Zabawa — Kim jestem?
-
@CarLos-Wallace Asensio
-
-
@CarLos-Wallace to może z Naszego podwórka, a raczej „pola” Dawid Janczyk
-
to może z Naszego podwórka, a raczej „pola” Dawid Janczyk
Janczyk nie miał możliwości zagrać na trzech MŚ Under 20
-
@carlos-wallace fredy adu?
-
-
- Kapitanem drużyny byłem przez 14 lat.
- Jestem jedynym w historii PL który był nim (kapitanem) w trzech różnych dekadach.
- Jestem najbardziej utytułowanym kapitanem swojego klubu.
-
- Mój ojciec jest Anglikiem, ale ja mam inną narodowość
- Mój pierwszy europejski klub osiągnął największe sukcesy pucharowe (nie ligowe, chodzi tylko o rozgrywki krajowe/europejskie) wtedy, gdy w nim występowałem
- Zdobywałem gole na 3 kolejnych mundialach
-
Tim Cahill
-
@carlos-wallace dokładnie tak
-
- Byłem obrońcą
- Rozegrałem ponad 100 meczów w reprezentacji
- Ale tylko w jednym meczu kadry udało mi się strzelić gole
-
- Byłem obrońcą
- Rozegrałem ponad 100 meczów w reprezentacji
- Ale tylko w jednym meczu kadry udało mi się strzelić gole
==========
- Moi dwaj synowie grają profesjonalnie w piłkę
-
@carlos-wallace Lilian Thuram ?
-
-
- Ze wszystkich zdobytych przeze mnie bramek w kadrze, tylko trzykrotnie trafiałem w meczach zakończonym remisem, co ciekawe - wszystkie te mecze kończyły się identycznym rezultatem
- Strzelałem je trzem różnym reprezentacjom, których wspólną cechą jest taka sama litera początkowa ich nazw
- W europejskich pucharach, klub do którego zostałem wypożyczony po drodze wyeliminował mój klub macierzysty i osiągnął najlepszy wynik w swojej historii grając w finale
-
-
Ze wszystkich zdobytych przeze mnie bramek w kadrze, tylko trzykrotnie trafiałem w meczach zakończonym remisem, co ciekawe - wszystkie te mecze kończyły się identycznym rezultatem
-
Strzelałem je trzem różnym reprezentacjom, których wspólną cechą jest taka sama litera początkowa ich nazw
-
W europejskich pucharach, klub do którego zostałem wypożyczony po drodze wyeliminował mój klub macierzysty i osiągnął najlepszy wynik w swojej historii grając w finale
-
W okresie świetności moim partnerem w ataku był jeden z najlepszych piłkarzy w historii naszego klubu a wspólnie więcej razy wygraliśmy LM niż mistrzostwo kraju
-