romanian Lions and Silver Bullet enjoyed the tournament so much, thanks again for good news on what'sap and forum . -
@艂ukasz-wierzbowski super 偶e si臋 podoba艂o, tym bardziej szacun 偶e raz przeczyta艂e艣 zasady i to nie te poprawione i zagra艂e艣 jak trzeba
-
@wojtyn84 dobrze ci wr贸偶y pierwszy meczyk wszed艂
-
Matchday 2
-
@mati-colchoner co艣 czuj臋 Mati 偶e to wygrasz
-
Matchday 3
-
Standings
-
@mati-colchoner
wida膰 ze w ka偶dej grupie jest ten jeden mocny reszta wyr贸wnana i zaci臋ta walka, zapowiada sie ciekawie. -
Mati Colhoner jedzie na pe艂nej po mistrza sk艂ad na obecna chwile wynosi 269 milion贸w, ale widz臋 ze reszta zaczyna si臋 budzi膰 i rusza w po艣cig, wczoraj nie wygl膮da艂y sk艂ady tak kolorowo i by艂o wida膰 znaczne r贸偶nice i to co daje 15 mln wi臋cej na start...
W turnieju robi si臋 naprawd臋 gor膮co, wida膰 zaanga偶owanie i ch臋膰 zdobycia wyr贸偶nienia najlepszego menad偶era w turnieju. Czekam z niecierpliwo艣ci膮 na kolejne wyniki.Steavu4ever_79 z RO MANIA w grupie A coraz bli偶ej awansu.
Mati Colhoner z Polish Legends w grupie B coraz bli偶ej awansu.
Wojtyn84 z HusaryaPL w grupie c coraz bli偶ej awansu
Verebadi z Total ReBorn w grupie D coraz bli偶ej awansuNa ta chwile grupy wy偶ej wymienione mog膮 by膰 dumne z swoich podopiecznych
-
@seba191995 Obsada jest mocna, obecnie ka偶dy ma szans臋 na powalczenie o wyj艣cie z grupy
-
Kolejka 4