MPG 2021
-
@daroo933 Panowie jak widać to komp nawet nie dodał 2 pilkarzy losowo do wyjściowego składu bo nie mial nawet kogo dać piłkarze w treningu plus transfery się zrobiły i wyszło... Więc sami widzicie że cały mecz zagrałem 9 na 11 i nie ma tutaj mowy że 3 piłkarzy było źle na pozycjach.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
Chce się odnieść do wczorajszej sytuacji oraz regulaminu.
1 - w każdym meczu gramy z zachowaniem zasady: "każdy zawodnik gra na swojej pozycji" (bramkarz na bramce, obrońca w obronie, pomocnik w pomocy, napastnik w ataku.).
1.1 każdy pojedynczy błąd w ustawieniu: 1 punkt dla drużyny.
1.2 Błędy się sumują.W moim przypadku każdy gracz, który wyszedł na boisko zagrał na swojej nominalnej pozycji, nie ma błędu w ustawieniu kadry z reguły tej ze zawodnicy byli w treningu, a zawodnicy z wyjściowego się sprzedali i nawet komp nie dodał z rezerwy losowo graczy by zagrać 11 vs 11 i nie doszło do sytuacji ze na tych dwóch pozycjach zagrał ktoś z rezerw ( po prostu nie miał kto ) Nie było sytuacji ze np obronca z rezerwy czy napastnik zagrał w pomocy.
Tak jak przestawia mój ss tak wczoraj wyszedłem do meczu
i liczac od bramkarza tak fabinho będzie 4 zawodnikiem i to wygląda ze grał w obronie, ale niestety tak nie było również ilość graczy od bramkarza aż do sancheza licząc to by wyszło ze trzech nie na swojej pozycji, niestety ja punktów minusowych nie przyjmuje, bo tego błędu nie było.
Proszę organizatorów o zabranie glosu.
-
Dwa razy gracza nie możemy karać za tzw. poddanie meczu, za co został już ukarany. W tym przypadku grał 9, ale jak sam udowodnił, każdy znajdował się na swojej nominalnej pozycji. Dlatego nie mamy podstaw do ukarania go punktami minusowymi, największą karą dla Niego jest sromotna przegrana w meczu.
-Rada dla wszystkich, aby nie wystawiać graczy z 11 na sprzedaż przed symulacją, w innym wypadku czekać Nas będą podobne „kwiatki”
-
MPG21-R2-Liga 8
-
24 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
25 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
TABELE PO 20 KOLEJCE RUNDY 2 - kolejność według klasyfikacji MPG21 (R1+R2)
Wartości poszczególnych drużyn nie są zaktualizowane, dlatego proszę się tym nie sugerować. Na koniec 30 kolejce będą już uzupełnione.
-
25 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
26 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
Turniej wchodzi w decydującą fazę, oto dokonania wszystkich uczestników turnieju po wczorajszych spotkaniach
-
26 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
27 kolejka Liga 4 -
Klasyfikacja po obu rundach. Jak na razie podium bez zmian
-
27 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
28 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
Kolejka 28 liga 4
Tabela ligowa liga 4
29 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2 Liga 5
Przed ostatnią kolejką 5 kandydatów do zajęcia drugiego miejsca w tym 3 z tą samą ilością punktów. Kto je zajmie dowiemy się za niespełna 24 godziny. Gratulację dla @Prezes-Kukito, który zapewnił sobie mistrzostwo na kolejkę przed końcem
-
29 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
30 ostatnia kolejka Liga 4 -
Liga 1
Dziękuje wszystkim za mega walkę To była mega ciężka liga.
-
@daroo933 no liga naprawdę ciężką była szansza na pudło, ale ostatnie kolejki zabrakło szczęścia. Ogólnie dużo się tam nazmienialo Czaki który walczył ze mną oko za oko w tabeli zajął na koniec mega pozycję , dodatkowo to co gorkins zrobił z składem to gratka, ale trzeba przyznać że trzeba mieć szczęście żeby transfery szły, plus ciągle używać skauta.
Przykład mój - zauważyłem że niektórym to piłkarze schodzą za maks ceny nawet over 95, mi natomiast taki gracz się nie chciał sprzedać przez prawie całą ligę może sprzedałem z dwóch, nawet schodziłem z ceny o 10/15 proc, bardzo mnie to denerwuje w grze, wystawie piłkarza 85 over za 90 proc a rywal piłkarza 95 over za maks ceny i mu się on sprzeda a mi nie. Czasem mam wrażenie że system się jakiś opiera o dany klub, naprawdę w tej grze jest to irytujące, wezmę teraz inna ligę by sobie pograć i skład zrobię w przybliżeniu do Daroo933 a następnej lidze mi się to nie uda, gdyż znowu coś nie będzie chciało trybic...Są ligi i kluby co transfery i piłkarze schodzą, są ligi w których niektórych klubach chodź byś chciał to nie idzie.
Jstem zadowolony, gdyż z mniejszym over składem praktycznie z każdym kto jest przede mną w jednym meczu wygrałem, to cieszy. Dzięki za ligę panowie.
Gratulacje Daroo że na koniec końców wygrałeś mistrza ️