POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Co się działo przez ostatni miesiąc?
Zaczynamy od największej niespodzianki, czyli...
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Największy przyrost punktów:
Polish Stars 765 pkt,
Akademia Menadżerów PL 414 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
-
@Damian_Skinek tym razem pospieszyłes się o kilka godzin aktualnie u nas 28485 pkt
-
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
-
Odzyskaliście fotel polskiego lidera. Ciekawe na jak długo
-
@PawełPaweł said in POLSKI RANKING GRUP :
@maniek_56 28 765 teraz macie Jest z kim walczyć Wyprzedziliście nas.
chyba miałeś na myśli POL, a nie PLP
-
@Majkelowich haha
-
@xSilverGhost haha dobre.. a sądziłem że Patriots są pierwsi.. cała trójka jest blisko siebie.. bitwa wygrana/przegrana i zamieniacie się miejscami.
-
@Majkelowich @xSilverGhost @Dooshek Tak, pomyliłem się, ale clue jest takie, że rzeczywiście jesteśmy bardzo blisko siebie rankingowo.
-
Bardzo blisko.
-
10, 9, 8, 7.....
Każdy z nas odlicza czas, który dzieli nas od powitania Nowego Roku! Jednak zanim to nastąpi, publikuję dla Was ostatni Polski Ranking Grup w roku 2022. Grudzień przyniósł kilka istotnych zmian, w tym jedną bardzo dużą, choć może nie tak dużą jak transfer CR7 do Arabii Saudyjskiej. A więc zaczynamy!
Na początek powitajmy nową grupę w zestawieniu, a jest to Orzeł Polski pod dowództwem @Mathiu88. Witamy Was Panowie!
Mamy nowego lidera! Grupa Polish Patriots zdobyła w tym miesiącu aż 849 punktów bitewnych, awansując tym samym z miejsca 3 na pozycję lidera. Brawo Panowie!
Jednak nie jest to najwyższy wynik! Jeszcze więcej punktów zdobyła grupa Polish Stars, ich dorobek to 1095 punktów. Co za imponująca liczba, "Gwiazdy" przeskakują z miejsca 16 na pozycję 14. Gratulacje!
Trzeci wynik w grudniu zanotowała grupa Peaky Blinders PG z dorobkiem 624 punktów. Oklaski!
Do TOP5 awansowała grupa AMP, spychając na miejsce 6 wojowników z Polish Sparta.
Z najwyższej dywizji spadła ekipa Polish Valhalla. Waleczni słudzy Odyna zaliczyli minusowe punkty, ich obecny dorobek to 24864. Liczymy na wasz rychły powrót panowie.
Polish Legends Academy (+214 pkt) awansowała na miejsce 9, wyprzedzając Lions of Poland (-317 pkt).
W Nowym Roku życzę wszystkim polskim grupom samych sukcesów w duchu fair play, oby w roku 2023 nie było wyników minusowych
-
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
OSMowicze,
witajcie w przedostatnim dniu listopada 2022 roku! Mundial trwa w najlepsze, nasza kadra zagra jutro mecz o wyjście z grupy, a więc dzisiaj okazjonalny wzór graficzny przeniesiony z koszulek naszej reprezentacji
Polska Akademia Menadżerów została nowym liderem Polskiego Rankingu Grup! Ekipa pod dowództwem @Majkelowich zdobyła w listopadzie 283 punkty, co pozwoliło im wyprzedzić Polish Legends, którzy zanotowali ujemny bilans punktów(-151). Gratulacje dla PAM!Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak długo trwało panowanie Polish Legends?
Drugą grupą, która zaliczyła awans w naszym rankingu są Polish Warriors. "Wojownicy" wskoczyli na miejsce 7, spychając na ósmą lokatę Polish Valhalla. Gratulacje Polish Warriors!
A teraz czas na powitanie świeżaków! Do rankingu dołącza grupa Peaky Blinders PG, która do tej pory zdobyła 17515 pkt. Witamy!
Polish Stars 765 pkt,
Los Muszkieteros 379 pkt,Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w grudniowym, ostatnim rankingu w roku 2022!
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
-
@Seba191995 said in POLSKI RANKING GRUP :
@Damian_Skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
OSMowicze,
Polish Stars 765 pkt,
Napotkałem taka polska ekipę w OSM. Zdecydowanie 18-19 miejsce się jej należy w rankingu polski.
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/240282#crewmembers
Ku mojemu zdziwieniu mega solidna doświadczona paka.
Sebastian w rankingu za grudzień już byli.
-
@Dooshek oj to sorki, moje niedopatrzenie
-
@Seba191995 Bardzo dobrze, że informujesz o nowych i aktywnych grupach. To pomaga wynajdywać takie ekipy, a musimy polegać tylko na sobie, twórcy gry nie chcą nam tego ułatwić, wprowadzając ranking wszystkich grup w grze, z możliwością podziału na kraje. Jak kiedyś wspomniałem w innym temacie - proste gry przeglądarkowe posiadały taką opcję już 15 lat temu...
