MPG 2021
-
20 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
21 kolejka Liga 4 -
Sytuacja po 20 kolejkach w 5 lidze
-
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 3 Kolejka 21
-
21 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
22 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Sytuacja po 20/30 kolejek drugiej rundy MPG.
Polish Legends wci膮偶 trzyma si臋 mocno na pozycji lidera
Drugie miejsce bez zmian - Polska Akademia Mened偶er贸w depcze po pi臋tach "Legendom"
Na trzecie miejsce przesuwa si臋 Akademia Menad偶er贸w PL wyprzedzaj膮c grup臋 Lions of PolandW weekend pojawi si臋 tabela ze szczeg贸艂owymi wynikami drugiej rundy wszystkich mened偶er贸w ze wszystkich grup.
-
22 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
23 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 3
-
MPG21-R2 Liga 5
-
23 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
24 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
@daroo933 niestety ustawi艂em 藕le trening plus jeszce sprzeda艂 si臋 gracz wieczorem z wyj艣ciowego sk艂adu.
Ale Fabinho zagra艂 w pomocy a nie w obronie, dlatego 偶e wyj艣ciowym sk艂adzie brakowa艂o prawego obro艅cy i prawego pomocnika. Wi臋c w 偶adnym wypadku nie przyjm臋 kary za 3 b艂臋dy bo tylko by艂y dwa, Tak wygl膮da艂 wyj艣ciowy sk艂ad jak na ss nic nie zmienia艂em taktyka i reszta by艂o ustawione gratuluj臋 og贸lnie zawodnikowi PE 偶e mimo losu szcz臋艣cia i nie fartu z mojej strony i tak nie藕le wygra艂 przeciw mocnym suwaka a偶 jestem lekko zdziwiony. -
@seba191995 m贸j b艂膮d polega na tym 偶e nie zalogowa艂em si臋 przed meczem i nie sprawdzi艂em raz jeszcze czy wszystko jest w porz膮dku z sk艂adem, by艂em pewny 偶e jest ok... Urodzinyy chrze艣niaka wczoraj mia艂em, a jak kto u mnie w rodzinie usi膮d藕 do sto艂u to jak wstaniesz z niego o w艂asnych si艂ach to jeste艣 go艣膰. Przepraszam wszystkich z ligi oraz menad偶er贸w z Sparty.
-
@daroo933 Panowie jak wida膰 to komp nawet nie doda艂 2 pilkarzy losowo do wyj艣ciowego sk艂adu bo nie mial nawet kogo da膰 pi艂karze w treningu plus transfery si臋 zrobi艂y i wysz艂o... Wi臋c sami widzicie 偶e ca艂y mecz zagra艂em 9 na 11 i nie ma tutaj mowy 偶e 3 pi艂karzy by艂o 藕le na pozycjach.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
Chce si臋 odnie艣膰 do wczorajszej sytuacji oraz regulaminu.
1 - w ka偶dym meczu gramy z zachowaniem zasady: "ka偶dy zawodnik gra na swojej pozycji" (bramkarz na bramce, obro艅ca w obronie, pomocnik w pomocy, napastnik w ataku.).
1.1 ka偶dy pojedynczy b艂膮d w ustawieniu: 1 punkt dla dru偶yny.
1.2 B艂臋dy si臋 sumuj膮.W moim przypadku ka偶dy gracz, kt贸ry wyszed艂 na boisko zagra艂 na swojej nominalnej pozycji, nie ma b艂臋du w ustawieniu kadry z regu艂y tej ze zawodnicy byli w treningu, a zawodnicy z wyj艣ciowego si臋 sprzedali i nawet komp nie doda艂 z rezerwy losowo graczy by zagra膰 11 vs 11 i nie dosz艂o do sytuacji ze na tych dw贸ch pozycjach zagra艂 kto艣 z rezerw ( po prostu nie mia艂 kto ) Nie by艂o sytuacji ze np obronca z rezerwy czy napastnik zagra艂 w pomocy.
Tak jak przestawia m贸j ss tak wczoraj wyszed艂em do meczu
i liczac od bramkarza tak fabinho b臋dzie 4 zawodnikiem i to wygl膮da ze gra艂 w obronie, ale niestety tak nie by艂o r贸wnie偶 ilo艣膰 graczy od bramkarza a偶 do sancheza licz膮c to by wysz艂o ze trzech nie na swojej pozycji, niestety ja punkt贸w minusowych nie przyjmuje, bo tego b艂臋du nie by艂o.
Prosz臋 organizator贸w o zabranie glosu.