Zabawa — Kim jestem?
-
@carlos-wallace Wpierw wyszukałem całą Bułgarię a potem się wczytałem że to Białoruś XD
No nie wiem, Siergiej Krivets? Aczkolwiek on grał w lidze Białorusi w BATE więc chyba nie on -
masz rację - nie Kriwiec
-
@carlos-wallace sprwdzilem wszystkich Białorusinów w ekstraklasie i każdy z nich miał epizod w ich lidze więc jeżeli nie jest to tak że urodził się na Białorusi ale ma inną narodowość to nie mam pojęcia
-
@carlos-wallace Trudne, daj jeszcze jakąś podpowiedź
-
@toomanyways nie trzeba podpowiedzi przecież, to wbrew pozorom chyba nawet proste Szkoda, że wcześniej nie wszedłem tutaj XD
-
@carlos-wallace czy to czasem nie jest Taras Romanczuk?
chyba, że on się na Ukrainie urodził bo reszta się zgadza
-
żaden z nich - dawać kolejną podpowiedź ?
-
@carlos-wallace tak
-
- Urodziłem się na Białorusi
- Nigdy nie grałem w drużynie z Białorusi
- Zagrałem w europejskich pucharach
==========
- Grałem w lidze polskiej
==========
- Byłem bramkarzem
-
@carlos-wallace Anatolij Kowalenko?
-
nie
-
Gdy podium opracuje, to dodam go.
Gratuluję!
-
@carlos-wallace zabiłes mnie ta zagadka bo sprawdzilem każdego bramkarza w polskiej lidze i żaden nie pasuje ale strzelam:
Sosłan Dżanajew -
-
@Dooshek said in Zabawa — Kim jestem?:
to Rosjanin... Proponuję, aby w takiej sytuacji gdy nie możemy odgadnąć, punkty dostał organizator zagadki.
Jeśli przystaniemy na ten pomysł, to niemal wszystkie zagadki będą na poziomie obecnej.
Gdy nikt nie zgadnie po ostatniej trzeciej (6) wskazówce, to nikt nie zdobywa punktów, a organizator podaję, kim jest i wymyśla kolejną zagadkę?
-
@dino-ligenza bardzo dobry pomysł chociaż chyba nasz były selekcjoner @Łukasz-Kowalski chciał się włączyć w zabawę