-
@Damian_Skinek No to jest masakra, jak cos jeszcze zauważę dam znac, wziąłem sie teraz za grupe, robie skauting dla sparty i do akademii, wiec jestem na rynku działam i mam podgląd. A ja jak sie zabiore za cos, to to napewno efekty będa.
-
Witajcie,
wybaczcie spóźnienie z rankingiem, ale czasu mało, a obowiązków wiele. Ale możecie być spokojni, punkty zostały spisane 31 stycznia, więc ranking będzie przedstawiał zmiany, jakie nastąpiły od pierwszego do ostatniego dnia pierwszego miesiąca w 2023 roku. Dziś nie będzie również wersji graficznej, mam nadzieję iż mi to wybaczycie. Wyjątkowo Polski Ranking Grup zostanie dziś przedstawiony w wersji excelowej, ale najważniejsza jest jego zawartość. A więc zaczynamy!
Oto najważniejsze wydarzenia stycznia 2023 roku w naszym rankingu:
Awanse i spadki:
- Polish Legends - awans z 3. na 2. miejsce,
- Polish Warriors - awans z 7. na 6. miejsce,
- Wild Tigers - awans z 16. na 15. miejsce,
- Orzeł Polski - awans z 20. na 19. miejsce.
.............. - Polska Akademia Menadżerów - spadek z 2. na 3. miejsce,
- Polish Sparta - spadek z 6. na 7. miejsce,
- Academy Polish Warriors - spadek z 15. na 16. miejsce,
- Peaky Blinders SC - spadek z 19. na 20. miejsce.
..............
Największy przyrost punktowy:
Polish Legends Academy - 718 pkt,
Polish Stars - 592 pkt,
Wild Tigers - 553 pkt...............
-
Do elity powraca Polish Valhalla! Dzięki zdobyciu 540 punktów w styczniu, nordyccy wojownicy ponownie przekroczyli próg 25 tysięcy punktów. Brawo Panowie!
-
Zmiana lidera w Polish Eagles. Nowym szefem został @9999arek9999arek zastępując @Damiś27.
-
Zmiany również w Polish Sparta. Nowym liderem grupy został @Rafal_Zurawski.
-
Ostatnia zmiana "na szczytach władzy" Tym razem w Peaky Blinders SC, a nowym szefem "złoczyńców z żyletkami" został @MaciekGame.
-
Jedna z grup dokonała drobnej korekty swojej nazwy. Los Muszkieteros postawili na bardziej światową i elegancką nazwę grupy - Los Mosqueteros.
-
Drobna zmiana również w Peaky Blinders, ale tutaj zmiana jest niewidoczna na pierwszy rzut oka. Zmienione zostały dwie litery końcowe, jeszcze w grudniu pełna nazwa grupy brzmiała Peaky Blinders PG, teraz jest to Peaky Blinders SC. Może przedstawiciel grupy rozwinie nam ten skrót?
To tyle na dzień dzisiejszy. Dziękuję za uwagę i mam do zobaczenia w ostatnich dniach lutego, już z rankingiem graficznym
-
Czołem!
Za rogiem czai się marzec, każdy z nas marzy o słonecznej pogodzie, polskie grupy OSM budzą się z zimowego letargu, czyniąc przygotowania do nadchodzących turniejów, a ja kolejny miesiąc z rzędu przygotowałem dla was Polski Ranking Grup.
W lutym doszło do kilku przetasowań, a więc kubek herbaty w dłoń i zaczynamy!
Awanse i spadki
- Polish Sparta - awans z 7. na 5. miejsce,
- Polish Stars - awans z 14. na 12. miejsce.
- Wariors Husaria - awans z 18. na 17. miejsce,
- Polish Ultras Gaming - awans z 20. na 18. miejsce,
.............. - Akademia Menadżerów PL - spadek z 5. na 6. miejsce,
- Polish Warriors - spadek z 6. na 7. miejsce,
- Academy Polish Eagles - spadek z 12. na 13. miejsce,
- FC Legendarni - spadek z 13. na 14. miejsce,
- Zagłębie Knury - spadek z 17. na 19. miejsce,
- Orzeł Polski - spadek z 18. na 20. miejsce.
..............
Polish Stars - 1390 pkt,
Polish Ultras Gaming - 471 pkt,
Wariors Husaria - 356 pkt.-
Polish Valhalla ponownie spadli z najwyższej dywizji, przyczyniło się do tego aż 612 minusowych punktów.
-
Kolejna zmiana nazwy w jednej z grup. Ekipa znana jako Peaky Blinders SC zmieniła nazwę na Polish Ultras Gaming.
Na dziś to wszystko Dziękuję za uwagę i do zobaczenia za miesiąc.
-
Witajcie,
przestawiliście zegarki w miniony weekend? Dziś mamy 29 marca, a ja znów będę zanudzał Was gadką o tym, co działo się w polskim światku OSM. Doszło do kilku zmian w górze tabeli, a zaczynamy!
