MPG 2021
-
@ochroniarz_123 szczerze wali mnie to czy dostane bana na forum czy cokolwiek innego, ale chce wkoncu zakonczyc temat karania i zamiany grup raz na zawsze, ja nie bede sie z nikim uzerac ;
) -
Dla mnie to bez sensu dostaniesz bana i co ci po tymlepiej na priv się rozmowicja nie mam zamiaru toczyć wojny z żadną grupą wolę skupić się na indywidualnym rozwoju moich graczy a to że będą dostawać propozycje od silniejszych grup do akademi to normalne lecz jestem pewien że zostaną w rodzinie
-
15 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
16 kolejka Liga 4 -
@ochroniarz_123 dalatego pisze. jesli ktos ma problem niech pisze pw a nie forum zasmiecaja
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@dooshek mi nie chodzi czy plotka czy nie , niemam na mysli punktow karnych, ale jezeli wystawia sie czlowieka ktory ma grac w turneiju to raczej powinienen byc pewny conie?
Dlaczego? Każdy z nas ma prawo zrezygnować z różnych powodów. Ja w nie, nie wnikam.
-
MPG21-R2-Liga 3
-
@xsilverghost Przecież ja do Ciebie pisałem priv PP towej ucieczce z grupy .Czy potrzebujesz ss z wiadomości prywatnej do twojej osoby ?
-
@huzar-shakir po twoim ostatnim zdaniu napisanym do mojej osoby powinienes sie domyslic dlaczego ci nie odpisalem, wiec jesli sam sie nie domyslisz to juz twoj problem, znasz mnie, nie oddal bym meczu od tak, jak to ty okresliles.wiec mijasz sie sam ze soba. z reszta osoba grajaca ze mna w ostatnim meczu MPG odpowiedziala by ci na to wszystko najlepiej, nie bede sie tlumaczyc, mam zakaz gry w mpg na 2 lata. wiec bede teraz pilnowac kazdego zlego ustawienia w MPG i bez skrupulow bede wrzucac to na forum. wszystkiego dobrego i powodzenia w daleszej grze oraz udanego weekendu
-
@huzar-shakir i jesli chcesz wyjasnic cos jeszcze oprocz osstatniego meczu mpg to zapraszam.
-
@xsilverghost Okazuje się że jednak cię nke znam ,no nic. Powodzenia.
-
Szybka sprzedaż zawodnika przez gracza Sebastian Corby z grupy Polish Sparta.
-
@mikina_1 said in MPG 2021:
Z moja ekipa wykonalem wiele transferow okolo 1 miliona wartosci, kolega wrzucil transfer sprzed tygodnia i o ile pamiec mnie nie myli byl to napastnik z ocena ogolnej ok 50. Mam nadzieje nim pkt minusowe zostana przyznane jest mozliwosc zweryfikowania tego przez gore.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
Ale to była szybką sprzedaż tak??
-
@mikina_1 said in MPG 2021:
Zgadza się wygląda na to, że poszła szybka sprzedaż albo sprzedaż po cenie rynkowej, jak zwał tak zwał regulamin złamałem, więc przyjmuje należną karę z pokorą
Brawo za czujność @mikina_1, zbliżyłem się wczoraj do Twojej pozycji w tabeli i od razu znalazłeś mój transfer sprzed tygodnia
-
Nie do końca my zanim coś wypatrzymy to dwa razy sprawdzamy żeby nie było lipy ze coś przegapiliśmy albo że tak właśnie nie było jedziemy dalej
-
Informacja do moderatorów:
Jeśli @huzar-shakir dostał bana na forum za obrazę innego członka społeczności, to analogicznie @xSilverGhost powinien także tego bana dostać mianowicie za wulgarne wyrażanie się, co także jest niedopuszczalne. Nie chce w żadnym wypadku bronić Huzara, ani mieszać się w jakieś prywatne konflikty między nimi, postanowiłem już raczej nie dyskutować w tych tematach, chyba, że coś będzie dotyczyło mnie albo mojej grupy lub spraw porządkowych na forum. Ta sprawa do takowych się zalicza. Skoro @huzar-shakir dostał bana za obrazę @sniki26, zresztą słuszną, gdyż nie można nikogo obrażać, tak @xSilverGhost także powinien tego bana dostać właśnie za wulgarne słownictwo. Trzeba być konsekwentnym Nie chcę snuć teorii znowu, bo jeszcze ktoś mnie oskarży, ale nie jestem przekonany co do wiarygodności i obiektywizmu jednego z moderatorów, oczywiście mogę się mylić, dlatego sprawę zaznaczam, nie rozwijam i ani myślę wchodzić w tej sprawie w dyskusje. Jeśli zaś znajdę dowody, wtedy być może powrócę do tematu.
Pozdrawiam -
@janex123 a ty dalej bawisz się w adwokata , eh