10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@mati-colchoner said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@majkelowich Świetnie się zaprezentowałeś Super dwumecz
Pokonany w dwumeczu przez polską ikonę OSM .
-
@mati-colchoner zaważył Twój jeden jedyny strzał w pierwszym meczu
Bardzo dobry dwumecz. Dzięki i powodzenia dalej -
@mati-colchoner no to już na pewno Polak we finale
-
@majkelowich heh no i jest pozytyw, ale naprawdę mocne te półfinały.
-
-
@seba191995 masz mały błąd w nicku @Mati-Colchoner
-
@daroo933 oki Dzieki jutro to poprawimy
-
Półfinały-pierwszy mecz
-
-
Rozstrzygnięcia półfinałów:
-
@verebadi Good luck
-
Congratulations to all 16 of them.
But the biggest round of applause for
@verebadi and @Mati-Colchoner
Good Luck guys -
@mati-colchoner
Spostrzegłem istotna rzecz, finał zagrają menadżerowie którzy w swoim grupach zdobyli najwięcej pkt do wyjścia, nawet patrząc całościowo to ta dwójka lekko mówiąc przeważała nad innymi, także dzisiejszy finał będzie ckw, patrząc na pkt Mati masz co dziś robić ;). -
@Mati-Colchoner Dziękuje! Good luck for you too, mate!
Also I would like to thank this opportunity for the organizers, on behalf of the whole Total ReBorn crew @Seba191995 ! It was a great tournament, we all enjoyed playing it, the rules were unique, and we liked them very much! Of course it was a huge achievement for us to win the tourney!
I am still undefeated, regarding the 'quali' league, and the final tournament as well, so it would be nice to win both of them, without any defeat. may the better one win, cheers guys.
Polak, Wegier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki, oba zuchy, oba zwawi, niech im pan bóg blogoslawi!
-
@verebadi hahahah dobre rymy
-
@verebadi Thank you for appreciating the tournament, foreign countries passed the exam and showed their class, and everyone is satisfied.
It gives us light that it is worth doing more similar events for the world -
@mati-colchoner
Wielkie gratulacje @Mati-Colchoner przy takiej obsadzie zostać najlepszym graczem turnieju to jakby wygrać szóstkę w totkaWielki wyczyn
Jutro mała niespodzianka
Dziś wlatuje filmik.
-
Wielkie gratulacje @Mati-Colchoner przy takiej obsadzie zostać najlepszym graczem turnieju to jakby wygrać szóstkę w totka
Wielki wyczynMistrz wśród mistrzów! Gratulacje .
-
@seba191995 @Dovco_HandF Dzięki za gratulacje
Obsada rundy finałowej była bardzo mocna, wzięło w niej udział wielu graczy których popisy w turniejach międzynarodowych niegdyś tylko obserwowałem, sama gra z Legendami OSM jak np. członkowie grupy RoMania, to wielka przyjemność. Bardzo się cieszę że wywalczyłem zwycięstwo w turnieju, jest to jedno z moich najcenniejszych indywidualnych trofeów które zdobyłem -
The Top 3 Winners of the Spartacus: special edition - individual tournament
--------------------1st place -----------------------
--------------------2nd place -----------------------
------------------------------------------------3rd place ---------------------------------------------------
-------------------------Congratulations, You, you, you, you all did this!---------------------------