Fantasy Premier League 21/22
-
@dooshek
FajnieDołączył do nas jeszcze jeden gracz, ma nick "Babadook"
Zgaduje, że to
@Babaduk-Sarri z HPL, jesli sie nie myle to witamy!
-
Kolejny gracz w naszej lidze:
@Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team -
PrOLAND moje.
-
@zbyysiu-v2 Super
Na ten moment:
- @Fajresss - FC WRO
- @bramkarz111 - analne_widmo
- @Zbrzyzny-Tomek - NoSterlingYesParty
- @Dooshek - Jojo's Team
- @Babaduk-Sarri - Babadook
- @Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team
- @Zbyysiu-v2 - PrOLAND
-
@fajresss wiedziałem że będziesz wiedział!
-
@toomanyways Oho, widze tutaj duze doswiadczenia, daj nam fory mistrzu
-
@Fajresss, @bramkarz111, @Zbrzyzny-Tomek, @Dooshek, @Babaduk-Sarri, @Byku-Duma-Warmii, @Zbyysiu-v2
Jak idzie układanie składów? Czasu coraz mniej, a nie jest łatwo złożyć coś sensownego. Podzielcie się waszymi wyborami. Jak ktoś gra pierwszy raz to może coś podpowiem
-
@toomanyways
Ja co prawda kiedys tylko przez pewien czas w to gralem a tak to raczej nie ale pojecie o PL jako takie mam.
Moj wygląda tak:
Zastnawiam sie tylko czy Richarlison zagra w GW1, bo wrocil niedawno z IO. Najwyzej za niego wleci Icheanacho. Plus na Capitana raczej pojdzie albo Bruno albo Son. -
@toomanyways ja już coś tam wybrałem, i zmieniać już nie będę. Konto ma już jakiś czas, jednak nigdy nie grałem więcej niż parę kolejek. A że teraz w grupie to na pewno będę grać cały czas.
-
@toomanyways
A skład jakiś taki wymyśliłem
-
@toomanyways mój tak wygląda ;))
-
@Fajresss tez pierwszym moim był Richarlison, ale właśnie olimpiada, choc jak teraz spojrzałem to Watkins i Calvert Levin wypadają, hehe
-
@babaduk-sarri
@Dooshek
Fajnie skladziki panowie, co na ich temat jak i o moim powie Pan @ToomAnyWays?BTW. Fajną robote co do Fantasy PL robi "Angielskie Espresso" warto poczytać ich tematy, mozna sie duzo dowiedziec na temat FPL.
Przegląd pomocników premium (powyżej 8mln+)
Zmiana pozycji zawodników wzgledem poprzedniego sezonu
Przegląd tanich pomocników (poniżej 8mln)
Przegląd tanich obrońców (poniżej 4.5mln)
Polecani bramkarze -
@fajresss dzięki za lekturke
-
@fajresss Ogólnie skład fajny, Krul imo ciekawa opcja, pewnie sporo będzie miał do bronienia. Walkera bym wywalił, za duże ryzyko rotacji, podobnie z Grealishem. Lepiej poczekać z City kilka kolejek i obserwować co Łysy wymyśli. Richarlison może opuścić pierwszą kolejkę, bo był na IO, także jest bez okresu przygotowawczego. Pukki ryzykowny ze względu na ciężki terminarz na początku.
@Dooshek Zrezygnuj z jednego bramkarza. Mendy za 6 na ławce to zbyt droga inwestycja. Schmeichel + ktoś za 4, ew. jak chcesz koniecznie rotować to grający za 4,5 to najlepsza opcja. Tak samo z City bym się wstrzymał, bo Jesus nie ma pewnego placu, Torres również. Dias jest jeszcze ok, ale za 6m są lepsze opcje. Jorginho bym wywalił, bo szkoda 6m, a on wielkich liczb nie robi, nawet jakby miał te karne to i tak są zawodnicy, którzy robią lepsze liczby. Ten podwojony Arsenal też trochę ryzykowny.
@Babaduk-Sarri Za dużo ŚO. Raczej decydowałbym się na jednego obrońcę City albo zdecydowałbym się na bocznych obrońców z innych klubów. Grealish tak jak wcześniej pisałem ma spore ryzyko rotacji. Watkins i DCL na razie kontuzje, także wymieniłbym ich - DCL może zagra, ale to tak 50/50. Watkins raczej na pewno opuści pierwszą kolejkę. I wyłącz Bench Boosta, bo szkoda marnować na pierwszą kolejkę. Będą lepsze okazje do jego wykorzystania.
-
@toomanyways No i takiego czegoś oczekiwałem Konkretnie i w punkt, a ogolnie co sadzisz o Salahu? Jest tu mush have w 1 kolejce? Wiele osob mowi, ze od Salaha to sie zaczyna skład robic bo Liverpool ma swietny terminarz a Salah jak to Salah lubi robic duzo punktów.
EDIT: No i czekamy na Twój składzik