MPG 2021
-
24 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
25 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
TABELE PO 20 KOLEJCE RUNDY 2 - kolejność według klasyfikacji MPG21 (R1+R2)
Wartości poszczególnych drużyn nie są zaktualizowane, dlatego proszę się tym nie sugerować. Na koniec 30 kolejce będą już uzupełnione.
-
25 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
26 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
Turniej wchodzi w decydującą fazę, oto dokonania wszystkich uczestników turnieju po wczorajszych spotkaniach
-
26 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
27 kolejka Liga 4 -
Klasyfikacja po obu rundach. Jak na razie podium bez zmian
-
27 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
28 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
Kolejka 28 liga 4
Tabela ligowa liga 4
29 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2 Liga 5
Przed ostatnią kolejką 5 kandydatów do zajęcia drugiego miejsca w tym 3 z tą samą ilością punktów. Kto je zajmie dowiemy się za niespełna 24 godziny. Gratulację dla @Prezes-Kukito, który zapewnił sobie mistrzostwo na kolejkę przed końcem
-
29 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
30 ostatnia kolejka Liga 4 -
Liga 1
Dziękuje wszystkim za mega walkę To była mega ciężka liga.
-
@daroo933 no liga naprawdę ciężką była szansza na pudło, ale ostatnie kolejki zabrakło szczęścia. Ogólnie dużo się tam nazmienialo Czaki który walczył ze mną oko za oko w tabeli zajął na koniec mega pozycję , dodatkowo to co gorkins zrobił z składem to gratka, ale trzeba przyznać że trzeba mieć szczęście żeby transfery szły, plus ciągle używać skauta.
Przykład mój - zauważyłem że niektórym to piłkarze schodzą za maks ceny nawet over 95, mi natomiast taki gracz się nie chciał sprzedać przez prawie całą ligę może sprzedałem z dwóch, nawet schodziłem z ceny o 10/15 proc, bardzo mnie to denerwuje w grze, wystawie piłkarza 85 over za 90 proc a rywal piłkarza 95 over za maks ceny i mu się on sprzeda a mi nie. Czasem mam wrażenie że system się jakiś opiera o dany klub, naprawdę w tej grze jest to irytujące, wezmę teraz inna ligę by sobie pograć i skład zrobię w przybliżeniu do Daroo933 a następnej lidze mi się to nie uda, gdyż znowu coś nie będzie chciało trybic...Są ligi i kluby co transfery i piłkarze schodzą, są ligi w których niektórych klubach chodź byś chciał to nie idzie.
Jstem zadowolony, gdyż z mniejszym over składem praktycznie z każdym kto jest przede mną w jednym meczu wygrałem, to cieszy. Dzięki za ligę panowie.
Gratulacje Daroo że na koniec końców wygrałeś mistrza ️ -
@daroo933 KING🤩
-
MPG21-R2-Liga 6
Dzięki wszystkim za grę i walkę do końca
-
30 ostatnia kolejka Liga 4
Zacznę od zwycięzcy @Josue-Antonio gratuluję majstra pokazałeś pazur zresztą nie pierwszy raz osobiście powiem ze bardzo lubię z tobą grać gdyż nasze mecze to kopalnia wiedzy statystyki do analizy itp chciałbym podziękować wszystkim za wspaniałą ligę każdy mógł wygrać z kazdym każda kolejka to niesamowite emocje jeszcze raz dzięki wielkie panowie do zobaczenia w następnym turnieju
-
MPG runda 2 w lidze 8 dobiegła końca, a tak prezentują się jej ostateczne wyniki. W czołówce ciasno jak w maluchu po imprezie. Zwycięzcą z dorobkiem 63PKT został @trzeciabaza, tuż za nim o punkt 62PKT @John adams_2 oraz @Krystek_93 oczko mniej 61PKT @Majkelowich, następnie 59PKT @Jasiuk88.
Gratuluję Mistrzowi, a także każdemu zadowolonemu z własnego wyniku i wkładu na poczet swojej grupy. Dziękuję Wszystkim za wspólną rywalizację i do zobaczenia na boiskach IMP21, Zdrówka.