⚽ 🇵🇱 Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski w OSM/maj 2021 (kandydaci)
-
-
Proszę nie spamować w tym wątku.
-
Wszystko będzie usuwane.
-
To tylko wątek z kandydaturami.
Po zamknięciu listy kandydatów, zostaną otworzone wątki do dyskusji z kandydatami oraz do oddawania głosów.
Jeżeli coś nie jest jasne, proszę o pytania do mnie prywatnie, nie na forum.
-
-
Czas zbierania kandydatur: 01.05.2021 - 08.05.2021 godz. 24:00 czasu polskiego.
-
Lista kandydatów: -
-
-
-
Aktualizacja! Żeby nie było tylko dwóch i zbyt łatwo to... @Dovco_HandF jest kolejnym kandydatem na jednego z selekcjonerów. A miałem nie startować... Czas na zgłaszanie się kandydatów mija o dziś o północy.
Lista kandydatów:
-
Aktualizacja! Czas na zgłaszanie się kandydatów minął o północy. Rano nie zdążyłem zamieścić ostatniej kandydatury (nie wyrobiłem w czasie, więc uzupełniam kandydatury teraz). Jakieś 3 godziny przed godziną zero zgłosił ostatni kandydat:
Lista kandydatów:
W związku z powyższym, ja rezygnuję. Jest ich trzech, niech społeczność dobrze wybiera. Każdy z nich się nadaje na selekcjonera. Jutro więcej szczegółów.
-
Lista kandydatów:Pytania do kandydatów na selekcjonera reprezentacji Polski:
- Jak masz na imię?
- Ile masz lat?
- Czym się zajmujesz w realu?
- Jak trafiłeś do OSM/
- Co ci się podoba w OSM?
- Co ci się nie podoba w OSM?
- Twój wzór w OSM spośród menadżerów?
- Dlaczego startujesz w wyborach?
- Masz takie wymagania na turniej:
»» Every National team, must register at least 6 managers, and the maximum of 8 managers;
»» By Under 21 manager, it is determined that this manager may not have less than 150 games in any slot, and a maximum of 700 games in any slot, and that he has never represented the main team, in the last 2 competitions of National teams (Nations Cup 2021 and New World Cup );
»» Each National team will be allowed to call a maximum of 2 managers who do not comply with the U21 manager requirements, which can be used, only in the qualification phase;
»» There will be no limitation of managers of the same Crew, as long as they comply with the previous requirements;
Kogo powołasz i dlaczego? Umotywuj swoją decyzję. - Na koniec czekamy na twoją mowę wyborczą. Dlaczego to właśnie na ciebie mają głosować polscy użytkownicy OSM?
Czas na odpowiedzi: SOBOTA 15.05.2021, 24:00. Brak odpowiedzi automatycznie będzie oznaczał rezygnację z kandydowania.
Każdy z trzech kandydatów otrzymał ode mnie te pytania zarówno na poczcie w grze jak i na forum. Po opublikowaniu pytań z odpowiedziami na forum, zostanie uruchomiona publiczna debata, która poprzedzi jawne głosowanie.
-
@dovco_handf said in Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski OSM *Maj 2021* - wątek do głosowania:
Nad prawidłowością wyborów będzie czuwać KOMISJA REWIZYJNA ( w trakcie organizacji), złożona z członków Polskiego Personelu OSM (bez Mati Colchoner) oraz z przedstawicieli czołowych polskich grup za wyjątkiem, tych reprezentowanych w wyborach, czyli PL, HPL i PAM. Przedstawiciele tych polskich grup wejdą w skład KOMISJI po zakończeniu wyborów na selekcjonerów reprezentacji Polski i Polski "U21" w OSM.
Skład Komisji Rewizyjnej:
Przewodniczący: @Dovco_HandF (AMP)
Członkowie: @Damiś27 (PE), @Dino-Ligenza (PW), @Seba191995 (PS), @troczek13 (PV).W Y N I K I (nieoficjalne)
Poniedziałek:
Wtorek:
Środa:
Czwartek:
Piątek:
Sobota:
Niedziela:Wyniki narastająco po 4 dniach: