⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@huzar-shakir nie musisz widzieć, kryteria zostaną spełnione
-
Zaproszenia wysłane @Prezes-Kukito @Fajresss @Peter-boguse @MK-FreeMan @Seba191995 @GrzesJ @Biniu13 @huzar-shakir @Rusewicz @kosa1234567890 @zidanek_7
Powodzenia
-
@troczek13 wyślij mendo moze wszystkim zaproszenia ,bo juz po czasie
-
- Wybacz,ale przyjąłem Twoją retorykę jaką znałem, ale rozumiem,że musisz przyjąć nową na poczet nowej funkcji Moderatora.
- Mam przeczucie,że to że wysłałeś mi zaproszenie o godz 6.42 rano może mieć związek z dawnymi(albo niedawnymi) animozjami o których wiem ja,ale i parę innych osób w tym w grupie moderatorów.
-
@onlydybi Mysle ze nie ma co sie doszukiwac tutaj jakis animozji. Ja rowniez wysylajac zaporszenia do mojej ligi wyslalem lecz zaproszenia nie poszly za pierwszym razem i musialem sie wylogowac i wyslac po raz kolejny. Aczkolwiek akurat grzechu111 oraz wasz drugi gracz byli jednymi z pierwszych w mojej lidze wiec raczej nikt nie kierowal sie tutaj sympatia czy antypatia
-
@troczek13 nie dramatyzujcie, dobre sobie, ale ubaw z rana gracz dostaje zaproszenie 7 godzin później niż reszta w lidze gdzie wybierasz drużynę na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, drużyny mają bonusy narodowościowe bądź zawodników na pozycjach i wielu graczy wyczekiwało zaproszenia aby wybrać jak najlepiej dla siebie, tymczasem Dybi został bez wyboru a ty piszesz nie dramatyzujcie. Jak dobrze pamiętam w MPP ktoś też dramatyzował przez błędne wybranie klubu, tylko kto to był... dla ciebie po prostu błąd, ch.. z ciebie a nie moderator.
-
@maniek_56 Przecież kto nie jak troczek zrobi zamieszanie... Mnie bawi zawsze to że obrońca zawsze ten sam jest prędzej niż wywołana osoba na dywanik. Jasiuk nie masz internetu, bądź masz braki a wiesz lepiej Jan niż troczek co on tam zamierza... To jest bardzo słabe...
-
@maniek_56 pozwolę sobie się wtrącić. Wierzę w ludzką uczciwość i profesjonalne podejście. Sam zakładałem wczoraj ligę IMP, wysłałem wszystkie zaproszenia od reki i przez pierwsze pół godziny dołączyły raptem 3 osoby i panikowałem, czy aby wszystko dobrze wysłałem, czy nie było jakiegoś błędu po drodze - jesteśmy tylko ludźmi - najsłabszym ogniwem każdego łańcucha.
Druga kwestia. Ja osobiście uważam, że jeśli ktoś bierze udział w mistrzostwach kraju i myśli na poważnie o zostaniu jego mistrzem, to bez wątpienia będzie umiał osiągnąć ten cel bez zabawy w narodowości czy pozycje. 7 godzin obsuwy to raptem 1 trening, który w mniej lub bardziej aktywnej grupie można nadgonić kilkoma sparingami.
Więcej luzu Panowie. Są to mistrzostwa, ale przede wszystkim jest to zabawa - nie gramy o złote gracie. Takiego podejścia wszystkim życzę
-
@seba191995 ja nie bronię nikogo tylko mówię im sam miałem problemu z założeniem ligi i wysłaniem zaproszeń. Czy mam neta czy nie to chyba lepiej wiem i to nie Twoja sprawa więc w tej kwestii proszę się nie wypowiadaj nie mając podglądu. Co do Krisa to po prostu pisałem z nim wczoraj że wyrzuca mi błędy z zaproszeniami więc napisałem do niego bo ten jest PM i zakładał ligę. Jak wiesz z waszą grupa nie żyjemy w najlepszych relacjach lecz gracze Sparty dołączyli jako 3 i 4ty gracz do mojej ligi więc jak widzisz nie kierowałem się podobnie sympatia i myślę że reszta PM też tak zrobiła. Majki ma rację i to tylko jeden trening który można nadrobić i tak dobry gracz jak Dybi poradzić sobie powinnen co do gracza waszego Manka (czy jaki tam ma nick) to wyrażaj się proszę z kulturą i za takie określenie "jak ch...j a nie moderator" to proszę o bana dla niego.
-
w grupie G brakuje jeszcze tylko 2 osób: @beyah1985 i @rafa73_1
-
W grupie A komplecik