MPG 2021
-
@seba191995
Po pierwsze rozmawiamy o dwóch jednostkach czy i całej grupie no z tego co wiem chłopaki z TBP grają i, dobrze sobie radzą
Po drugie wiesz co to proces selekcji?? Polega na wyeliminowaniu pojedynczych jednostek dla których gra w grupie i turnieju nie są rzeczą nadrzędna.
Po trzecie Mateusz z powodi braku czasu poprzez pracę sam podjął taka decyzję a ja musze to uszanować
Po 4 macie się za taką profesjonalna grupę a czy to czasem nie ty musiałeś zastępować swojego gracza w Polish Warriors bo opuścił ligę po niepowodzeniach na początku??
Tyle w temacie i nie atakuj moich grup bo chłopaki się starają a proces wdrożenia w te reguły turniejowe trwapozdrawiam -
@Seba191995 byłeś kiedyś w Polish Warriors? Coś mi umknęło, człowiek uczy się całe życie.
-
Chodzilo mi o Warriors cup nie zdążyłem edytować wiadomości
-
@ochroniarz_123 Tak myślałem, luzik.
-
19 kolejka liga 4
Tabela ligowa liga 4
20 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
20 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
21 kolejka Liga 4 -
Sytuacja po 20 kolejkach w 5 lidze
-
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 3 Kolejka 21
-
21 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
22 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Sytuacja po 20/30 kolejek drugiej rundy MPG.
Polish Legends wciąż trzyma się mocno na pozycji lidera
Drugie miejsce bez zmian - Polska Akademia Menedżerów depcze po piętach "Legendom"
Na trzecie miejsce przesuwa się Akademia Menadżerów PL wyprzedzając grupę Lions of PolandW weekend pojawi się tabela ze szczegółowymi wynikami drugiej rundy wszystkich menedżerów ze wszystkich grup.
-
22 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
23 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 3
-
MPG21-R2 Liga 5
-
23 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4