Fantasy Premier League 21/22
-
@toomanyways said in Fantasy Premier League 21/22:
Witam witam, dałem się przekonać i rzutem na taśmę wszedłem hehe
-
No niestety z 5 razy w ostatnie dni zmieniałem skład. Nie widziałem nic o Kane i zawodnikach arsenalu także tak wyszło.
-
@lomanittto Dobry research to podstawa, ale jeszcze nic straconego To nie sprint tylko maraton
-
@toomanyways ustawiłem caly na nowo zobaczymy. Bo i tak 4 by nie zagralo prawdopodobnie także skorzystałem z tej opcji
-
@lomanittto Pochwal sie jak teraz wyglada!
-
@Fajresss jedenastu Bruno Fernandes (ów)
-
@dino-ligenza Ojj, to 300 punktów na kolejke z takim składem
-
i o to chodzi @Fajresss liczy się zabawa i punkty, tylko niestety nie ma takiego buga, co pozwoliłby na taki skład, ale można pomarzyć.
-
-
@lomanittto Ciekawy zespół, trzymam kciuki by równie mocno punktował!
I z tego miejsca, chciałbym podziekować @Dino-Ligenza za swietne logo które mozecie podziwiać na pierwszej stronie. Bede je umieszczał za każdym razem gdy bede pisał wyniki.
-
-
WZROSTY CEN:
Tsimikas (LIV) - 4.1m
SPADKI CEN:
Aubameyang (ARS) - 9.9m
Pépé (ARS) - 7.4m
Daka (LEI) - 7.4m
Lanzini (WHU) - 5.9m
Dla nowych graczy: cena piłkarza może zmienić się o 0.1m każdej nocy, maksymalnie 0.3m na kolejkę, zmiany te przede wszystkim zależą od aktywności transferowej graczy. -
@fajresss said in Fantasy Premier League 21/22:
I z tego miejsca, chciałbym podziekować @Dino-Ligenza za swietne logo które mozecie podziwiać na pierwszej stronie. Bede je umieszczał za każdym razem gdy bede pisał wyniki.
Kozackie logo @Dino-Ligenza
-
@ToomAnyWays Dziękuję
-
WZROSTY CEN:
Antonio (WHU) - 7.6m
SPADKI CEN:
Ziyech (CHE) - 7.4m
Willian (ARS) - 6.4m
Dla nowych graczy: cena piłkarza może zmienić się o 0.1m każdej nocy, maksymalnie 0.3m na kolejkę, zmiany te przede wszystkim zależą od aktywności transferowej graczy. -
@toomanyways Ja mam nadzieje, ze mój rezerwowy "Perica" nie stanieje do 4.4 przez to, ze zmienił klub, kupowałem go z mysla zeby tylko byl bo mial małe posiadanie ale juz na pewnej aplikacji ma 20% do 4.4
-
@fajresss Też go mam, ale raczej nie powinien spaść. To był napastnik na 3-ci slot bez większych szans na grę, do tego miał jakieś 4-5% posiadania. Na razie nie powinien spaść. Ogólnie to przed sezonem było może z 3-4 zawodników w tej kwocie XD, dopiero teraz kilku przybyło po pierwszej kolejce.
Na tej stronie można obserwować potencjalne zmiany cen w danym dniu - Price Change Predictor -
@toomanyways Ogolnie slyszalem plotki, ze po przerwie na repreznetacje na pewno nie bedzie mógł grać Salah a to z tego wzgledu ze Egipt jest na liscie w Wielkiej Brytanii, gdzie osoby powracające muszą przebyć 10 dniową kwarantanne, czyli Salah moze odpasc na 2 kolejki, trzeba pomyslec nad zastepstwem dla niego, ja myslalem osobiscie nad Lukaku
-
@fajresss Wbiłem! North Warriors to moja ekipa.