Zabawa — Kim jestem?
-
- Jako piłkarz grałem w ligach dwóch krajów
- Grałem też w reprezentacjach tych państw
- Jako trener prowadziłem zespoły z 6 kontynentów
==========
- W jednej reprezentacji jestem najlepszym jej strzelcem, dla drugiej nie strzeliłem żadnej bramki
-
@carlos-wallace Ferenc Puskás
-
-
- Nie poradzilem sobie w lidze wloskiej po czym zostalem gwiazda w lidze angielskiej.
- Aktualnie pracuje w sztabie kadry narodowej.
- Zostalem znienawidzony przez jedna z nacji za kontrowersyjna bramke.
-
1.Reprezentuję kraj w którym się nie urodziłem.
2.Nigdy nawet nie mieszkałem na kontynencie, na którym znajduję się kraj który reprezentuję.
3. Najpierw chciałem grać dla kraju z którego pochodzi ojciec (zagrałem w sparingach), jednak zdecydowałem się na kraj z którego pochodzi matka. -
@dooshek said in Zabawa — Kim jestem?:
2.Nigdy nawet nie mieszkałem na kontynencie, na którym znajduję się kraj który reprezentuję.
3. Najpierw chciałem grać dla kraju z którego pochodzi ojciec (zagrałem w sparingach), jednak zdecydowałem się na kraj z którego pochodzi matka.- Gram w Premier League
-
3. Najpierw chciałem grać dla kraju z którego pochodzi ojciec (zagrałem w sparingach), jednak zdecydowałem się na kraj z którego pochodzi matka.- Gram w Premier League
- Mój kuzyn gra w reprezentacji Francji
-
@Dooshek Bouna Sarr?
-
@dino-ligenza on chyba gra w Bundesliga a nie Premier League.. Podpowiem znacznie bardziej znana osoba.
-
@Dooshek Pierre-Emerick Aubameyang?
-
@dino-ligenza no nie
-
- Mój kuzyn gra w reprezentacji Francji
- Jestem bramkarzem