Rekrutacja na stanowisko Moderatora Forum/lato 2021
-
Czas na odświeżenie drużyny Personelu OSM!
Personel OSM szuka chętnej osoby/osób na Moderatora Forum .
Od Moderatora Forum oczekujemy: aktywności na forum naszej społeczności, znajomości zasad ortografii języka polskiego, umiejętność pracy w zespole, kulturalnego zachowania na forum w każdej sytuacji.
Do obowiązków Moderatora Forum należy: zajmowanie się dyskusjami na forum (monitorowaniem zachowania użytkowników, tworzeniem tematów i kontynuowanie już utworzonych przez użytkowników, aby utrzymać aktywne forum), organizowanie i prowadzenie "eventów" dla polskiej społeczności OSM w oparciu o Regulamin OSM (IMP, MPG, PPG, MPP etc.), dawanie dobrego przykładu.
Czas rekrutacji - jeden tydzień: od 01-07-2021 r. do 07-07-2021 r. włącznie.
Czas ogłoszenia nominacji: 11-12/07/2021.
Aplikacje należy wysyłać do mnie ze swojego konta zarejestrowanego w profilu na OSM na adres: PL.support@onlinesoccermanager.com z dopiskiem: Rekrutacja na stanowisko Moderator Forum/lato 2021. W aplikacji koniecznie proszę podać swój nick z gry i informację, czy wcześniej była składana aplikacja. Aktywność na forum będzie dodatkowym atutem.
W aplikacji należy odpowiedzieć na poniższe punkty
|1. Imię (ewentualnie nazwisko).
|2. Wiek.
|3. Zawód/szkoła.
|4. Czy masz jakieś doświadczenie na podobnym stanowisku?
|5. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
|6. Jak widzisz swoją rolę na forum?
|7. Czy masz jakiś pomysły na nowe eventy/zabawy/turnieje na forum?
|8. Czy cierpisz na: dysleksję/dysgrafię?
|9. Dlaczego to właśnie Ty zasługujesz na tą rangę?Spośród kandydatów zostanie wybrana 1 lub 2 osoby.
-
Żegnamy dziś @Damiś27 i dziękujemy za fantastyczną pracę jaką wykonał przez te wszytkie lata w Polskim Personelu OSM.
Na jego miejsce zostaje przyjęty @troczek13. Witamy w zespole i życzymy powodzenia. -
@Troczek13 Gratuluję nominacji i Witam w świecie bez tajemnic.
-
@Dovco_HandF dziękuję za nominację i docenienie dotychczasowej mojej pracy w ten właśnie sposób
Szkoda, że taka osobistość jak @Damiś27 musiała opuścić szeregi personelu, wielokrotnie sam zwracałem się z pytaniami do niego i pomagał jak tylko mógł.
Nie obiecuję, że go zastąpię bo pewnie się nie da ale postaram się sprostać wyzwaniu i nie dawać Wam powodów do żałowania tej decyzji
Pozdrawiam, Troczek13