MPG 2021
-
21 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
22 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Sytuacja po 20/30 kolejek drugiej rundy MPG.
Polish Legends wciąż trzyma się mocno na pozycji lidera
Drugie miejsce bez zmian - Polska Akademia Menedżerów depcze po piętach "Legendom"
Na trzecie miejsce przesuwa się Akademia Menadżerów PL wyprzedzając grupę Lions of PolandW weekend pojawi się tabela ze szczegółowymi wynikami drugiej rundy wszystkich menedżerów ze wszystkich grup.
-
22 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
23 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 3
-
MPG21-R2 Liga 5
-
23 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
24 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
@daroo933 niestety ustawiłem źle trening plus jeszce sprzedał się gracz wieczorem z wyjściowego składu.
Ale Fabinho zagrał w pomocy a nie w obronie, dlatego że wyjściowym składzie brakowało prawego obrońcy i prawego pomocnika. Więc w żadnym wypadku nie przyjmę kary za 3 błędy bo tylko były dwa, Tak wyglądał wyjściowy skład jak na ss nic nie zmieniałem taktyka i reszta było ustawione gratuluję ogólnie zawodnikowi PE że mimo losu szczęścia i nie fartu z mojej strony i tak nieźle wygrał przeciw mocnym suwaka aż jestem lekko zdziwiony. -
@seba191995 mój błąd polega na tym że nie zalogowałem się przed meczem i nie sprawdziłem raz jeszcze czy wszystko jest w porządku z składem, byłem pewny że jest ok... Urodzinyy chrześniaka wczoraj miałem, a jak kto u mnie w rodzinie usiądź do stołu to jak wstaniesz z niego o własnych siłach to jesteś gość. Przepraszam wszystkich z ligi oraz menadżerów z Sparty.
-
@daroo933 Panowie jak widać to komp nawet nie dodał 2 pilkarzy losowo do wyjściowego składu bo nie mial nawet kogo dać piłkarze w treningu plus transfery się zrobiły i wyszło... Więc sami widzicie że cały mecz zagrałem 9 na 11 i nie ma tutaj mowy że 3 piłkarzy było źle na pozycjach.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
Chce się odnieść do wczorajszej sytuacji oraz regulaminu.
1 - w każdym meczu gramy z zachowaniem zasady: "każdy zawodnik gra na swojej pozycji" (bramkarz na bramce, obrońca w obronie, pomocnik w pomocy, napastnik w ataku.).
1.1 każdy pojedynczy błąd w ustawieniu: 1 punkt dla drużyny.
1.2 Błędy się sumują.W moim przypadku każdy gracz, który wyszedł na boisko zagrał na swojej nominalnej pozycji, nie ma błędu w ustawieniu kadry z reguły tej ze zawodnicy byli w treningu, a zawodnicy z wyjściowego się sprzedali i nawet komp nie dodał z rezerwy losowo graczy by zagrać 11 vs 11 i nie doszło do sytuacji ze na tych dwóch pozycjach zagrał ktoś z rezerw ( po prostu nie miał kto ) Nie było sytuacji ze np obronca z rezerwy czy napastnik zagrał w pomocy.
Tak jak przestawia mój ss tak wczoraj wyszedłem do meczu
i liczac od bramkarza tak fabinho będzie 4 zawodnikiem i to wygląda ze grał w obronie, ale niestety tak nie było również ilość graczy od bramkarza aż do sancheza licząc to by wyszło ze trzech nie na swojej pozycji, niestety ja punktów minusowych nie przyjmuje, bo tego błędu nie było.
Proszę organizatorów o zabranie glosu.
-
Dwa razy gracza nie możemy karać za tzw. poddanie meczu, za co został już ukarany. W tym przypadku grał 9, ale jak sam udowodnił, każdy znajdował się na swojej nominalnej pozycji. Dlatego nie mamy podstaw do ukarania go punktami minusowymi, największą karą dla Niego jest sromotna przegrana w meczu.
-Rada dla wszystkich, aby nie wystawiać graczy z 11 na sprzedaż przed symulacją, w innym wypadku czekać Nas będą podobne „kwiatki”
-
MPG21-R2-Liga 8
-
24 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
25 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3