POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
Witam wszystkich ponownie!
Liderem pozostaje niezmiennie POLISH LEGENDS, brawo!
Na drugie miejsce powraca HUSARYA PL!
Trzecie miejsce na podium dla PAMNie tylko na podium mieliśmy godne uwagi zmiany a mianowicie na wyróżnienie zasługują dwie ekipy:
- AKADEMIA MENADŻERÓW PL, która wskoczyła z ósmego miejsca na szóste zdobywając przy tym aż UWAGA 1189 punktów (jest to drugi wynik w historii rankingu), klasa!
- POLISH WARRIORS, którzy dzięki 947 punktom również wskoczyli o dwie pozycje wyżej a mianowicie z 11 na 9, gratulacje!
Zaznaczę też fakt, iż grupa Los Muszkieteros nam umarła i od kilku już zestawień nie grają bitew i tym samym ich dorobek punktowy się nie zmienia.
Stan na dzień: 21.03.2022r.
-
@troczek13 said in POLSKI RANKING GRUP :
AKADEMIA MENADŻERÓW PL, która wskoczyła z ósmego miejsca na szóste zdobywając przy tym aż UWAGA 1189 punktów (jest to drugi wynik w historii rankingu), klasa!
-
Nadejszła wiekopomna chwila. Po 2 latach 2 miesiącach i 13 dniach istnienia Akademia Menadżerów PL dołącza do elitarnego grona Dywizji OSM jako pierwsza akademia w historii polskich grup (niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę). Gratulacje dla wszystkich chłopaków z AMP i PAM - byłych i obecnych - za wysiłek włożony w rozwój naszej akademii. Szczególne podziękowania dla @Dovco_HandF, który dzięki swojej ciężkiej pracy stworzył dobrze naoliwioną machinę - rodzinę PAM&.
Nie możemy się doczekać pierwszych bitew w najwyższej dywizji, także przeciwko polskim grupom
-
Gromkie Brawa za cierpliwość, upór i determinacje w drodze na
szczyt (najwyższej dywizji) Powinszować Sukcesu i oby Wasza
grupa rozgościła się tam na stałe.
Wiwat Akademia Menadżerów PL Wiwat!
-
@majkelowich imponujące osiągnięcie, brawa dla każdego z Was!
-
-
@majkelowich Gratulacje
-
@majkelowich Brawo
-
@Dino-Ligenza @troczek13 @Seba191995 @huzar-shakir @Dooshek @jasiuk88
dzięki Panowie w imieniu całej grupy -
Dzięki @troczek13 za te kolejne rankingi. Na pewno to wymaga od Ciebie sporo roboty, żeby się gdzieniegdzie przekopać.
-
@pawełpaweł już jestem wprawiony w boju i dość szybko to idzie wraz z @Damian_Skinek dajemy radę i to również jemu należą się podziękowania
-
Nuda, nuda, nuda! Pierwszy ranking, w którym nie mamy żadnych roszad
Lideruje Nam POLISH LEGENDS!
Drugie miejsce utrzymuje HUSARYA PL!
Trzecie miejsce dla PAM 🤟Jak już wcześniej oznajmiono mamy kolejną ekipę w najwyższej dywizji OSM! ️
Mowa tu o AKADEMIA MENADŻERÓW PL, która w poprzednim notowaniu dokonała niezwykłej zdobyczy punktowej, awansowała dzięki swojej wyśmienitej formie w bitwach rankingowych do pierwszej ligi, gratulacje dla @Majkelowich oraz całej grupy, brawo brawo brawo!Tym razem najwięcej punktów (722) zdobyła ekipa Academy Polish Eagles, gratulacje dla Was
W tym notowaniu do rankingu zawitały dwie grupy:
- Academy Polish Legends, witaj @Mateusz-Nujo wraz z ekipą
- Witam również ponownie grupę wariors husaria, która wraca do nas po krótkiej przerwie
Stan na dzień: 19.04.2022r.
-
@troczek13 parę dni wcześniej bylibyśmy i my w rankingu... Pierdzielone trzy porażki z rzędu 🤬🤬🤬
-
@troczek13 Ciekaw jestem, czy gdyby grupa, która powstała pół roku temu, albo rok temu, była teraz na poziomie PLW przykładowo to byłbyś ją technicznie w stanie odnaleźć, czy raczej to wciąż tylko jest grzebanie w statystykach dawno powstałych grup i tych nowo powstałych nie da się w ten sposób uwzględnić? Chodzi mi o to, czy technicznie coś się zmieniło? Nowo powstałej grupy, czysto hipotetycznie, nawet gdyby wymiatała teraz, była najlepsza w Polsce, ale powstała pół roku temu, nie znajdzie się w rankingu?
-
@Dovco_HandF W sumie to może do Ciebie bardziej pytanie. Nie dałoby się zrobić oprócz TOP 100 dodatkowo TOP 1000 grup? Wtedy troku nie musiałby się męczyć.
-
Z doświadczenia wiem, że niszowe grupy też byłyby zainteresowane swoją pozycją i mając frajdę z wiedzy czy awansowali z TOP 700 , na TOP 600 przykładowo, albo by wiedzieli czy robią postępy, albo coś muszą poprawić.
-
Chodzi o to, że nie widzimy grup powstałych po grudniu 2018. Wyjątkiem są aktywne grupy, z których graczami mamy jakiś kontakt, na ogół akademie wcześniejszych grup.
-
@Dovco_HandF Pod koniec zeszłego roku odszedłem z PAM, żeby odpocząć i trafiłem do niszowej z naszego punktu widzenia grupy WHI. Wróciłem do AMP, teraz jestem ponownie w PAM, ale chłopaki z WHI też chcieliby widzieć swoją sytuację w rankingu na bieżąco. Nie wiem co stoi na przeszkodzie. Chcieliby sobie śledzić swoje postępy w rankingu i awans z TOP 700 do TOP 600 mógłby być dla nich wyzwaniem przykładowo, gdyby nie to, że takiego rankingu nie ma. Nie da się tego pogłębić poza TOP 100? Na pewno się da. Dlaczego to nie jest zrobione w taki sposób?