POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@PawełPaweł no to macie o co walczyć szacun za te wyniki.
-
Nasz rekord to 33. miejsce Panowie.
-
Gratulacje dla PAM Nie myślcie jednak że oddaliśmy wam fotel lidera na dłuższy czas Liczę na pojedynek PAM vs Polish Legends w bitwie rankingowej.
-
@daroo933 said in POLSKI RANKING GRUP :
@PawełPaweł HPL najwyżej było między jakoś 30-40 miejscem nie pamiętam dokładnie ale to było ponad dwa lata temu. Nie wiem jak grupa @Mati-Colchoner na którym miejscu uplasowała się najwyżej bo chyba też podobnie byli jakoś
Jakoś tak mnie wzięło na wspominki i pamiętam, że jak zaczynałem swoją karierę w AMP ponad 2 lata temu, HPL było ultra mocne. Tak było do czasu kiedy przeszedłem do głównej grupy PAM i trwało jeszcze kilka miesięcy.
W tym roku nadszedł moment, kiedy to POL długo było najlepszą polską grupą w rankingu. Na chwilę obecną nam się udało wskoczyć na fotel lidera na krajowym podwórku.
Oczywiście POL wciąż nam siedzi na ogonie, a dawne HPL w nowych barwach, też gra dobrze, więc walka między nami na pewno będzie trwała i jest co sobie obserwować.
-
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
Nasz rekord to 33. miejsce Panowie.
Dzięki, właśnie o to pytałem. O rekord polskiej grupy w nowym rankingu. Czyli trochę inaczej pamiętam ten okres, bo myślałem, że to HPL było wtedy około 30ego miejsca, tymczasem już wcześniej niż mi się wydawało POL było liderem. PAM miesiącami, bardzo długo było tą trzecią najlepszą polską grupą.
-
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Co się działo przez ostatni miesiąc?
Zaczynamy od największej niespodzianki, czyli...
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Największy przyrost punktów:
Polish Stars 765 pkt,
Akademia Menadżerów PL 414 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
-
@Damian_Skinek tym razem pospieszyłes się o kilka godzin aktualnie u nas 28485 pkt
-
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
-
Odzyskaliście fotel polskiego lidera. Ciekawe na jak długo
-
@PawełPaweł said in POLSKI RANKING GRUP :
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
chyba miałeś na myśli POL, a nie PLP
-
@Majkelowich haha
-
@xSilverGhost haha dobre.. a sądziłem że Patriots są pierwsi.. cała trójka jest blisko siebie.. bitwa wygrana/przegrana i zamieniacie się miejscami.
-
@Majkelowich @xSilverGhost @Dooshek Tak, pomyliłem się, ale clue jest takie, że rzeczywiście jesteśmy bardzo blisko siebie rankingowo.
-
Bardzo blisko.
-
10, 9, 8, 7.....
Każdy z nas odlicza czas, który dzieli nas od powitania Nowego Roku! Jednak zanim to nastąpi, publikuję dla Was ostatni Polski Ranking Grup w roku 2022. Grudzień przyniósł kilka istotnych zmian, w tym jedną bardzo dużą, choć może nie tak dużą jak transfer CR7 do Arabii Saudyjskiej. A więc zaczynamy!
Na początek powitajmy nową grupę w zestawieniu, a jest to Orzeł Polski pod dowództwem @Mathiu88. Witamy Was Panowie!
Mamy nowego lidera! Grupa Polish Patriots zdobyła w tym miesiącu aż 849 punktów bitewnych, awansując tym samym z miejsca 3 na pozycję lidera. Brawo Panowie!
Jednak nie jest to najwyższy wynik! Jeszcze więcej punktów zdobyła grupa Polish Stars, ich dorobek to 1095 punktów. Co za imponująca liczba, "Gwiazdy" przeskakują z miejsca 16 na pozycję 14. Gratulacje!
Trzeci wynik w grudniu zanotowała grupa Peaky Blinders PG z dorobkiem 624 punktów. Oklaski!
Do TOP5 awansowała grupa AMP, spychając na miejsce 6 wojowników z Polish Sparta.
Z najwyższej dywizji spadła ekipa Polish Valhalla. Waleczni słudzy Odyna zaliczyli minusowe punkty, ich obecny dorobek to 24864. Liczymy na wasz rychły powrót panowie.
Polish Legends Academy (+214 pkt) awansowała na miejsce 9, wyprzedzając Lions of Poland (-317 pkt).
W Nowym Roku życzę wszystkim polskim grupom samych sukcesów w duchu fair play, oby w roku 2023 nie było wyników minusowych
-
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Polish Stars 765 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
-
@Seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
OSMowicze,
Polish Stars 765 pkt,
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
Sebastian w rankingu za grudzień już byli.
-
@Dooshek oj to sorki, moje niedopatrzenie
-
@Seba191995 Bardzo dobrze, że informujesz o nowych i aktywnych grupach. To pomaga wynajdywać takie ekipy, a musimy polegać tylko na sobie, twórcy gry nie chcą nam tego ułatwić, wprowadzając ranking wszystkich grup w grze, z możliwością podziału na kraje. Jak kiedyś wspomniałem w innym temacie - proste gry przeglądarkowe posiadały taką opcję już 15 lat temu...
-
@Damian_Skinek No to jest masakra, jak cos jeszcze zauważę dam znac, wziąłem sie teraz za grupe, robie skauting dla sparty i do akademii, wiec jestem na rynku działam i mam podgląd. A ja jak sie zabiore za cos, to to napewno efekty będa.