Zabawa — Kim jestem?
-
Tim Cahill
-
@carlos-wallace dokładnie tak
-
- Byłem obrońcą
- Rozegrałem ponad 100 meczów w reprezentacji
- Ale tylko w jednym meczu kadry udało mi się strzelić gole
-
- Byłem obrońcą
- Rozegrałem ponad 100 meczów w reprezentacji
- Ale tylko w jednym meczu kadry udało mi się strzelić gole
==========
- Moi dwaj synowie grają profesjonalnie w piłkę
-
@carlos-wallace Lilian Thuram ?
-
-
- Ze wszystkich zdobytych przeze mnie bramek w kadrze, tylko trzykrotnie trafiałem w meczach zakończonym remisem, co ciekawe - wszystkie te mecze kończyły się identycznym rezultatem
- Strzelałem je trzem różnym reprezentacjom, których wspólną cechą jest taka sama litera początkowa ich nazw
- W europejskich pucharach, klub do którego zostałem wypożyczony po drodze wyeliminował mój klub macierzysty i osiągnął najlepszy wynik w swojej historii grając w finale
-
-
Ze wszystkich zdobytych przeze mnie bramek w kadrze, tylko trzykrotnie trafiałem w meczach zakończonym remisem, co ciekawe - wszystkie te mecze kończyły się identycznym rezultatem
-
Strzelałem je trzem różnym reprezentacjom, których wspólną cechą jest taka sama litera początkowa ich nazw
-
W europejskich pucharach, klub do którego zostałem wypożyczony po drodze wyeliminował mój klub macierzysty i osiągnął najlepszy wynik w swojej historii grając w finale
-
W okresie świetności moim partnerem w ataku był jeden z najlepszych piłkarzy w historii naszego klubu a wspólnie więcej razy wygraliśmy LM niż mistrzostwo kraju
-
-
Fernando Morientes ?
-
@carlos-wallace tak
-
chociaż nie rozumiem podpowiedzi nr 2 - Morientes w meczach remisowych strzelał Portugalii, Irlandii i Grecji...
-
- Jestem napastnikiem
- Na imię mam Robert
- Po zdobyciu tytułu króla strzelców w najwyższej klasie rozgrywkowej, wyjechałem grać do innego kraju
-
@carlos-wallace Demjan
-
-
- Debiutowałem w meczu w którym debiutował Ronaldo.
- Grałem jako pomocnik (prawy, lewy, ofensywny)
- Byłem najlepiej zarabiającym piłkarzem w historii klubu (jak w nim grałem).
-
@carlos-wallace sorrry, pomyliłem kolumny przy przeglądaniu - wziąłem dane stamtąd, gdzie strzelił gola na (jakiś wynik). A że akurat były to bramki z Polską, Portugalią i Paragwajem oraz wszystkie dawały na ten moment wynik 1-1 to tak się zafiksowałem na punkcie zbiegu okoliczności, że nawet jak się upewniałem to nie wychwyciłem, że są to gole nie odzwierciedlające końcowy rezultat spotkania tylko bramki w trakcie meczu akurat dające w tamtym momencie z tymi drużynami remis 1-1
-
Boudewijn Zenden
-
@carlos-wallace no nie.. I to daleko jesteś
-
@dooshek said in Zabawa — Kim jestem?:
- Zagrałem parę meczy w reprezentacji kraju w. Beach Soccer.
-
- Zagrałem parę meczy w reprezentacji kraju w. Beach Soccer.
- Jestem z Urugwaju.