Transfer Listesi Bugu
-
Son zamanlarda transfer listesinden ucuz fiyata alıp en pahalı fiyatta satan oyuncular epey fazlalaştı. Bu aslında illegal bir şey olarak gözükmese de bu yola başvuran birisinin ligi domine etmesine neden oluyor, çünkü nerdeyse bu olaydan %200-300 kar sağlanıyor. Bu duruma bir el atılıp gereken düzenlemelerin yapılmasını rica ediyorum.
-
@Salvatore-D. Bu aslında ligdeki rekabeti arttıran gayet normal bir durum.Neredeyse oynamış olduğum bütün liglerde bir çok menajer bu durumu kullanıyor ve lig daha çok keyifli hale geliyor.Ve bu şekilde devam etmesi özellikle alt hedeflerle oynayıp üst sıraları hedefleyenler açısından iyi bir durum...Ve savaşlarda da bundan ekipler olarak faydalaniyoruz. Oyunu aktif olarak oynayan, transferi aktif olarak kullananlar için avantaj sağlayabilmek adına gayet olumlu bir durum.Bu şekildede devam etmesi doğru olur diye düşünüyorum. Osm tarafından müdahele edilmesi için sakıncalı bir durum da görmüyorum açıkçası.
-
@GS_METECAN aynı şekilde liginde favori bir takımın da aynı olayı yaptığını düşünürsek, çok da adaletli olmuyor. Yani en azından bir sınırlama getirilmeli, satın alınan oyuncuyu satmak için bir süre beklemek ya da aşırı fazla bir meblağa satılmasının önüne geçmek gibi. Bence bu durum oyunun taktiğe dayalı bir oyun olmak yerine para ve kadro kalitesine dayalı bir oyun haline gelmesine yol açıyor.
-
@Salvatore-D. bu rekabete açık bir durum. bu şekilde sisteme satabiliyorsan satabilirsin, bunu herhangibir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Aksine rekabeti arttırıyor ve oyunu daha da zevkli hale getiriyor.
-
@Salvatore-D. Merhaba beyefendi;
Bahsettiğiniz konu osm'de transfer listesine belli bir fiyatta gelir her simülasyonda belli oranda fiyatı düşer bunları takip edip değerlendirmenizi öneririm.Ayrıca özel teklifler geliyor değeri ile birebir aynı oyuncu teklifleri bunlarda size fayda sağlayacaktır.Bunlar her kullanıcıya sunulan özelliklerdir bu yüzden illegal bir durum söz konusu değildir.Iyi oyunlar bize ulaştığınız için teşekkürler.