Polish Warriors pod wodzą @Dino-Ligenza awansowali na 4. miejsce w PRG, notując awans o 3 pozycje. Brawo "Wojownicy"!
Polish Legends Academy awansowało do najwyższej dywizji, jednocześnie awansując w tabeli z 9. na 7. miejsce. Brawo dla @Ochowiak i jego ekipy!
Polish Ultras Gaming awansowali z 18. na 17. miejsce w tabeli. To kolejny z rzędu awans grupy, która do niedawna była znana jako Peaky Blinders. Brawo Panowie i oby tak dalej!
W tej chwili 8 polskich grup znajduje się w najwyższej dywizji bitewnej, a niedługo może być ich jeszcze więcej. Próg 24 tysięcy punktów przekroczyły właśnie Lions of Poland i Los Mosqueteros, więc w najbliższych tygodniach powinniśmy spodziewać się ataku tych grup na barierę 25 tysięcy punktów. Do najwyższej dywizji pragną również powrócić gracze Polish Valhalla, a więc za jakiś czas możemy spodziewać się już 11 grup w "elicie".
Awanse i spadki
- Polish Warriors - awans z 7. na 4. miejsce,
- Polish Legends Academy - awans z 9. na 7. miejsce,
- Polish Ultras Gaming - awans z 18. na 17. miejsce.
..............
- Polish Eagles - spadek z 4. na 6. miejsce,
- Akademia Menadżerów PL - spadek z 6. na 8. miejsce,
- Polish Valhalla - spadek z 8. na 9. miejsce,
- Wariors Husaria - spadek z 17. na 18. miejsce.
..............
Polish Ultras Gaming - 576 pkt,
Wild Tigers - 493 pkt,
Polish Legends Academy - 437 pkt.Za lekko ponad tydzień Wielkanoc, więc życzę wszystkim graczom Wesołych Świąt i mokrego dyngusa!
Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w kwietniu.
-
Witajcie!
Dziś dobiegł końca miesiąc kwiecień, a to oznacza dwie rzeczy: najnowszy Ranking Polski Grup OSM oraz początek majówki! Bawcie się dobrze i odpoczywajcie, ale pamiętajcie aby nie nie przeholować z alkoholem, niczym wujek Stefan na urodzinach babci Wiesi.
W rankingu doszło do kilku przetasowań, a ja przedstawię Wam to wszystko w prosty i czytelny sposób, nie odwalając takiej chały jak PZPN z dystrybucją biletów na finał Pucharu Polski.
A więc do rzeczy:
- Polish Eagles spadli z najwyższej dywizji, jak również w naszym rankingu.
- Polish Valhalla powrócili do najwyższej dywizji. Gratulacje Panowie, obyście zostali w niej już na stałe!
- Academy Polish Legends po kilku miesiącach powrócili do rankingu, awansując ponownie do Dywizji Legend.
Awanse:
Polish Legends Academy - awans z 7. na 6. miejsce
Polish Valhalla - awans z 9. na 7. miejsce
Los Mosqueteros - awans z 11. na 10. miejsce
Wild Tigers - awans z 15. na 14. miejsce
Polish Ultras Gaming - awans z 17. na 16. miejsce
Orzeł Polski - awans z 20. na 19. miejsceSpadki:
Polish Eagles - spadek z 6. na 9. miejsce
Lions of Poland - spadek z 10. na 11. miejsce
FC Legendarni - spadek z 14. na 15. miejsce
Academy Polish Warriors - spadek z 16. na 17. miejsce
Zagłębie Knury - spadek z 19. na 20. miejsceNajwyższy przyrost punktowy:
Polish Ultras Gaming - 959 pkt,
Wild Tigers - 763 pkt,
Polish Valhalla - 440 pkt. -
Witajcie,
miesiąc Maj dobiega końca, więc czas na kolejny Ranking Polski Grup. Zaszło kilka zmian, a więc zaczynamy.
Najważniejsze wydarzenia w skrócie:
- Los Mosqueteros awansowali do najwyższej dywizji. Gratulacje!!!
- Polska Akademia Menadżerów została wiceliderem rankingu, wyprzedzając Polish Legends. Od kilku miesięcy liderem pozostają Polish Patriots.
- Akademia Menadżerów PL spadła z najwyższej dywizji.
- Academy Polish Legends po raz kolejny wypada z rankingu.
.....................
Awanse:
- Polska Akademia Menadżerów - awans z 3. na 2. miejsce,
- Los Mosqueteros - awans z 10. na 8. miejsce,
- Lions of Poland - awans z 11. na 10. miejsce,
.....................
Spadki:
- Polish Legends - spadek z 2. na 3. miejsce,
- Akademia Menadżerów PL - spadek z 8. na 9. miejsce,
- Polish Eagles - spadek z 9. na 11. miejsce,
.....................
- Polish Ultras Gaming - 1089 pkt,
- Los Mosqueteros - 437 pkt,
- Polish Legends Academy - 431 pkt,
To wszystko na dzisiaj, do zobaczenia za miesiąc!